Mišolovka i mišije rupe!



Мишоловка и мишијe рупe!


-Разлике и могућности-
  
Ово што се сада догађа, ово је оно што сам назвао «По Светом Илији», а до 16.9.2011.г. «Цар», не само наш, него сви,  показаће се  у свој својој голотињи. Ту голотињу и сада сви виде, али будући да су у мишијим рупама, ћуте, чекају и завиде голом «Цару» који једе сланину..... и виде само сланину, не виде да је голи «Цар» у мишоловци у коју је и ушао због тог парчета сланине које му је сада све и сваја, сва храна, сва задовољства и сва богатства! Цар у мишоловци!

И опет му завиде!

Ма, ко му завиди?! Мислим, овде, у Србији?

Па, завиде му Срби, они из мишијих рупа, а у њима је већина - завиде му и гурају се око улаза у мишоловку како би били што ближе «Цару» и сланини, што је то у мишоловци, ништа не смета. Не смета им ни мачка у близини мишоловке која се већ облизује, гледајући ко је у мишоловци!
Бране «Цареви» ортаци улаз у мишоловку, бране сланину коју би они  да поделе са «Царом» и свакако је одвајајући од оних из мишијих рупа! Ни они не примећују мачку!

Цареви ортаци користе силу Срба-такође малих мишева, да у мишије рупе врате оне малобројне који се осмеле па изађу из њих и почну да протестују што је сва сланина код цара и његових ортака - не може, у Србији не важи «Богу, Божије – Цару, Царево, већ «Све Цару и његовим ортацима» - и враћају се Срби у мишије рупе, све чекајући да ће се нешто само од себе «здесити» а да то буде по њих повољно - чувају своје празне мишије рупе, држе језик за зубима, ћуте, праве се мутави, глуви, слепи и неписмени - постали Срби мудри, вешти и увек спремни да узвикну «Нисам ја!»  

Скоро сваког дана ово што пишем прочита 150-200 читалаца  некада и много више - муком, ћутом, са неким својим мишљењем, али како то и доликује малим мишевима у мишјим рупама, немају снаге да било шта прокоментаришу, да ме критикују, да поправе, исправе, укажу на грешку, предложе боље – да се сложе са мном, да ме подрже, да се удружимо, не они само ћуте.... а огромна им  мишоловка изнад саме главе!

Цареви ортаци - синови ортака и слугу недавно свргнутих србских царева,  јесу духовна деца својих родитеља - оних који су сили подређивали све, оних који су ћутали када им је као официрима војске или полиције издавано наређење да напусте територије које су од Немаца ослободили србски војници - ћутали и извршавали наређења чијим су се извршењем чинила и кривична дела, јер им је одговарало, јер су рачунали на оно мало сланине које су видели у мишоловци, не видећи и саму мишоловку - повлачили се и стално били у мишијим рупама, рачунајући да их цар неће из њих истеривати.....

Сада они мали, из мишијих рупа, изађу на зов царевих ортака, који им дају само да оњуше сланину, обећају им  да ће моћи и да је једу «када заврше посао», потом им издају наредбу да све оне мишеве који су изашли из мијшијих рупа, које они нису позвали, врате у те рупе, да у томе буду и груби и строги и све што треба како би ти, у мишије рупе враћени, изгубили и помисао да се изласком из мишијих рупа било шта може променити!

И гледамо: Изашли мали мишеви из мишијих рупа на позив царевог ортака, спремили се, па постали страшни, смркнута погледа, јаке воље - да добију парче сланине, ни они не виде да је та сланина у мишоловци и да се до ње може само уласком у мишоловку-хоће и тако, само да се до ње дође!
И крше ти мали смркнути мишеви, које је позвао царев ортак, Законе који  дозвољавају свим  мишевима да изађу из својих мишијих рупа, да слободно кажу шта имају.... да шетају, да траже сланине, да траже да им омогуће сланину и мимо мишоловке... не иде!

Мали  мишеви, Срби, позвани од царевих ортака, бију и враћају све остале мишеве у мишије рупе - сланине ради, која је у мишоловци, као што су у њој и сам цар и сви његови ортаци.
И тако и мали мишеви, Срби, надајући се сланини, упадају у мишоловку у којој иначе и нема сланине за све. Па потом следи борба за сланину у самој мишоловци од стране оних који су се и добровољно и на силу у ту мишоловку угурали!
То је оно «По Светом Илији!» - код нас, у Грчкој, а следе Америка, Кина, Русија, и наравно Немачка која се сада зове Европска Унија!

У мишоловци су Медведев, Путин, Обама, Саркози, Ангела Меркел, Берлускони, краљеви из Европе, али и сви мали царићи-мишићи, Тадићи, Дачићи, Динкићи, Ђелићи... који се батргају, причају, планирају, објашњавају, договарају се око поделе сланине – али је сланина у мишоловци, као и они сами.

Све за сланину!

Сланине нема за све! Ако би се праведније расподелила стигло би бар по парче за све у Србији - не може, каже Цар! Све донети овде, па да видимо коме и колико, и када и под којим условима!
А, те из Баната и Ужица који су ме изабрали за цара тако што су у првом кругу гласали за другог, а потом на обећање променили мишљење па бирали мене - наставите да лажете, обећања су им довољна! И нећу ни да их чујем ни видим, посебно да ми праве неку гужву.

Њих растерајте са оним другим, истим као и они, њима обећавајте веће плате, дневнице, станове, испитали смо колико кошта њихова лојалност у време када су свог омиљеног цара издали без да су и помислили да то није у реду! Њима не дајте ништа, обећавајте им и претите им и биће вам на свакој услузи!
 ____________

Вама који имате улогу растеривача мишева: 
Пазите се, опет неки фрескописац Маки, из неког Ваљева, може да буде у ситуацији да са кантом бензина крена ка Ул. 29. Новембра 107 (Сада Деспота Стефана) где је полиција Града Београда, па да га пресреће начелник и моли да попуше «Лулу мира» и да не пали зграду!

Пазите се да опет не будете у ситуацији да са задовољством грађанима делите опрему и наоружање као сувенир, пазите се да тзв. фашисти и хулигани према вама не буду исти такви као ви према њима.... пазите се, пазите шта радите. 


Не чувајте поједине дебеле мишеве код којих је сланина, јер су они у мишоловци, чувајте Србију и спроводите само законе! Радите то да сваком и после, и сада, можете погледати у очи-не бојте се криминалаца, они знају шта су ваше обавезе и права, али не излазите из тих оквира!

Не пристајте на све што од вас траже цареви ортаци – јер и они су у мишоловци! У мишоловци је народна сланина, али они из мишоловке не могу да изађу, нити ће ту сланину моћи да користе, а сланине ће увек бити, код народа! 


Будите уз народ, уз закон, уз Србију, радите по Вољи Божијој и слушајте и гледајте како из мишоловке не могу да изађу ни Америка, ни Русија, ни ЕУ, гледајте шта су учинили због сланине за којом су трчале и због које су утрчали у мишоловку.

Поштујте Србе, мале мишеве који су се завукли у мишије рупе - ви сте они, само вам причају да сте друкчији! И ви морате да ћутите исто као и они, мада би они могли да проговоре, али се плаше, ћуте, читају, чекају, дрхтуре, пристају да буду робови уместо слободни људи, а живе само слободни, робови и зависни постоје, опстају, онако како вам је свима познато!

Не утрчавајте у мишоловке у трци за сланином! У мишоловци су сви исти - у њој не важе чинови, титуле, звања, порекло, заслуге, сви чекају исту мачку! А она не жури, али ће доћи, она долази свакако!

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 04.8.2011.г.

1 comments:

Vukasin 5. август 2011. 08:43  
Администратор блога је уклонио коментар.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta