Eliot, ali ne Nes!Елиот, али не Нес!
-Ми победе не крадемо-

Веза:
Сукоб је почео!“
http://komanda-540.blogspot.com/2018/11/sukob-je-poceo.html

На дан почетка зиме по старом Србском календару, на Митровдан, започео је сукоб са онима који би да Срби доживе још једну катарзу, кроз крв, погибију и сиромаштво, јер су они, који су обични људи, знали да је то уједно и нестанак и Срба и Србије!

Ми, обични Срби, не крадемо победе!

Због тога и објављујемо шта ћемо све предузети према нападима који су ка нама испољени од Митровдана 7527/2018 (8.11.2018.г.):*Ударамо на шиптарског лобисту Елиота Енгела преко свих Јевреја у свету и преко јеврејске државе Израел.

Кажу да је Израел створен у Србији и ако буде потребно одавде, из Србије, ће бити учињено да он нестане, ако одмах не престане да напада Србе и Србију, преко било којег од својих Јевреја!
___________________________

*Према коме се, и какве, мере одмазде предузимају од стране Срба?

*Америка, Израел, Јевреји, Срби који раде против Србије на било који начин….
________________________________

Цео текст је на:

-За читање или регистрацију, клик на:


*У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!

Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Написано и постављено 11.11.7527/2018.г. у 16,30.г.


______________________________
Снимљено 13.11.2018.г. у 13,04 ч. - Застава РусијеПостави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta