Nemačka će postati Kosovo!



Немачка ће постати Косово!

-Зашто је инсиситирано да бригу о 
Косову води Немачка?-

Они који олако у Србији заседну на власт-било да их добровољно изаберемо, било да буду наметнути од стране оних којим се то може, предузимају различите мере у односу на збивања на Косову и Метохији – углавном да би се стварно живело у илузији да се нешто чини, да се неке активности виде, да многи направе каријере на тим, тзв. «активностима», да многи из УДБЕ постану "експерти за Косово", да неки из полиције постану генерали или начелници, да многи политичари постану незаобилазни када је Косово у питању.
Тако од Александра Карађоревића до Бориса Тадића, од једног правог до једног полуцрногорца који треба да нам сачува Косово!

Пре неколико година, у време рада у Прешеву на једном случају кријумчарења опојне дроге из Прешева у Швајцарску, у току прикупљањеа информација о самом догађају, успоставио сам добре интерперсоналне односе са Шиптарима-Главама породица, и у једном тренутку ме је један од њих питао «Зар Србија нема неког ко више воли Србију од овога-следи име тадашњег Координатора за Бујановац, Прешево и Медвеђу.!
Наравно, био сам мало и радознао, па сам тражио и добио образложења за постављање таквог питања.

Никада се у полицијама (јавним, тајним, војним) није изучавао менталитет Шиптара из Србије, увек се изучавао полицијски метод који најбрже доводи до неког резултата, и унапређења у каријери, и добијало се оно што се добило 1990-1999.г. када се на један апсолутно предвидљив начин могло прогнозирати како ће се ствари око К и М развијати.

Будући да у Србији, са К и М, нема два народа Шиптара, стање у Бујановцу и Прешеву иде путем К и М! На овом блогу постоји о томе мој извештај у наслову «Шиптари као оружје Америке и Немачке», под Извештаји са прогнозама и описом незаинтересованости оних које плаћамо, да се стање сагледава и мења док не буде касно.
Ја немам никакву наду да ће неко од оних чија се важи, ово узети у обзир, али читаоцима овога што ја пишем, дајем неколико исечака из целовите Студије «Албански тероризам - Логистичка подршка и мере за елиминисање» како би се боље разумела и Америка и Немачка, које су упале у «Гвожђа» које Шиптари вешто постављају.

Наравно, када се ово прочита биће потпуно јасна намера и чињење Америке да Шиптаре пребаци, као врућ кестен, као опаку разарајућу болест од које нема лека, њиховој «пријатељској» држави, Немачкој, која ће после свега што следи, по плану Америке, постати Косово!

Биће јасна намера и остварење немере да се Косово пребаци на ЕУЛЕКС, а србски политичари су овим пристанком пристали и да се Шиптари, као посебно опасно оружје, искористе против ЕУ, то је она дивна организација, која за Бориса Тадића и ортаке му, баш нема алтернативу!
Какав ли је ментални склоп наших владара?! И какав је ментални склоп и нас - који их бирамо, упорно и мазохистички?!


Изводи:

1.      МЕНТАЛНЕ ОСОБИНЕ ШИПТАРА ИЗ СРБИЈЕ, ЦРНЕ ГОРЕ И МАКЕДОНИЈЕ

1.1.          Камелеонство

Шиптари из Србије, Црне Горе и Македоније су углавном српског порекла и вере. И многи садашњи политичари на Косову и Метохији знају да су док су били дечаци славили породичне крсне славе – јединственост у религијском смислу, присутна и данас само код православног српског народа.
Њихови дедови за време Отоманског царства били су покорени Срби који су се за обећане привилегије, или за њих несношљивог терора, покрстили и прихватили исламску религију. Остали, они који су живели на Косову и Метохији, били су Албанци којим је турска окупациона власт омогућила несметано пљачкање Срба и они су ту праксу потом вековима наставили увек то злостављање појачавајући када се појављивала нека окупациона сила којој су одмах изражавали лојалност – прво је то било Отоманско царство, онда немачко-италијанска окупација у време Другог светског рата, и најновија, у последњих 20 година, под патронатом западноевропских држава који су ову подршку оправдавале лажним настојањем да се стандарди људских права у бившој Југославији и потом Србији, дигну на виши ниво.
Сама чињеница да су преци данашњих Шиптара, који су се у прелазном периоду називали Срби-Арнауташи (Шиптари су називани Арнаутима), оставили своју стару религију и прешли у нову, турско-муслиманску, говори у прилог њихове укупне непостојаности у вери као најтврђој категорији припадности одређеном схватању живота код свих цивилизованих народа.
Тако маловерни, Срби-Арнауташи и прави Шиптари, већ више стотина година упражњавају муслиманске обичаје, али им они нису убацили било какву веру у душу и мозак. Они су заправо сво ово време неверници – људи којима ништа не стоји на путу у оквиру мера које предузимају за остварење постављеног циља.
Међутим, они су прихватањем обичаја исламске религије, те додворивањем које је још у време отоманске окупације доведено до савршенства, успели да обману и врло неповерљиву Исламску верску заједницу која их је прихватила као исламске вернике погодне за улогу Тројанског коња за остваривање исламских циљева у Европи.

Овај наслов врло јасно указује на основну карактерну особину Шиптара из Србије, Црне Горе и Македоније, али и на њихову моћ прилагођавања свакој новонасталој сутуацији. Камелеон обмањује непријатеље који њему прете, али и жртве које вреба из заседе у амбијенту са којим се својом бојом стапа.

Вишевековно искуство Шиптара засновано на геслу «Уз најјаче!» и данас даје изврсне резултате. Они нису успели да варају само власт Отоманског царства, али су потом успели да обману православне Србе, православне Русе, будистичке Кинезе и сада римокатолике и протестанте из западне Европе и Америке.
Сви они  су, као праву, прихватили, од Шиптара подметнуту, карактерна особина Шиптара, под именом «Беса» - држање дате речи по сваку цену и под свим условима, до које они уопште и стварно не воде рачуна. Увек када могу имати корист дата «Беса» је безначајна категорија.
Када се изда дата реч код њих нема никакве гриже савести, срама или било каквих других елемената из ових категорија. Све те категорије су сахрањене приликом првог преобраћања у туђу веру – онда када су се преци данашњих Шиптара – Срби, поарнаутили и потом постали Шиптари. Али, ето од отпадничког слоја једног народа створила се елита другог, која због генетског сећања на издају настоји да избрише трагове народа од којег потичу, како би нестали они који их и својим постојањем подсећају на ту стару издају.
  
1.2.          Лицемерје

 Лицемерје и камелеонство су два дела исте негативне карактерне особине, с тим што бих под камелеонство подвео особину да се без супротстављања Шиптар прилагоди датом амбијенту, док под лицемерством указао на особину Шиптара да се одушевљава оним што му се уопште не свиђа, да то неумерено хвали, да агитује код других о томе што му се не свиђа, да једном речју сија од задовољства и пријатељства према некоме кога уопште не воли.

Шиптари мењају имена најлепших улица у својим градовима називајући их именима политичара из Америке и Немачке који су допринели да се нађу у позицији да некажњено иселе све Србе са подручја Косова и Метохије и потом то подручје прогласе независном државом или га припоје Албанији, и истовремено, уз чак приметно задовољство, у државе Западне Европе кријумчаре огромне количине најсмртоноснијег исламског извозног артикла – опојне дроге Хероин!
Треба само уприличити разговор са организаторима кријумчарења ове дроге у Немачку и немогуће је не приметити са којим задовољством се то чини. И не само због великог профита! Овде је у питању задовољство што се народи тих држава, којим се у свему завиди, трују и што су у крајњем осуђени на дегенерисање и нестанак као нације, и то захваљујући њима, Шиптарима, који се у свему осећају грађанима и народом трећег реда. И то не без разлога!

Шиптар се смеје (наравно у себи или пред истомишљеницима) сваком принципу хришћанских цивилизованих народа, сматрајући сваки принцип догмом која може да штети стицању материјалних добара или постизању ма каквог другог одабраног циља. Посебно им је смешно схватање православних верника или народа православне вероисповести која се односе на различите обзирности када су у питању лишавања живота другог лица, имовине, части.... слатко се насмеју на схватање греха код Срба. Јер грех за њих не постоји. Битан је циљ и свака мера усмерена ка остварењу тог циља је оправдана! Због оваквог гледања на циљ, Шиптари су били највернији припадници Комунистичких партија Југославије, потом Албаније, Русије и на крају Кине. Врло им се свидела комунистичка крилатица «да циљ оправдава средства» и они су је максимално користили кроз лицемерје и камелеонство. Они су били најватренији заговорници братства и јединства међу народима и државама, они су били крути комунистички функционери који су у сваком случају и кроз сваки случај градили амбијент за остварење својих верских и националних интереса који су у стварности били само добра маска за остварење личних интереса.

У оквиру мера за остварење личних интереса Шиптар је злоупоребљавао како народе друге нације и вере тако и сопствени народ који је непрекидно био предмет манипулација на верској и националној основи.
Они не умеју да се организују као држава јер немају никаквог државотворног искуства и никада се нису сами изборили за било колику и било какву државу. Увек им је држава стварана на конференцијама великих сила који су се међусобно поткусуривале овом, стратегијски, интересантном територијом.
Увек је њихову инфрастрктуру градио неко други – у последњих 80 година је то била Србија, па они немају никакав осећај за вредност јавног, они то јавно не сматрају њиховим у смислу да им то користи. Они јавно руше, развлаче, уништавају...
Они из возова краду седишта, у путничким вагонима возе магарце, на жице далековода за пренос електричне енергије бацају жице са два камена на крајевима чиме изазивају кратке спојеве и хаварије или пожаре на далеководима или у трансформаторским станицама, са стубова далековода демонтирају носаче – угаоно гвожђе од кога праве капије и то у мери да је претила опасност од рушења комплетних стубова-носача електроводова због чега су предузећа за одржавање била принуђена да на одређеним угроженим тачкама остављају по пун камион тих носача – угаоног гвожђа како би их умолили да јавну инфраструктуру која њима служи не уништавају.
Отоманска Империја им је, после историјске битке исламске и српске, хришћанске, војске на Косову, 1389.г., по први пут је била у позицији да тражи народ уз чију ће лојалност и помоћ држати окупирану Србију под контролом – то није било могуће и Србија је иако под окупацијом живела неки свој самосталан живот негујући своју традицију, обичаје, културу и религију. Онда се Отоманска империја сетила дивљих племена Албана, подкавкаског племена које је живело у данашњој средњој Албанији, понудила им различите привилегије и наговорила их да се доселе на плодно тле Косова и Метохије. Ту им је омогућила да владају Србима и деловима свог народа кроз организацију управљања државом преко бегова који су бирани из редова Шиптара.
Бег и његова ужа и шира фамилија уживали су врло велике привилегије и после неколико генерација они су имали такав углед и ауторитет да им је владање у име и за рачун Отоманског царства, било много успешније него у крајевима у којима су бегови били изворни Турци. Тај начин владања је једини начин који функионише и који Шиптар поштује. Од тада до данас!
Ову организацију су користили и сви потоњи, паметни, окупатори. Прекид је направљен од 1918-1999.г. када су Шиптари живели на српским територијама, првенствено на Косову и Метохији. Србија, која нема никаква искуства као окупатор било чије земље, није била довољно паметна па је уложила много пара и много енергије да дивљи, племенски организован, народ уведе у неке цивилизованије токове, (По окончању Првог светског рата српске власти су приступиле утврђивање броја Шиптара на Косову и Метохији, не пописом већ пребројавањем!) признајући им право на новопримљену исламску вероисповест. И ту је погрешила! Кроз ислам је дошла нетрпељивост, жеља за уклањањем оних који верују друкчије и услови за сталан сукоб ниског интезитета били су створени. Њима је други начин организовања и управљања сметао. Био им је компликован. Било је много чиновника различитих нивоа и нису се сналазили баш најбоље при одлуци којег чиновника вреди поткупити, а да их све поткупљују било им је скупо.
Ово је најбитнији разлог за инсистирање да на свим местима која су интересантна за поткупљивање имају своје сународнике који су радили по систему «Плаћено-завршено», без истицања колико је то компликовано, како су радили Срби. Њих не занима колико је шта компликовано нити на колико делова се сума намењена за поткупљивање дели. Њих је занимао резултат. Кажи колико кошта, па да се договоримо!

Исти образац важи и сада када се поткупљују Америкнаци, Немци или представници других држава. Паре су најбоља бургија. Заправо, парама се, по њиховом схватању, а и показаној пракси, све може постићи!

Знају ти Шиптари, бивши Срби, и они који то (Срби) никада нису ни били, да су Срби они не би због пара променили веру и одрекли се свог народа, својих имена и свог порекла. Па када су то могли они онда, зар се то исто не може постићи и сада када је долар права алатка за њихове потребе?!
Због тога су сањали дан када ће се поново организовати по беговском принципу.

Наравно, окупација Косова и Метохије од стране НАТО организације 1999.г. створила је прилику да се све врати 200 година уназад, до периода турске окупационе власти, и створена је идентична организација управе, организацији беговске управе само је сада уместо бега на челу беглука командант одређене наоружане формације довољно моћне да присили на послушност све оне којима би пало на памет да откажу послушност команданту. А команданти су углавном из редова бивших полицајаца и некадашњих и садашњих криминалаца, за којим постоје налози државе Србије да буду ухапшени, што западне државе не чине већ са њима и даље праве планове за коначно одвајање Косова и Метохије од Србије.

После 80 година труда и уложених огромних сума новца који је у цивилизовање Шиптара уложила држава Србија која им је отворила и универзитет на албанском језику, заслугом, првенствено, Немачке и Америке, ова нација је враћена на ниво азијских народа па је и за очекивати да се ти који су их вратили на тај ниво суоче са проблемима на Косову и Метохији идентичним проблемима у азијским државама.
Само, у овом случају су у питању људи са кодираним записом издајника – неће они правити штету на свом имању већ на туђем. Неће они своју државу претворити у поприште терористичких обрачуна већ ће се на туђем имању (читај: држави) борити свим потребним средствима за остварење својих циљева, а они су: довођење тих држава на сопствени ниво. Значи, циљ је: довести државе Западне Европе на њихов ниво-ниво Шиптара! Када се ово каже не мисли се само на ниво у материјалном стању већ по питању слобода кретања, права полиције, председника државе... Све упоредиво са њиховим.


Њихов метод постизања зацртаних циљева није тероризам, већ употреба новца за корумпирање!


Када западноевропске државе падну на овој провере, а пашће сигурно, више нема неке велике разлике између подручја које је под контролом наоружане банде на Косову и Метохији која се мора поткупљивати и покрајине у Немачкој у којој ће своје циљеве остваривати преко корумпираних владиних и других чиновника! Неће окупирати Немачку на класичан начин. Немачка ће постати Косово! Јер је то хтела и јер се удружила са отпадницима једног народа (Шиптарима, који су већином српског порекла) у намери да уз отпаднике реализује неке своје старе жеље везане за нестанак Срба, који су и са територија данашње Немачке протерани методима који се сада примењују за изгон Срба са Косова и Метохије.

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 28.7.2011.г.

1 comments:

Zlatni bilten 22. фебруар 2012. 12:46  

ПОЛИТИКА

„Експресен": Косово црна рупа Европе, незапамћени хаос

СТОКХОЛМ – Косово је црна рупа Европе, у коме цветају корупција, безвлашће, криминал, шверц оружја и дроге и трговина људима, пише тиражни шведски дневник „Експресен”.

Незапосленост на Косову је око 45 одсто, бруто национални приход као у Северној Кореји. Овако ће изгледати Грчка ако пропадну економске и политичке рефоме, истиче стокхолмски дневник.

Косово је, са својих два милиона становника, једна велика црна рупа. Од 1999. године, запад је великодушно „упумпао” пет милијарди евра, па је зависност од помоћи постала део свакодневице, а стопа незапослености износи 45 одсто, двоструко више него у Грчкој, пише шведски дневник поводом годишњице једностраног проглашења независности Косова, а преноси РТС.

Више од половине, тачније 107 држава чланица УН, сматрају да је проглашење независности Косова у супротности са међународним правом...Неколико земаља које су признале ову балканску државу зажалило је што су то учиниле, указује „Експресен”.

На Косову је бруто национални приход као у Северној Кореји, или Папуи Новој Гвинеји. Цветају корупција, безвлашће, криминал, шверц оружја и дроге и трговина људима, наводи лист позивајући се на извештај Еуропола.

Шведски дневник пише да се проблеми Косова ту не завршавају, јер је у јавност процурео документ у којем НАТО премијера Хашима Тачија описује као једног од лидера организованог криминала, а његов блиски сарадник Џавит Халити је оптужен за везе са мафијом.

„На Косову нико не зна шта ради...ЕУ, УН, влада, америчка амбасада или мафија...Све одлуке клановски подељеног парламента или нефункционалне владе може да обори представник међународне заједнице”, истиче „Експресен”.

Лист наводи да ће за „стављање ове државе на ноге бити потребне деценије...Биће скупо, уколико је уопште могуће”.

„Косово као нација је Грчка на квадрат, што нам може дати идеју мрачне будућности која очекује Грчку после евентуалног економског и политичког колапса”, наводи шведски „Експресен”.

Танјуг
објављено: 20.02.2012.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta