Mefisto medju nama!



Мефисто* међу нама!
-Пројект „Фауст“-

*Ђаво

Веза: Брзопослушан је Господ наш!
 (Кликни овде)


На сваких 612 година +-1 година, оконча се један Велики Обход и започиње други. То су неки периоди у животима људи на Земљи после којих се врше ревизије реализованих планова одређених на неким Вишим нивоима, предузимају се додатне мере модификација или сачињавају сасвим нови планови.
Планови који се реализују за време од 612 година су засновани на информацијама Божијих Изасланика, који имају улогу извиђача и обавештајаца, који треба да предлажу и образлажу своје предлоге….тако је замишљено држање под контролом онога што на Земљи чини Мефисто, одбачени Анђео Лучоноша, са анђелима који су му се приклонили.

Риста Србин је био прадеда цару Константину Великом, који је имао римску престоницу у Нишу, пре око 1700 година, толико је прошло од времена када је тај Константин увео Хришћанство као обавезну државну религију. То је и онај који је све забрљао, премештајући престоницу у Јерусалим, где је извршено фалсификовање целокупне новије историје света. Шта се догађало пре тога постоји једна велика историјска рупа и много површних фалсификата, укључив и Животопис Ристе Србина и Свето писмо, које је писано после више стотина година од одласка Ристе са Земље, по сећању, по основу сачуваних документа и по потреби римских власти које су капитализовале свој злочин-убиство Ристе, те по основу фалсификованог места рођења, породичног родослова и свега осталог, пригрлили Га као неког свог, о Распећу нису баш много желели да говоре.

_________________________

-Изгинула војска Мефистова у Србији!;

-Какав план је Мефисто имао са Србином којем је требало дати Знамења   Владар света;


-Шта се догодило са Пројектом ПА "Фауст";


-Промена старих пророчанстава;


-Елиминисање људи са духом ПА у себи;


-Ко је био Божији Изасланик после Христа и шта је са њима сада?.

___________________________

Даље-за читање или регистрацију-клик на: (Кликни овде)

Напомена: Анонимни коментари неће бити објављени.

У славу нашег Живог Бога Срба!


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 27.11.7527/2018.г. у 19,15 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta