Besplatno umivanje Srba!


Бесплатно умивање Срба!
-Ех, жеље пусте-


Веза: Наслов „Орфеј свира сви играју!“ од пре пет година(Кликни овде)

Зима стигла, али нама Србима је и сада потребно умивање хладним водом. То свако избегава, или бар одлаже, колико може. И ево прошло пет година од последње кофе хладне воде коју сам понудио Србима, превасходно мојим читаоцима-и склопиле се околности да сада у децембру опет нудим умивање хладном водом!

Неки су ме пре пет година називали и погрдним именима, један кога су Руси одабрали за неки њихов план у Србији, има Главног Саветника који ме је поставио на тзв. „Рингишпил“, то је стручни израз човека наводног обавештајца  за оне који су се као окренули па раде за неког другог, мислећи на мене, наравно! Мислећи да сваки Србин пре треба да ради за Русе, потом и/или Енглезе него за своје, а да не ради за неку службу тај се и не рачуна да постоји. Па сам ја неки непостојећи! Нека, има друг право, није мали његов чин ни функција, хејјјј, Главни Саветник функционера руских служби безбедности, у рангу генерала! Он ваљда зна.

Аргументи за садашњу кофу хладне воде коју намеравам да сручим на усијане и поприлично мутне главе Срба:

*Русија је после смањења износа својих америчких обвезница, у октобру опет почела да их купује-да плаћа рекете, да их умоли да не дирају  новац руских патриота који у западним банкама држе око 2,6 хиљада милијарди долара којег су зарадили од времена Јељцина до данас;

*Пре неколико дана је потпуковник Техничке службе КГБ, сада на месту председника Русије обавестио је своје(?) грађане да се сналазе сами тј. да на помоћ државе не рачунају

*Пре два дана је објављена информација да се интезивно поправљају дипломатски односи Русије са Британијом;

*За Кину сте сви прочитали, она у државним обвезницама Америке држи 1.360 милијарди долара и редовно ту суму увећава. Редовно плаћа рекет:

*Видели сте са каквим је жаром онај дебели руски амбасадор говорио на СБ УН када је на дневном реду било Косово!
Рачунам да је ово довољно.

*Ево дајем мојим читаоцима списак свих шпијуна великих обавештајних служби које надгледају Србију, споља и изнутра (Руси улазе и по 25 пута на дан, ту су Американци, Израелци и остали), пажљиво пратећи шта ја то пишем . Споља, странци а изнутра Руси, који се воде као да су наши, али они то не признају.

Све је под ИП бројевима са којих наступају.

Ево вам линк ка странци на којој су сви шпијуни који надгледају Србију:(Кликни овде)

Копирањем ИП броја који сте одабрали, потом је поставите на ГУГЛ птретраживач када изађу фирме које дају податке о локацији прикључка. Руси се крију иза наше заставе-то су оне заставе Србије без ознаке места локације, а западњаци иза застава околних држава. 
Значи: Не придајите превелики значај наводним топ-секрет руским информацијама о шпијунима у Србији.

Ево ја тај списак свима стављам на увид. И не узбуђујте се око прича и паламуђења Боже Спасић или оног Каран Љубана…. великих обавештајаца, који су својевремено без икаквих обзира штитили комунизам у Србији преко служби у којим су радили. Спасић се тиме и дан-данас поноси! Све су то информације без икаквог значаја.

Нудим вам да погледате наслов од пре 5,5 година, иза којег сам тада стајао у целости, и сада он није изгубио на актуелности. (Кликни овде)

Ко ово не разуме, саосећам, он нека чека помоћ од ових који играју како Орфеј свира.

У славу Србина из старе србске провинције Ликије, она је сада привремено у данашњој Турској.

*У славу нашег Србина Николе, Светог Николе, којем је посвећен данашњи дан!

Срећна слава свим  мојим читаоцима који славе Светог Николу и свим њиховим гостима!

Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 19.12.7527/2018.г. у 16,00 ч

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta