Lučenje u Lučanima!


Лучење у Лучанима!
-Ко ће не коју страну?-

Веза:
*Сабљом, немилосрдно! (Кликни овде)
*Резолутно је! (Кликни овде) 

Ево и нас на размеђу! Коначно и дуго чекано! Стигло се, не случајно, до србијанске варошице-општине Лучани, (Округ Чачак) у којој се, скривено од нас обичних људи, спрема одлучни бој, а заправо ће то бити само једно дуго чекано лучење. Људи, једних од других!

Као када чобани разлучују, одлучују, луче своје овце од туђих… нас у Србији су до 4.9.2018.г. држали у покорности коришћењем техничких средстава описаних у наслову Сабљом, немилосрдно. 

Тада, 4.9.2028.г. су ти уређаји онемогућено у раду и ево после три месеца Срби долазе к себи…. Почињу да размишљају, да се ослобађају страха и поспаности, доносе одлуку да поново узму своју судбину у своје руке, уместо што су је уступили у руке оваквим властима Србије - добровољно од 1990-2018.г. и насилно од 1945-1990.г.

У Србији су опет на власти они исти из 1990.г. – комунисти и радикали који су направили своје две фракције од којих је она друга, млађа, покупила све оно што није знало где ће ни шта ће са собом, и уопште, али им се свиђало да буду власт над успаваним Србима.

За три месеца почело буђење-многи би сада себи да припишу заслуге за то, као држали су много конференција за штампу, давали интервјуе квазислободним интернет телевизијама, наговарали нас да ћутимо и будем спремни само на њихов знак, подносили кривичне пријаве за које су знали да неће ући у законску процедуру… служили коме су морали!

Али, Срби се почели будити и мимо њих, и у суштини они и немају никакав утицај на то буђење.

На тим тзв. слободним интернет телевизијама, јер таквих нема у Србији, „виси“ непрекидно њих око 20-30-000, они су тастатура  хероји и ратници, вулгарни и већином потпуно граматички, етички  и правописно, неписмени, углавном прекодрински Срби који су побегли са својих територија, па би сада да владају Србијом, и они се у суштини буне против својих, пошто су многи од њихових већ власт без намере да им уступе бар нека места у тој власти. 

Има их толико и слушају и коментаришу аман баш све, и што је чудо-не знају основе правописа али се разумеју у сваку област, баш као Александар Вучић и неизбежни коментатор Мирослав Лазански, правник  који ваљда има право да се у све меша, али да буде правник то никада није смео, који иако није Србин поседује много више љубави за Србију и Александра Вучића,  од чистих Срба, оних без дуплих домовина и пасоша. Такав се згодио, запажено, смештен за сада у Скупштину.

Почеле да се нормализују поремећени енергетски токови у главама људи који су држани под контролом техничким средствима.

Примећено је то буђење, скупило се прошле суботе у Београду, преко 10.000 ненасилних, средовечних грађана Србије који више не желе да буду заробљеници у својој држави, и шетњом од само један километар увели власти Србије у стање панике.

Жандармерија је у приправности, а војска ако затреба. Тако им је и тата Слободан Милошевић радио, и потом му везали руке на леђа и са кесом на глави предали га, и продали га за пет милиона долара -ти исти који су истерали тенкове на народ, под командом министра полиције Радмила Богдановића, експерта за полицију какав је и садашњи министар полиције Небојша Стефановић, пре тога продавац компјутерских компоненти са докторатом чију је валидност, без читања, потврдио ЛИЧНО Александар-Свезнајући!

Кроз три дана су заказани нови протести у Београду и Новом Саду, а за четири дана стиже ДАН ЛУЧЕЊА У ЛУЧАНИМА - Стиже дан локалних избора у које је оваква Србија уложила све своје државне моћи-тамо се и по ноћи врши хитна замена елктромреже, појавили се ниодкуда хуманитарни радници који су изненада спремни да  обилазе и помажу старачка сеоска домаћинства у пословима, незвани, неочекивани, али који агитују (маркетингују) да се гласа за садашњу власт, уколико не желе да остану без деце и унука који ће у рат, уколико не желе да их окупира и неко други осим радикала..

По свему судећи АВ-Засвенадлежан чека резултат тог лучанског лучења, на његове и оне друге, они други су Бошкови, политичара без мрља, Бошка Обрадовића, којем покушавају прилепити измишљено силеџијство, иако се ради о смиреном, факултетски немегатренд образованом и лепо васпитаном младом човеку из добре србијанске породице, који мимо свих очекивања власти испред себе истура само ИСТИНУ!

Истина је погубна за сваког окупатора и лажова, он је се боји као змије Шарке, па би да ућутка Истину! Али, Истина је сам наш Живи Бог Срб, и Њега никакав АВ не  може ућуткати!

Каже АВ да ће у зависности од резултата избора у Лучанима зависити дан Ванредних (наредних) Парламентарних избора… јер су му ти Лучани некако много важни! А тамо, осим воћа и војних фабрика муниције, нема ништа друго.

Нисам чуо да се занимају за извоз воћа, али се извозом наоружања јавно хвале. Било је прича и да тај привредни војни сегмент треба приватизовати и онда треба очекивати оне са пешкирима око главе да инвестирају, ма чији новац да донесу, ми остајемо без наших фабрика!

А ако АВ победи-нема Ванредних Парламентарних избора, прече је решавати проблем Срба са Косова, укључив у то и Милана Радојичића и његовог друга Зељу, на које су се Шиптари без икаквих разлога натоврзли, па им импутирају као некакав криминал, чак и поред тога што АВ-Свезнајући каже да то није истина! 
Али, Шиптари су врло неувиђавни, они не верују (чак ни!)  Александру Свезнајућем! Милан и Зеља ће морати пред суд у Приштини!

Када то буду одредили…. Американци! 

Они су јуче са НН Интернет прикључака из Америке, 36 пута улазили у мој блог Златни Билтен и читали опис психолошког стања Александра Свезнајућег! Њима не треба ништа веровати, они као да су престали да воле нашег Александара!

А фабрике у Лучанима се  могу без проблема модернизовати укључив у то  и промену власника. Уз услов да Александар победи!

Размишљали су изгледа и да ухапсе Бошка Обрадовића којем је намењена улога Бошка Југовића, хтели да га склоне, али нису смели, јер је у питању нека прича неке чланице Бошковог политичког покрета, да јој је телефоном претио да ће добити батине, али пре  само четири године!!

Толико се плашила, мученица једна, да је чекала четири године и сада јој дојављено да је Бошко силеџија! Још једино преостаје да је јавно АВ узме у заштиту, уз опаску да је она добра и поштена, јер он све зна.

И када он каже да су она, Милан или Зеља, некакви-у то се не сумња! То је Ново радикалско Јеванђеље, а свака његова изјава је Нова радикалска Посланица Светог нам Александра! О којем се од стране опозиције прича којешта! 

Као да та опозиција заборавила да је њега изабрала цела ¼ грађана Србије, и као да та опозиција не зна да је сада у Србији већа и важнија та ¼ од остале ¾!

И сада се у Србији говори тако као да је Бошко командовао фудбалским навијачима који су 2008.г. покушали да запале америчку амбасаду у Београду, а не они из радикалне странке и странке необавештеног експерта Коштунице! И то још није завршено, Американци не желе осуду младића који су палили, већ оних који су их усмерили и храбрили! Беше ли то Бошко??!

Бошка Југовића нико не сме и не  може да угрози! Он  говори ИСТИНУ, учиниће се колико буде могуће да се више њих приликом лучења у Лучанима, у недељу, определи за чување државне имовине и фабрика и да АВ буде потучен. Прво ту, а после свуда!

Не треба искључити као могућу стару опцију изазивања нереда на мирном протесту опозиције у идућу  суботу, како би се могући губитак власти над локацијом фабрика у Лучанима спречио.

Ми се у Србији лучимо у суботу на протесту и на изборима у недељу! Нека свако бира на коју ће страну. 

Са Истином, или са овом „истином“ коју нам проповедају лажни радикали!


*За коментаре (Кликни овде)



*У славу нашег Живог Бога Срба!
*Свети Никола, Србине из Србске Ликије, која је привремено у садашњој Турској, помози, не дозволи  да се подаве добри и наивни Срби!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Написано и запечаћено 12.12.7527/2018.г. у 16,22 ч
Постављено 12.12.7527/2018.г. у 16,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta