Kastriranje, načini


Кастрирање, начини
-Србија, полигон-


Веза: Енергије човека (Кликни овде) 

Повод: Учестано, скоро свакодневно обраћање председника Србије нацији, свакодневна вишесатна гостовања на телевизијским каналима и објашњавање општепознатог, што се не објашњава нити доказује (Основни постулат у праву и Кривичном праву као једном делу права)

„К…ац бригу не трпи!“

Др медицине-гинеколог Слободан Иванковић
_______________________


Из текста:


Монопол над средствима за информисање је насилно утеривање свих грађана у једну огромну слушаоницу, у којој мора да се слуша неки наш Кастро!
________________________

Срби су, то је више него очигледно, већ скоро 100 година у бригама! Нарочито у последњих 30 година, и нарочито и посебно од 2000. г. када се над нама, Србима и свим другима народима који у Србији, спроводи Пројект Кастрација.

Тај пројект је повезан са последицама, односно његово спровођење је узрок последица о којим ће се овде говорити.

Кастрација се изводи са одређеним циљем-Евнуси су код турског султана водили рачуна о султановом харему жена…. Евнуси су били, и јесу и сада, шефови кабинета или дискретни најближи сарадници краљева, председника, начелника, амбасадора, начелника тајних служби, из разлога да се елиминише могућност утицаја на њих стандардним методама подметања жена/мушкараца, у зависности какав је евнух био пре кастрирања.

*Кастрирање-методи:

-Хируршки;
-Хемијски:
-Психички.

*Хируршки:
Кастрирање је уобичајена хируршка операција којом се уклањају делови органа за репродукцију код жена и мушкараца, односно када су у питању животиње, код женки и мужјака.
Та метода је најстарија, опште је позната и широко се примењује.

*Хемијски: У време власти комуниста, а то је последњих 100 година, у комунистичким државама, за Србију сам сигуран (јер сам био војник ЈНА, учесник Омладинских радних акција, слушалац више курсева у полицији), вршена су хемијска третирања  хране и воде са циљем који је давао скоро идентичне резултате као хируршко кастрирање.
У Србији се то масовно користило у бившој ЈНА, на Омладинским радним акцијама, у Горанима, Извиђачима, Феријалцима и другим омладинским организацијама које је организовала и финансирала држава на чијем је челу, од 1945-2018.г., комунистичка партија или њене фракције под другим именима, које међусобно сарађују али чини привид постојања различитости.

Ова третирања хране и воде су вршена неумерено и сурово, сипањем хемикалије Брома у воду изнад граница садржине брома као природног састојка морске воде. То су у ЈНА и Омладинским радним акцијама радили тзв. „болничари“, војници или бригадисти обучени у беле мантиле који појма нису имали шта чине, те су обилато сипали тај хемијски састојак у воду за пиће и воду у којој се спремала храна-друге воде ни хране није било, морала се пити и јести та тако хемијски третирана храна и вода.

Тај злочин се  могао описати кроз резултат да после 10 дана тог хемијског третмана, да су момци као своје јастуке користили тела девојака, без икаквих надражаја који су стандардни, и са таквих јастука су гледали руске ратне филмове, слушали говоре друга Тита и његових сарадника…. Биле су то гомиле младих мушких тела са гомилом јастука од младих женских тела-ушкопљеника који су гледали филмове!

После ЈНА последице су трајале дуже време, неколико месеци, после чега су се репродуктивне функције враћале у нормалу, али код многих је то оставило трајне последице. Код оних са Омладинских радних акција које су трајале у сменама од по 30 дана, штетне последице су брже нестајале, али су онда те омладинце сачекивали у ЈНА, у студентским домовима и ђачким интернатима, који су били идеални за третмане овом хемикалијом.

Гушење стварања полних енергија код мушкараца, доводи до њихове незаинтересованости за жене, овај третман не утиче не жене и код њих се временом полне енергије наталоже у околини полних органа да се згусну и буду баријера која се потом пренесе на цело тело, да би се на крају затворио темени отвор кроз који улазе Животне Енергије у сваког човека.

Овим се ремети проточност тих енергија кроз тело, оне више не могу да улазе као нове (и свеже), већ се сливају око главе и падају око тела, некада се могу осетити како клизе низ рамена и мишице руку. Онда оне не односе оно што треба да се избаци из тела и стварају се предуслови, посебно код жена, за промену на органима за репродукцију.
Лекари то констатују као повећан број промена на јајницима и материци жене, сада то могу да сниме и измере, одреде величину, и тиме своју дијагнозу аргументују, али они не знају шта даље. Јер се на комунистичким медицинским факултетима о томе ништа не учи.
Ја то проверио код мог познаника, гинеколога, др. Иванковића, чијом сам констатацијом почео овај текст. Они предлажу операције које су углавном уклањање свих органа за репродукцију!

Друга штетна и погубна последица хемијског третмана је масовна стерилност жена и мушкараца, па је према подацима  Биолошког факултета у Београду 30% деце из неког брака зачето са  неким другим  мушкарцем.

Ова тајна жена чува  породицу, обезбеђује да има ко да настави да слави породичну славу, формални отац чашћава и пуца из пушке или пиштоља, ово посебно ако се роди син, и нико не сме да се упусти у израду Студије о катастрофи која је у изгледу, блиска по времену, ако се тих 30% почну мешати са осталих 70%, када долази до масовних инцеста и деградација у сваком погледу.

Ово није било довољно!

ЈНА више не постоји, не постоје ни Омладинске радне акције, студенти и ђаци у интернатима пију флаширану воду, па је остала  могућност третмана преко кухиња у којим се за њих спрема храна, али:

*Психички: Кренуло у кастрирање које је утемељио комуниста на челу Кубе, Фидел Кастро (владао Кубом 50 година и умро 2016.г.), а Куба  је била огледна парцела Руске школе Катрирања, настале на основа Психополитике, која је 1933.г. уобличена као Уџбеник који је промовисао Лаврентије Берија, Стаљинов шеф ЧЕКЕ.

ЧЕКА је мајка свим комунистичким тајним службама у свету. Она је мама наше ОЗНЕ/УДБЕ/КОСА/БИА-е…. Школа је јединствена и службеници свих комунистичких тајних полиција су ишли на специјалистичко школовање у Русију. И они из Америке, јер је Русија само пројект Јевреја из Америке.

О томе они, који сада имају 90 година живота  ни речи не желе да кажу! Једино што признају је-да су тамо ишли!

Кастро је експериментисао са Кастрирањем по правилима руске Психополитике-држао је свакодневне монологе у трајању по неколико сати, најдужи је био у УН преко 4 сата и на некој од својих комунистичких скупштина преко 7 сати (По мом мишљењу је или нестручан или луд сваки човек који не може за 30-40 минута да изложи основе свога плана, па своје незнање, или, и лудило затрпава детаљима, заправо затрпава своју несигурност и шупљост свог плана који излаже, и који у својој суштини и не постоји), Кастрово стандардно обраћање нацији је било око 2-4 часа сваког дана, преко једног радио и једног тв државног канала, уз обавезу свих грађана да их слушају. 
Била је то тортура над Духом човека и његовом мозгом, било је то, и јесте и сада, насилно чиповање и меморисање таквих говора, на већ попуњене капацитете људског мозга.
Временом се човек, да би направио место за Кастрово Кастрирање, ослобађао оних најстаријих сећања и остајао са оним што им је он свакодневно причао.

А причао им је о срећи, о благостању, о  независности, о комунизму, о суверености, о потреби да се издржи….. и тако више генерација јадних огледних кунића Кубанаца.

Ова метода се широко користи.
Медији су  алати.

Монопол над средствима за информисање је насилно утеривање свих грађана у једну огромну слушаоницу, у којој мора да се слуша неки наш Кастро!

Сваког боговетног дана, у хитним и мање хитним обраћањима нацији, о различитим проблемима, који су увек и ургентни и врло важни, мада трају највише под 7-10 дана, до да наш Кастро врло често узима улогу учесника неке тв емисије у којој брани неког конкретног појединца, политичара или бизнисмена, све објашњавајући да он о том прича из строго државних интереса, да он те појединце и не познаје, али да он мисли да су они у праву и да је много добро то што су они нешто купили, продали па прекупили…, они, а не неко други, неко који му је нека врста политичког супарника. Кажем само политичког супарника, пошто се он не бави никаквим бизнисом, ни он нити било која лица која имају везе са њим-он каже.

На нашем Факултету политичких наука (Основаног као Виша (Психо)политичка школа, превасходно, у своје време, за описмењавање неписмених руководилаца Комунистичке партије, у којој се сигурно изучавала совјетска Психополитика), створени су научно засновани Методи свргавања председника држава са власти, извођење државних удара… то се пројекти који се примењују широм света.
Они су засновани на психолошким техникама које је и сам кубански Кастро користио-које сам овде укратко описао.
Тим техникама када се избрише сво претходно сећање, причом се угради нешто друго-то буде прихваћено и човек Зомби је спреман!

*Страна 30 Психополитике: „Покорност је резултат силе. Уз силу иде бруталност, најварварскије, необуздано, брутално коришћење силе, ако се примењује довољно дуго изазива покорност.“

„Уколико желите покорност, не смете правити компромисе са хуманошћу. Уколико желите покорност, морате јасно ставити до знања да нећете имати милости. Човек је животиња. Он коначно разуме само оне ствари које разумеју и животиње.“

„Морате да радите све док не будемо имали власт над телом и умом сваке важне личности у вашем народу!“ - Лаврентије Берија, 1936.г. америчким специјализантима у Москви где су дошли да уче науку ратовања применом Психополитике.

Ова наука је изродила методе ЧЕКЕ/УДБЕ - капљање воде на темени отвор главе човека, кап по кап у дугом времену када се сламала свака воља за отпором; поливање хладном водом човека на сибирском мразу, када је човек постајао људолика леденица; затварање у просторију без икаквог светла; затварање у просторију са много јаког вештачког светла; недозвољавање сна и много других, које су примењиване на Титовом Голом отоку и у самој Србији, где је доласком комуниста на власт убијено 260.000 буржуја и тзв.  народних неријатеља-читај: непријатеља њих, комуниста, без икаквог суда, који су затрпавани у плитке групне гробнице са свим последицама које из тога проистичу.

Сада се у Србији, коришћењем медија врше масивна и масовна психичка кастрирања. Јер „К…ац бригу не трпи!“- Нас доводе у стање да немамо вишкова енергија, да не живимо као нормални људи, да се не стварају набоји полних енергија, а ако их и има они се не ослобађају њиховом разменом за енергије партнера супротног пола. Нас психички кастрирају свакодневним најавама најгорег, а као да то већ није, нас нико ништа не пита, а онда нас обавесте „како смо сатерани у ћошак!“. Наш многолики и многочовеколики Кастро(и) нас успешно кастрира(ју). На начин који многи Срби прецизно и кратко опишу са "Ј..бу нас у здрав мозак!"
Има ли лека'?: Да, наравно!

Као што ће ускоро нафтне компаније престати да буду богате и без уцењивачког капацитета којим се уцењује цео свет, ценама или најавама, или и изазивањима, несташица нафте, јер се велике фабрике аутомобила оријентишу на електро возила, па нафта губи смисао постојања и поседовања, тако и одбијањем гледања ТВ емисија у којем Кастро врши психичко кастрирање, тај његов труд би постао узалудан!

Телевизор је алат за поробљавање људи, за  стварање робова, за кастрирање нормалних мушкараца… Велики новац и научни потенцијал се користи за стварање телевизора-машине, генератора Теслиних нискофреквентних струја које ће одабрану слику посредством тог телевизора – машине - генератора, убацивати директно у мозак људи, па ће се тим путем, то што је убачено, из мозга моћи видети спољашњим оком. А то ће изгледати као да се тај убачени догађај сада гледа својим оком у простору у јкојем се човек налази!

То је обрнути процес памћења.

Сада око види и меморише.

Обрнуто је када око не види спољашњи догађаја својим спољашњим оком,  већ као у сну - својим унутрашњим оком, па то упамти и може да опише.

За сада се за овај обрнути процес користе специјалне наочаре, са циљем да се њима може проваљивати у депое закључаног знања људи, које садржи све од Постања до Свршетка света, али се само појединим људима дозвољава улазак у неке од Депоа Знања. У те депое се покушава проваљивање имитирањем одговарајућих фреквенција енергија неких људи којим је дат кључ-код за улазак у те депое. Тражи се израда дупликата кључа тог депоа. Због тога се мозгови неких људи носе у посебне лабораторије на испитивање-као мозак Светог Јустина Поповића, чији је мозак сачуван и после 20 година од смрти у његовој лобањи. Наравно, извађен је и предат коме треба од слугу оних из СПЦ!

Само је корак до могућности да се насилно убачено, насилно погура и постане видљиво у  будном стању човека и на његово спољашње око. Због тога је Тесла Ванземаљац, геније, научник и ЗЛОЧИНАЦ!

Он је пронашао и успоставио те принципе. Србски научници су укључени у овакве пројекте је их има запослених широм света.

Могуће је онемогућити сваког нашег Кастра, али се то не чини јер је тражено, и одобрено је, да они са власти оду на понижавајући начин. И то им се догађа, кроз масовно одбијање прихватања било каквих њихових објашњења, најава и самих појава, које се полако селе у вицеве и карикатуре. Покушава се сузбијањем психичком силом, силом медија се чува лик и дело неког човека, али је тај посао узалудан.

*За коментаре (Кликни овде)

Слава нашем Живом Богу Србу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


Написано 7.12.7527/20281.г. у 13,09
Постављено  7.12.7527/2018.г. у 15,20 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta