Bez brige - mi, komunisti, smo uz vas!



Без бриге - ми комунисти смо уз вас!


-«Весела» власт Србије-

 

Веза: Наслови на овом блогу «Заврши се – претекосмо!» и

                  «Сценарији за довођење Србије у ред»

 

Све је завршено пре недељу дана - претекли смо, Ангела Меркел била у Београду и отишла. Сачекало је зло у њеној држави - паљење возила се шири на више великих градова, не могу да одреде узроке ни профил палиоца аутомобила, дрхтуре од повратка стања из времена црвених терориста «Бадер Мајнхоф» пробају Немци, са све Ангелом, да на окупу задрже државе које су сада у ЕУ, да одрже курс евра који је изгубио 20% у односу на Швајцарски Франак - Швајцарски Франак на реалном тршишту роба, у самопослугама и мега маркетима вреди, прерачунато у динаре, 109 динара - власти Швајцарске се труде да му оборе вредност, Србија припомаже у томе, али у мењачницама и банкама у Србији нема «Швајцараца» на продају - они се само откупљују...., а власти Србије су му одредиле курс испод 90 динара!


Белгија, Француска, Шпанија и Италија су поново забраниле трговање акцијама компанија «јер изазивају панику међу грађанима» који се труде да се отарасе обвезница фирми које ће сигурно пропасти-привремено одлажу пропаст, Америка је доштампала долара колико им је требало и то ће чинити и убудуће, по рецептури испробаној у Србији у времену 1990-1994.г. по пројекту «банкарског експерта» с. Милошевића. И, наравно, завршиће као Србија тог времена!


Кина покушава да уведе обичај да се инвестиције у Кини исказују и реализују у кинеској валути Јуан – али им не иде, види се да ће тај пренадувани балон убрзо пући, Генералштаб кинеске армије би да се поново пита и око комерцијалних послова - до недавно су они били највећа економска сила у Кини - виде војници куда плови кинески брод и покушавају да стабилизују курс тог брода, али им се не дозвољава! 

Треба чекати смене у Генералштабу кинеске армије, можда и понеко јавно стрељање.

Кинески брод нико не сме да спречава на путу да удари у стену и разбије се!

А то ће им се брзо догодити - извезли и они носач авиона на отворено море! То је била црвена црта коју нису смели прећи, а прешли је!

 

Наша, братска,  држава, Р(у)асија већ годину дана врши непрестану реформу служби безбедности – смењују једне генерале, постављају друге, хапсе, истерују, променили им униформе и капе, али оно испод капе никако не могу! А то је некако постало важно!

 

Био сам послом у Прешеву и Бујановцу, почетком протекле недеље... видео сам укупно стање од Равне Горе до Београда, видео чувену «Транзитну обилазницу» опасну по живот сваког возача, видео руиниран аутопут до Ниша, видео део аутопута ка Грчкој, од Ниша ка Лесковцу, који нема ниједан паркинг ни заштитну ограду, али се путарина плаћа 190 динара, јер постоји саобраћајни знак да се возите аутопутем.... видео сам од суше закржљале кукурузе, видео много вредних сељака из Лесковачког и Врањског округа, како се труде око својих пластеника, који  пробају да те своје производе будзашто продају у Београду, обишао сам 7-8 чисто шиптарских села, у једном сам био ради прикупљања података о грешком ухапшеном Шиптару због кријумчарења опојних дрога, који има исто име име и презиме са правим кријумчаром из Македоније, коме су власти Србије, у Нишу, одредиле притвор и за цео август, па да на миру размотре указивања да је у питању грешка, када прођу одмори....


Разговарао сам Србима и Шиптарима.... био у кафанама и мењачницама,  гледао ко шта мења и у којим износима, распитао се о ценама опојне дроге Хероин допремљене из Истанбула на лагер у Бујановачком крају.... Пале цене хероина у односу на март 2011.г., за 1000 Евра/кг. - сада се може добити килограм и за 4000 Евра! Кажу продавци – слаба потражња! 

Ех, где су времена друга комунисте С. Милошевића, његове Тајне и Јавне полиције, где су времена када су другови комунисти организовали продају кафе, цигара, бензина и свега другог на улици - да се народ не мучи да иде до продавнице!? И као да нам се опет то спрема.

 

У повратку, познаник ме обавестио о земљотресу у Америци и јаком ветру који иде ка тој, нама, «пријатељској» држави... вратио сам се на Равну Гору, и јутрос, без икакве моје заслуге и труда, добио очигледну потврду свега онога што је написано у наслову «Заврши се – претекосмо!»

 

Друг Милошевићевог «Малог од палубе» Ивице Дачића, објашњава шта ћемо и као ћемо, те да ово што им је пропало око ЕУ није никакав смак света, а и да га буде, ми Србијанци не треба да се секирамо, они, другови комунисти из СПС и ДС су ту, они ће нам објаснити све што нам није јасно, увериће нас да је њихова намера уласка Србије у ЕУ њихов неодустајни циљ, без обзира да ли ће та, на распад осуђена творевина, опстати, да ми и не помишљамо да се могло друкчије, да се може друкчије, а посебно да нам на памет не падне неки захтев да сви они од 1990-2000-2011. положе рачуне!

 

Духовни тата Ивице Дачића и Жарка Обрадовића - С. Милошевић је увек говорио да од оних који су на власти (СПС) бољих нема, и сада је стање такво да се не треба оптерећивати размишљањима о нечијој кривици, грешци, нечијој оставци - све то подразумева и извесни морал или принцип - а шта ће њима принципи!?

Они нису обавештени да је јапански Председник Владе дао оставку, а кад чују, сигурно ће тај гест оценити са «Будала» - и "то се нама никада није и никада се неће догодити."

 

У Црној Гори постоји клетва «Дабогда се осилио!» - ови се осилили, раде сами на својој пропасти – како ће се ова наша позоришна представа са главним глумцима, комунистима из СПС и ДС, окончати, мојим скромним знањем и мишљењем покушао сам да разјасним и објасним у наслову «Сценарији за довођење Србије у ред!»

Случајно сам чуо, од оних које и не познајем јер су били у истом ресторану где и ја, па се заборавили и разгаламили, мада не верујем - пили су пиво - да постоје неке организоване групе које ће неког одређеног дана у исто време заузети све државне и општинске институције, чуо сам и да су наоружани и опремљени за тај наум, утврдио сам, поставивши им питање из далека,  да не знају «шта после тога» - али и они би да буду власт!

Ако се то догоди, вероватно нам следи оно из наслова «Кожни мантили!»


Шта чинити?


Мојим познаницима Србима и Шиптарима из Бујановца, препоручио сам све оно што сам и сам учинио, а свим читаоцима сугерисао у наслову «Прст на чело – време је!»

Сада само да поновим, јер се мало разликује: Не секирајмо се, неће ови «весели» ликови бити у прилици да своју причу наставе - пара нема, тражиће се полагање рачуна!

Да су паметни, они би то и иницирали, али постоје «објективне» околности које их у томе спречавају.


Бог своју вољу врши на недокучив начин-све ће се ово окончати тако да нам све буде потпуно и јасно и поучно.

 

Збогом другови комунисти! Шта ће вам функције, чинови, паре када изгледате као ваш друг Жарко Обрадовић?!

__________________


Објављено у елктронско магазину «Нови Стандард»

 

"ŽARKO OBRADOVIĆ: 

NASTAVLJAMO SA DS, TRAŽIĆEMO DA DAČIĆ BUDE PREMIJER

nedelja, 28 avgust 2011 08:42




Nije smak sveta ako ne dobijemo kandidaturu, važno je da građani razumeju da činimo sve da postanemo članovi EU i da vodimo računa o narodu Zamenik predsednika SPS-a Žarko Obradović najavio je u intervjuu za Press da će socijalisti tražiti od predsednika Srbije Borisa Tadića da sledeći premijer bude Ivica Dačić.


- SPS iskreno očekuje da posle izbora nastavi saradnju sa DS-om, a naš predlog biće da Ivica Dačić bude premijer - kaže Obradović.


Znači li to da SPS nije zadovoljan kako Mirko Cvetković vodi vladu?
zarkoobradovic
- Ne, naprotiv, sa premijerom Cvetkovićem odlično sarađujemo, veoma je korektan čovek, veliki profesionalac i za ove tri godine nismo imali gotovo nijedno sporno pitanje, ali dogovor unutar SPS-a je da bi naš predsednik trebalo da bude na čelu buduće vlade. Znamo da se o tim stvarima odlučuje posle izbora, da to zavisi od izbornog rezultata, ali nemamo razloga da ne kažemo jasno kakve su naše ambicije...... " и тако даље.
_______________

Ко ће моћи да поверује у причу о задовољству једног оваквог лика, који фацијално прича више него да му је дат простор од 100 страница? Тужни, уплашени лик, остао без бензина у планини, пара нема, зна да га јуре неки дужници, нема сигнал мобилног, нема више кредита, батерија му при самом крају, викао би али нема више гласа, обећавао би али га више нико не слуша и нико му не верује, пресабира се где је погрешио и увек стигне до оног дугог и досадног говора испред Савезне Скупштине изнад мртвачког сандука свог духовног оца, С. Милошевића!

Не  може да врати филм даље, уназад, чује вапаје, крике, клетве, упозорења, пуцње којим с уклањани они који су хтели да их замене, бубња му ушима, не сме да заспи јер не зна какво га јутро чека.... тако се плаћа лоше обављен посао.

И чему је служио и чему сада служи један такав живот – па и када је човек министар и професор нечега на неком од факултета, где се бави и геополитиком - требало је сагледавати Србију, а не цео свет, није ли тако, тужни лику?

Драгољуб


Постављено 28.8.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta