Zamena mašine a ne zavrtnjeva!


Замена машине а не завртњева!
-Фарбарије разне-

Крај је сасвим близу! Овако устројеног поретка држава на Земљи.

Трка у куповању ЗЛАТА!

Опет се даје нешто за ништа. Јер, чему ће служити злато и коме оно стварно треба, ако се изузме медицина и неке специфичне техничке потребе?

Умреће стражар највећег светског депозита злата, ако му сваког дана не дотуре бар по парче кукурузне погаче-проје и по литар воде. Умреће згрчен између безброј златних цигли са мистичним, вавилонским, ознакама.

Као, оно значи сигурност! Као да то што је сада негде депоновано већ раније није било у трезорима поражених држава, у ратовима од Џингис кана до Хитлера и оних који су били толико луди да су из Ирака однели Златну Кочију, као ратни плен.

Тако је Лонгиново копље-Копље судбине, преотимано, било је и овде код нас, и можда је овде и даље, а и сада машу са именима  неколико локација са копијама тог копља, као са реликвијом која вреди небројеног блага!

Један из Србије, у рангу несрбског православног епископа је то све комерцијализовао, па отворио своју интернет телевизију и ко хоће да чује шта друг епископ говори мора да плати. Епископ ништа не ради без пара! Он вероватно Исуса Христа сматра будалом, јер је три године проповедао сваког дана потпуно бесплатно! Има у Србији и један који све зна, и он би да буде председник Србије!

А оно, Лонгиново копље,  нема никаквог значаја осим историјског, као доказ лудила људи пре 2000 година који су због наводне побуне против државе и идеје организовања живота људи на неки друкчији начин, прогласили Исуса Христа и његове другове, побуњеницима па су побијени, разапети на крст.

Али, Лонгиново копље ствара илузију моћи код разбојника који га поседују! Посебно код оних који знају да имају копију копља! Јер    они мисле да се простим прислањењем копије на оригинал пренела моћ са оригинала, те да и они сада имају то Копље судбине, а ако би то било тако могуће онда би се могла основати производња и продаја-прави јеврејски и немачки бизнис!

Право Копље је тамо где треба да буде
. Његов чувар се вероватно променио у различитим погледима. Али, иако тако промењен не сме да га узме из тунела у једној од србских планина у источној Србији, јер мисли да још није достојан. И нико не зна хоће ли смети да се упусти у то.

За Златом је општа светска државна помама! Даје се жито и кукуруз за злато, даје се нафта, гас и бакар за злато-које нема никакву практичну вредност и које служи само за негу илузија о моћи!

Садржај Заветног Ковчега је промењен, Габријелов Ковчег се сматра Заветним Ковчегом. Ено га на Антарктику у Руској Православној цркви…али он више осим историјске вредности нема никакву моћ. То више нису никаква писана упутства за нека поступања за  изазивања нечега.
То је само багремов сандук лепо украшен и обострано опточен танким златним  лимом! Онај који је то конструисао променио је изглед садржине и све оно што је била садржина претворио у знање дато неким од људи. Широм света. Има их неколико и у Србији. Са делом тих знања!

Један од Срба којег спремају да влада Србијом, по правилима иницијације у масонерији, о чему сам писао семинарске радове  још давних осамдесетих година прошлог века на Факултету безбедности у Скопљу, вероватно је уведен и у Програм добијања тајних езотеријских знања, па се он сигурно променио - сада се он понаша као неки зналац неких борилачких вештина које би  могао да примени али то не ради, па се онда понаша супериорно, јер нико не зна да их он зна!

Сада  већ давне 2001.г. на улицама Београда  могла се купити џепна књижица која је садржала све оно што је аутор тада смео и хтео да обнародује, још давне 1998. године! И у њој је много више од онога што је у тајним масонским ритуалима за почетнике. Знање езотерије је бескорисно, ако човек није човек-топ који може да гађа тим знањима. А књижица је 1998.г. поклоњена неким од главних из масонерије у Србији-као објашњење њима самим шта су уствари добили на иницијацијама.

Све што је злоупотребљавано од стране људи, а дато им као реликвија и као извор моћи, промењено је, препројектовано, прерађено и одузето од њих!

У садашњем времену, овом које претходи рушењу овако уређеног света и рађању новог, људима је све олакшано. У Старосрбским еповима Рамајана и Махабхарата, који се сада сматрају индијским еповима, детаљно су описана тадашња путовања људи на месец и друге планете-коришћењем различитих конструкција Огњених кола, названих Виманама.

Данашњи људи не морају да се муче, да граде Вимане, ни да путују на друге планете, јер овде имамо све што нам треба и ако је неким од људи дато знање до скоро чувано у Заветном Ковчегу, ако је неким људима дата Реч и Мисао као оружје, ако им ја дата тзв. индијска Мантра као оружје, ако им је дато да Руком, Речју, Оком и Мишљу мењају материјални свет, да изазивају земљотресе, поплаве, ветрове, да постављају непробојне невидљиве енергетске ограде, ако на нападе одговарају мислима као оружјем… После доста хиљада година, ми смо напредовали у науци, у открићима која је наука омогућила, до ширења људске свести до мере да неки од људи могу да добију Дозволу за ношење и коришћење Енергија као оружја.

Записи од тим процедурама су сачувани у тајним библиотекама Лондона, Ватикана и Москве - то су алати и муниција, али нема мајстора за руковање и нема оруђа-људи, из којих би се то испаљивало, односно број је сведен на неопходну меру и неће се ускоро мењати! Доста је и стрелаца и топова!

Хиљаде тона златних цигала не могу да купе ни обичног шегрта-приправника са Дозволом за ношење и коришћење тог Енерго-оружја. А то је само потврда безвредности злата. Оно што не може да се купи има неисказано високу цену, а оно што се може платити новцем, ништа и не вреди!

Многи, скоро сви осим Енглеза, ово не разумеју, па пробају да своје дотрајале државне машине оспособе за даљи рад, фарбањем оклопа и заменом завртњева-оно што је за замену биће замењено! Отпори су бескорисни.

Америка има задатак булдожера за поравнавање плаца света за будућу градњу. Падају Турска, Кина, Русија, Европска Унија…. Енглеска се ставила у стање чекања и ћутања, а са Америком ће се разговарати после сређивања плаца за градњу.

Главни плац на Земљи је Србија, на којој је невидљивом Божијом Енергетском заштитном  оградом омеђено оно у шта није паметно дирати.
http://zlatnibilten.blogspot.com/2010/12/zastiti-silom-pisanu-rec.html

Када би они из Србије, који би да зафарбају и тако ремонтују државну машину, ставили прст на чело, можда би се и спасили. Овако…. нико им ништа не гарантује! Као ни оним који би да се договоре око услова предаје, јер преговора нема. Предаја је безусловна!

Ноћас (3/4.2018.г.) су разоружани они који су себи узели за право да заступају Србију и договарају се са неким њиховим врховним ауторитетом кога зову Црни Папа…. Црни Папа није наш партнер већ супарник коме је одузета сва моћ 13.7.2018.г.
http://komanda-540.blogspot.com/2018/07/bez-rukavica.html када је одузета моћ од свих тајних и езотеријских организација, па су сада оне само празни оклопи некадашње њихове црне моћи.

Ми се са супарницима боримо и побеђујемо их, ми са противницима не преговарамо и не чинимо им никакве уступке. Не  може нико служити два господара! Време је да се свако од нас определи. За свог Господара, који је у сваком од нас и који нам се јави ако Га позовемо на одговарајући начин-видљивим делима која се Њему свиђају.

Где ћемо?

*Слава нашем Живом Богу Србу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta