Trka ranjenička Finiš!



Трка рањеничка-финиш!

-Ускоро ће се објавити резултат-


Веза:
Трка рањеничка, наслов од 2.3.2017.г.
http://zlatnibilten.blogspot.com/2017/03/trka-ranjenicka.html

Повод: Изјава Александра Вучића-Засвенадлежног и Свезнајућег, како неће попустити у било чему ни пред пет милиона грађана на протестима - њих неколико хиљада га избацила из седла, па се спрема да (опет) распише Ванредне Парламентарне изборе у Србији

Тада, пре 22 месеца, у нашој србијанској Трци Рањеничкој учествовало је њих неколико-сви су обрађени криминолошко-графолошком методом, као узвраћање захвалности мојим многобројним читаоцима који су оба моја  блога учинили да буду најчитанији лични блогови у Србији.

Наравно, хтео сам тада, као и сада, да се одужим и мојим верним читаоцима  из редова великих обавештајних служби, којим су, превасходно, моји текстови и намењени-не знамо се, али се уважавамо и у сталном смо контакту. Хвала Америци која је измислила Интернет.

Трка рањеника је започела пре 22 месеца и време је да се приведе крају! Александар Вучић је сво ово време био онемогућен да влада-он је био, и јесте и сада,  у непрекидној политичкој кампањи све тражећи да му се додатно овери оно што су грађани Србије, у свом незнању и стању илузија у којем су од давнина, увек га бирали на његову реч, без икаквог његовог унапред изнетог плана за државу и народ.

Он је план доносио увек накнадно и никада га се баш није држао. Половином ове године је запечаћена одговарајућа молба за његов одлазак са власти, на ПОНИЖАВАЈУЋИ начин, његов и његових 300 најближих сарадника!

Он више ово своје не може да издржи-омања група, њих око 10.000, мирних средовечних грађана, ненасиљем, својом шетњом дугом само један километар, учинили су да се уплаши за себе и своју власт, па се догађа да онај који се хвали како неће попустити ни пред милион, па на крају ни пред пет милиона људи, који би протестом изјавили да су против његових дела,па већ сада планира да без икакве стварне потребе организује Ванредне Парламентарне изборе у Србији-као да сада нема већинску власт у том и таквом парламенту. Али, он не зна шта ће са влашћу када год је освоји, па би стално да је осваја….

Каже да ОН неће попустити грађанским захтевима-као да је он тај који неће, као да је он на месту са којег се влада државом, као да он није узурпирао функције свих чланова владе, и као да је он у некој бољој позицији од француског, истог таквог, председника којег ће страх од државног удара натерати да поднесе оставку, а потом ће Француска постати Косово! Како смо му и обећали одавно.

Овог пута својим читаоцима стављам на увид садашње психо-физичко стање Александра Вучића, да знају и да се по томе равнају,  јер је ка Србији активиран План „Б“, јер је одбијао да му буде уручена пошта и поруке које су се тицале Плана „А“:
____________________________________________________________________

Аутор
® 24/03,  ® 06/07 и ® 20/97 «Проналазаштво» Београд
Др Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог и теозоф
-Кабинет за графологију, профајлерство,
теозофију и биоенергије човека-
Нехруова 131, 11070  Нови Београд, Република Србија
Тел./Факс +381 11  3-175-371; Моб.тел. 060-3-175-371
E-mail: zlatnibilten@gmail.com
Број 638/2018,  Дана 10.12. 2018.г.  у 14,55 ч.
Б е о г р а д


 Биоенергетска дијагноза укупног здравственог стања са психолошким профилом - израђено на основу, фотографије, гласа, рукописа, СМС поруке,  личног виђења, разговора, утврђеног стања биоенергетског система и/или основних личних података - за:

Презиме и име                                    Вучић Александар                                               
Име једног родитеља                         Анђелко и Ангелина
Датум и година рођења                      05.3.1970.г.
Адреса                                                 Председник Србије, Андрићев венац 2, Београд
Телефон
Датум и час утврђивања дијагнозе/профила  10.12.2018.г. у 14,55 ч.
Основа за утврђивање дијагнозе                    
*Потпис лица на које се односи дијагноза

Дијагноза:

Све Животне Енергије које улазе кроз темени отвор задржавају се у пределу главе-све су ангажоване на решавању Стратешких и Свакодневних проблема, планова и потреба. Оне су учиниле да се ти планови, који по природи ствари имају међусобну одељеност, буду смешани једни са другим и сви из исте сфере помешани сами међу собом. Нема никакве систематичности по важности, динамици ни по времену решавања, решава се оно што се у датом тренутку учини најважнијим.

Ово лице нема никакве могућности да самостално своје стање Животних Енергија доведе у ред, да их распореди по значају и времену извршења планова, те му је потребна хитна и квалитетна саветничка стручна помоћ око систематизовања тих планова и одређивања редоследа.

Уколико буде постојала његова спремност да чује неког таквог саветника, који би му рекао и оно што он избегава да чује, стање се може довести у некакав минимални ред, у противном упашће у стање несигурности, страха и могуће панике, те ће из тога проистећи рђаве одлуке са несагледивим лошим последицама по њега, али и по државу на чијем се челу налази. Упашће у стање нерационалног, превладаће лажно сопствено мишљење о својој моћи, снази и памети и тада не треба искључити ни најгоре сценарије.

Могуће је да по себе донесе и глупе, и у суштини и непотребне, закључке и потом и одлуке. Самохрабри се непрекидно како је неустрашив и сам себи ласка за поседовање толико памети и знања, у чему му његово најближе окружење несебично помаже, заливајући његов такав его и негујући његове илузије. Сам је себе довео у ово стање, сам се не може спасити, на њему је одлука хоће ли послушати неки савет да попије и неки горки лек.
Његове крајње одлуке нико не зна, али многи могу да наслуте.

Резиме:

Изгубљено много времена, покварено много што-шта, што се сада врло тешко може поправити, али није апсолутно немогуће. Вреди покушати. То би га коштало у много чему, укључив и новац. А он новца нема-како каже он сам, а пријатељи не желе да финансирају такве неке његове потребе. Помоћ која му је потребна кошта много јер је у питању ретка и скупа могућност. Рарум-Карум! (Ретко и скупо!) Можда да проба да сваки члан његове странке приложи за његово спашавање по један евро. Можда!

Др Драгољуб Татомировић, доктор права – криминолог и теозоф


*Чакра је невидљиви отвор кроз који улазе Животне Енергије.

авет:
*Веруј и оздравићеш!  *Веруј и окрепићеш се!
*Веруј и победићеш!
(Драгољуб)


*Напомена:
*Молим да се у било којој комуникацији са мном позивате на број под којим је вршена дијагностика.
*Ова дијагноза је заснована на немедицинским средствима и методима и она никако не сугерише да се одбаце медицинске дијагнозе или  лекови које су прописала надлежна лица медицинске струке!
*Корекције немедицинским средствима (савети за самопомоћ, теозофски разговори и објашњења) су могуће и оне су бесплатне и предузимају се по потреби и на изричит захтев лица на које се овај Извештај односи.
*Аутор Програма «Rarum-carum» не гарантује да ће, у сваком случају, немедицинске мере довести до жељеног резултата! Ово је у складу са теозофским ставовима који су сваком заинтересованом лицу презентирани и који се садрже у књигама које је написао аутор (Замена душе, Енергије, Рукопис слика душе, Упозорења души човека,  Опојне дроге-насилно улажење у Више светове).
____________________________________

*За коментаре (Кликни овде)

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 10.12.7527/2018.г. у 17,00 ч.



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta