Brzoposlušan je Gospod naš!


Брзопослушан је Господ наш!
-Муњевито испуњење молби-

Веза: http://zlatnibilten.blogspot.com/2018/11/eliot-ali-ne-nes.html

Када је некима од обичних људи дато да могу да својим молбама исказаним Руком, Речју, Оком и Мишљу, мењају поредак у материјалном и нематеријалном свету, био је то знак да се обука тих обичних људи приводи крају и да ће се ускоро добијена знања применити у конкретним биткама…
Пре око два месеца је тим већ обученим људима дат и Печат-Реч у облику Мантре, којом се жеље или молбе печате, на начин када се од завршнице изговора самогласника или сугласника на крају сваке речи одређује и време и сам начин збивања онога шта се тражи.

На Митровдан
, 8.11.7527/2018.г. око подне је почео сукоб са оним који су спрегли своју силу са силом многих војски да ударе на људе који се боје Бога.

Три дана касније, 11.11.27527/2018.г. издато је упозорење оним који се спремају за сукоб са нама обичним, онима који се боје Бога.

Упозорен је Израел и само дан после тога започео је најновији сукоб на Голанској Висоравни у којој Арапи, становници древног Израела покушавају да поврате територије са којих су отерани од стране Јевреја…. Арапи су ракетом уништили пун аутобус јеврејских војника који су превожени на положај израелске војске.

У Србији је поново понижен председник Србије, који је уместо да буде главна личност на скупу државника у Паризу, уприличеног поводом примирја у Првом Светском рату, био третиран као непожељан, као неко ко се ту нашао случајно…. И вратио се после тога овде и рекао како ће и поред понижења које је доживео у Паризу, он оног француског председника  Макрона ВЕЛИЧАНСТВЕНО дочекати. У своје име, у име свих грађана Србије и у име Србије! Не питавши никог за мишљење. Јер он све зна. Најбоље! 

Али, почели су јавно да се од те његове намере ограђују његови највернији сарадници који више не могу да трпе његову бахатост и свезнање….. они ће га згазити, и биће то оно понижавајуће што се чека!

*Шта је тражено за Александра Вучића и његове сараднике;

*Како ће Вучића да понизе његови најближи сарадници;

*Шта се догађа са Израелом и зашто;


*Да ли ће у четвртак са Трампа бити скинута заштита;


*Узалудно дељење руских ордена у Србији.


Даље: За читање или регистрацију-клик на:(кликни овде)

*Сукоб је у току, обавештаваћу своје читаоце о свему благовремено.


*Напомена: Анонимни коментари неће бити објављени.

*Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Команде-540, Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 13.11.7527/2018.г. у 20,10 ч.
____________________________________
Снимљено 22.11.2018.г. у 22,43 ч. - Застава Русије



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta