Prst na čelo - vreme je!


Прст на чело - време је!

-Срби се полако буде-

Од свих 160 тема на Златном Билтену, тема «Сценарији за довођење Србије у ред» у последњих месец дана је при врху читаности – а данас, 22.7.2011.г она је, несумњиво, најчитанија, па се може, такође несумњиво, закључити да се Срби полако буде и поред успаванке које им пева Борис Тадић, са ортацима.

Додајем: Прст на чело-време је!

На моју велику жалост, ни у једном медију нема упутстава шта практично радити у времену «По Светом Илији» када ће Америка показати да је остала без пара и времену после 16.9.2011.г. датуму када ће свима бити јасно да се овакав свет урушио, да се мора градити други, заснован на Принципима Довољности, Праведности и спремности за међусобну испомоћ. Ко претекне!

Ово је и разумљиво - упозорење на наилазак пљуска указало би да нам кућа прокишњава, да је откривена, срушена или да уопште и не постоји! А власти на чијем су челу Борис Тадић и Ивица Дачић, не желе да се то дозна - Дачић се пре неколико дана сликао са седам младих лепих девојака - шта је тиме хтео да нам поручи, то бих требао да сагледавам само као криминолог, али сада немам времена да се бавим таквим појединцима, у нади да ће неко од мојих млађих колега то добити у службени задатак.

Власт у Србији прикрива долазак дана када ће се урушити Америка и Европска Унија - светионици помоћу којих се одржавају на курсу наше укупне пропасти.
Да траје, док траје!

Пробам да пронађем инструкције неког економисте, неког државног стручњака за ванредне ситуације, неког Коштунице, неког стручњака за безбедност, неког новобогаташа, неког Мишковића, Драшковића, Дракулића, Влаховића, Поповића, неког Ђиласа, Петровића, неког ко нас је обмањивао свих ових година пропасти, од 1990. до 2011.г..
Очекивао сам да СПЦ изнесе неки свој став, неко упутство...., али авај, они се намештају за епископе, они брину о напредовању у хијерархији - то што остају сами у црквеним објектима као да их се не дотиче.

Не налазим таква упутства, а уочавам да се у целом свету почиње, чак убрзано, бринути «Грчка брига», јер се показало да је грчки проблем права минијатура у односу на Европску Унију, Америку и Русију.

Једино Србија (као да) нема никаквих сличних брига - СПС слави 21 годишњицу постојања, уз валцере као на броду «Титаник» у време потонућа!

Иначе владајућа коалиција је врло стабилна - председник Србије се успентрао у комбајн  и њиме и управљао! 

То је његова брига - да буде сликан како скаче у оделу у базен, да се слика са спортистима, са сељацима на њиви, да врши смотре и чини све оно што би један прави «Лажни Цар Шћепан Мали» и требао да чини у једној оваквој творевини од државе, боље речено од остатка државе, у којој се кадрови ДС и СПС отимају за овлашћења и привилегије!

Рођен сам пре 63 године - закачио сам и у памћење похранио сећања на догађања после Другог Светског рата, који је за нас у Србији трајао све до 1960.г.

Има много паметнијих, искуснијих и стручнијих од мене, има оних који су запамтили још даље у прошлост Срба и Србије, има тзв. «Академика» разних специјалности, али као да су у мраку, као да не примећују шта нам се спрема и шта нам се приближава, па ћуте, мудро, како то академцима и доликује, све водећи рачуна да се не замере Борису Тадићу и његовим ортацима.
    
Чуо сам много страшних прича о догађајима сличним оним који нам предстоје - од Срба, Влаха, Шиптара, Цигана, од богатих и сиромашних, од сељака и градског становништва, од правих монаха и од њихових карикатура у лику многих садашњих свештеника, од проститутки, од криминалаца врло високог ранга, од затвореника, од оних који су имали па сада немају - поредио сам то, покушавао да извучем поуку, да бих се сада ипак осмелио да извучем један Општи Закључак, који пробам да преточим у неко Упутство за поступање - све на основу тих сазнања и искуства, у вери да би оно бар некоме могло бити од користи, у вери да то не чиним као било какав одговорни државни чиновник, академик, начелник, министар... већ као један обичан, мали Србин, који се труди, да у складу са својим моћима, живи онако како би Богу било мило, и ништа више!
Ако некоме ово буде на корист, хвала Богу, а оне који ће све ово сматрати глупошћу, молим да ми опросте што сам им одузео извесно време потребно да ово процене бескорисним!

Прст на чело – време је!

«Данашње изобиље хране на Западу је привидно, као и сва њихова цивилизација...... Поред тога, сатанизована Америка ће довести до страшних природних промена и то све на горе. Затвориће се небески извори вода, земља ће се исушити без икакве нада за влагу. Нешто ће се наћи, али то неће бити довољно за све. Стока ће пропадати јер ни за њу неће бити довољно хране ни воде....»  
Из «Поука о последњим временима, старца Антонија» - Прича руског свештеника који је недавно отишао са Земље, штампано у Манастиру Свете Петке у селу Извор код Параћина-

Србија ће бити закачена окрајком "градоносног" уништавајућег облака који ће се сручити на многе друге државе и пределе. Али и тај окрајак ће нас научити ономе што смо знали па одбацили - поремаћај у снабдевању храном биће сличан ономе када смо поучавани преживљавању под влашћу С. Милошевића и уз блокаду Америке и ЕУ у коју сада журимо - пре 19 година смо тренирани, лако загревани, за ово што морамо преживети.

Пореметиће се снабдевање храном, пореметиће се јавни и приватни саобраћај, биће несташице нафтиних деривата, опет ће се шверцовати оружје, бензин, цигарете, кафа, али биће несташице и основних прехрамбених производа, стаће производња хране, престаће са радом многи медији, биће насилног преузимања власти и жестоких поступака за одржавање новог реда и нове власти – отимаће се храна од сељака, пљачкаће се имовина градског становништва, одузимаће се опет «у име народа» уштеђевине из банака које ће бити насилно запоседнуте, шверцоваће се лекови који се производе код нас, навалиће на стотине хиљада гладних из околних држава у Србију, преплавиће  Србију странци који су гладни, болесни, којима ће бити хладно.... пореметиће се рад школских установа, правосуђа, полиција ће бити много, полиције ће сарађивати онако како им се  буде налагало од оних који су преузели власт на неком подручју.... опет ће се уништавати геодетске књиге, судске архиве, биће «ослобађани» затвори, у затворе ће бити смештани они који су се по неком основу замерили онима који ће бити власт.....

Савет:

Не продајите њиве, куће, коње, краву која се тели и даје млеко, козу која се јари, ни било шта што ће вам сигурно требати. Набавите шпорет или и пећ на дрва,  дрва и угаљ за грејање, купите за последње «шарене папире» - Евре или Доларе, нафту за радне машине за бар једну годину, имајате резерву горива за аутомобил бар толико да можете отићи тамо где можете боравити док се стање колико-толико не нормализује.
Одустаните од одласка на одмор, и свакако не идите тако далеко да се не можете вратити пешице - уместо тога купите извесне количине лекова, соли, шећера, зачина, сапуна, шампона на које смо навикли, купите ви који не можете без цигарета и извесну резерву тог порока, набавите неколико килограма меда, купите бар једну дебелу свињу, истопите маст, осушите месо, направите чварака, омогућите да за ваш новац сељаци у Мачви могу да купе гориво за радне машине како би вам и идуће године могли продати свињу - не чувајте злато, оно има вредност само док има купаца истог-утрошите уштеђене «шарене папире» за оно што ће вам бити неопходно, купите муницију за оружје које поседујете, и видите чему је служио Закон о оружју који је био врло рестриктиван када су у питању издавања дозвола за оружје - добар народ ће бити ненаоружан, а криминалци ће имати праве чете војника под оружјем, само зато што се нису обзирали на такве законе.

Видите кога имате од родбине у селу, ступите са њима у контакт и договорите се шта им је потребно па им то купите у замену да вас после свега приме под свој кров, научите се на живот без купања у кади, без купатила са плочицама на зидовима, научите се да помажете сељацима, да од вас имају неку корист јер ако им будете само на терету они ћа вам отказати гостопримство водећи рачуна о вама колико и ви о њима пре Светог Илије!

Ванредно стање тражи ванредне мере - свако принудно одустајање од устаљених навика јесте ванредно стање, али навика се стиче! Без многих  ствари се може, а ако се мора, онда му то дође много лакше.

Молимо Бога да стање поремећаја траје што је могуће краће, али не надајмо се повратку  у стање које је и довело до овога о чему говорим и у вези чега покушавам да вас упозорим.

Ако би се сутра сви они који су дошли из села, са имања на којима су могли да живе, у градове, где имају врло мале плате од којих се не може живети, вратили у села-села би оживела, смањио би се број оних који траже посао па би им послодавци нудили веће плате и боље услове, они би за већу плату више куповали и од тога би корист имали сви који се баве производњом хране али и индустријских производа - покренуо би се ланац Производња-Потрошња-Производња. Смањиле би се цене станова и пословних простора.... све би се полако враћало у реалне и потребне оквире. Стандард живота у селу би се побољшао, градске девојке без посла би се лакше опредељивале за живот у селу, из села би у школе ишла само даровита деца, број студента би се смањио, они који би завршавали школе били би на цени, имали би веће плате па би својим платама подржавали оне који производе.... и опет би се стање доводило у реалне потребе и могућности.

А када се стање нормализује, сетили би се сви ми и онога што смо чинили, а није било потребно ни паметно, сетили би се Бога, а Он би се сећао нас. Па би то трајало! Ако хоћемо, ако заслужимо, ако се сетимо Бога!

Слава Живом Богу нашем!

Бог са нама-Пристани Боже!



Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 22.7.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta