Mečkarenje



Мечкарење


 -Банкроти и «мере» за спасавање-

Скоро 26.000 читалаца Златног Билтена, на време је упозоравано и обавештавано о «градоносним» облацима који ће довести у ред оно што су највеће државе света, руководећи се себичним интересима, упропастиле - објашњено  је и како ће у свему томе, што тече и што ће тек настати, проћи Србија.
Више пута је подвучен датум 16.9.2011.г. као дан када ће свима бити јасно шта је чињено, како ће ко бити кажњен... уосталом, на Богојављење 2011.г.  на Златни Билтен је постављена и одговарајућа песма под «Обавештење Србима на Богојављење».
На време је постављен наслов – објашњење, могућих Сценарија за довођење Србије у ред - тај наслов је веома актуелан, и један од најчитанијих у последње време... и то ће се тако и догодити. Указивао сам Србима на неке непходне припреме пред надолазећи «градоносни облак»  под «Прст на чело, време је!».

Овај блог читају углавном озбиљни, поштени и паметни људи - али и превише добри и превише наивни, и превише опуштени, почесто и преплашени, те све читају информисаности ради, без да схвате да и сами морају предузимати неке мере - сви су навалили у Црну Гору, у Хрватску, у Грчку и Турску, на одмор  на мору, где потроше неку малу уштеђевину или подигнут скупи кредит у готову, а када се врате, чека их баш оно на шта сам указивао, а они без пара.

Банкроти већ звоне, чују се на далеко, чују се јасно и не могу се помешати са нечим сличним!

Захваћени су Јапан, Русија, Кина, Турска, ЕУ, Британија, Америка... и свака иде путем сигурне и брзе пропасти:

*Америка-презадужена земља која ће доживети оно што је доживела Србија под америчким банкарским експертом С. Милошевићем;

*Јапан, је завршена прича, бечен је на стомак, тешко да се придигне на колена;

*Русија, то је она бездушна земља коју сам прозивао, она која се сладила профитом од продаје нафте када је нападнута Либија, чији је функционер Јевгениј Примаков рекао «да ће Русија тада бити на коњу» - збацио је коњ, цене нафте се колебају, сигурног пада због смањене потражње, откупљују жито од својих сељака по 4 рубље/кг /1 Евро=око 40 рубаља) те им прети опасност да се сво тако откупљено жито, профита ради, извезе из Русије,  а она потом буде без хране;

*Кина, то је она земља која се погађала са Америком око рушења кинеске амбасаде у Београду - сплела се чврсто са Америком, коцкала се, добијала, али коцка је то....остаје празних руку, а више нема са ким ни да се коцка;

*Турска, то је она земља у којој се појавио неослултан Ердоган, који је почео да подбуњује наше муслимане против Србије, сада се спрема у рат са Сиријом, за рачун Америке, који ће довести до грађанског рата у Турској, њеног осиромашења и распада државе, баш онако како су Турци то извели са Немачком, у односу на Србију и СФРЈ!;

*ЕУ, како се назвала Немачка, исто као Јевгениј Примаков пре неколико месеци, прича како је само Немачка на добитку у овом укупном пропадању - њене обвезнице се траже, а прећуткује да је издавање обвезница заправо задуживање! Јер, зашто једна Немачка издаје обвезнице, ако има довољно сопственог новца?
То је она земља која је поред свих проблема које има, недавно, у једном дану послала додатних 700 +150 (Аустрија) војника на Србе у Косовској Митровици - кренули на Србе, мирне и голоруке, па се онако масивно опремљени повукли....;

*Британија, то је она која командује светским финансијама и свом политиком, ућутала се, повлачи свој новац из страних држава, доноси мере штедње, наставља да ради из потаје, али су њене казне постале извршне;

*Америка «Америка, пуста да остана!», како певају Македонци - и постаће пуста та геноцидна држава која је своју судбину, нестанка у хаосу, запечатила односом према Србији!

Мечкарење

И  сада се телефоном договарају функционери ових набројаних, и још неких других, држава - сви су у пропадању - како би још неки дан обмањивали остатак света, да се нешто може учинити – да свет помисли како мечка игра добровољно!

Не може, не може се, Мечкари, ништа учинити, касно, више команда није у вашим рукама! Одавно вам је команда одузета, али сте се опирали да то схватите и прихватите. Супротставили сте се Истини, која је сам Живи Бог!

Мечкари су они који су живели од игре мечки које су насилно на то терали, Мечкари су и они који су довели до унутрашњих дуговања фирми у Србији, које воде ка масовном пропадању многих фирми, активирању хипотека оних који су имовину заложили за кредите које сада не  могу да врате – осуђени су на просјачки штап - све због непридржавања Принципа Довољности!

Мечкари су и они из власти Србије који уместо да свирају државну узбуну свирају даноноћно србске успаванке - а Мечка већ игра и код нас! Где ће Мечкари када се  Срби пробуде?

Где ће Мечкари, бивши накупци пољопривредних производа које су од сељака откупљивали пошто су они хтели, сада када су отворили фирме, узели кредите и укључили се у систем превара међу србским фирмима - пропали, а банке активирале хипотеке, те им остаје само да изађу на улицу, као просјаци?

Где ће Мечкари који су мислили да су се обогатили, служећи се нечасним поступцима и према познаницима, родбини и пријатељима?

Куда ће народи из држава на чијим челима су Мечкари?

Морамо пазити шта радимо, морамо све ово гледати као велики  Божији посао, не мешати су њега, не радовати се ничијој пропасти, али, по први пут у последњих 200 година, гледати (и) своја посла!

Слава нашем Живом Богу!
Бог са нама – Пристани Боже!

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 07.8.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta