Jata preletaca se spremaju za prelet!



Јата прелетача се спремају за прелет!

-Циљ прелета: Власт!-

_________

«Владање застрашивањем је знак очаја и последње средство у рукама
немоћних управитеља једне земље.»

«Ниједно друштвено уређење не може се одржати ако је засновано на
безбожништву и насиљу.»

(Владика Николај Велимировић)
_______________________


Ниједна држава неће опстати ако њени грађани сматрају да није штета да она, као таква, пропадне!

Знак очаја наше, србске,  власти се изражава на много различитих начини, али им је један од суштинских елемената заједнички - претња силом којом власт располаже! Она хапси неистомишљенике, притвара политичке противнике, уклања судије неспремне да раде мимо закона и савести, опомиње, забрањује скупове грађана, забрањује било каква окупљања, упућује посредне претње својих тајних служби - онако како сам ја то описао у наслову «Не труј народ – буди миран!-

И само дан после опомене коју сам примио и описао добијам исте информације из више различитих извора – јата србских политичких прелетача се спремају за прелет! Циљ прелета је, као и до сада, останак на власти!

Демократска странка као најодговорнија за укупно стање у Србији у последњих 11 година по природи ствари мораће да понесе и највећи терет. Многи који су долетели у Демократску Странку у само предвечерје падања С. Милошевића, постали су битне политичке фигуре, остварили су своје личне циљеве и сада, у само предвечерје падања ове садашње власти, опет, сада већ вештији, окупљени у јато прелетача ослушкују, анализирају и вребају најбољи тренутак да уз најбољи изговор напусте ДС и прикључе се некој, сада, перпективнијој странци која ће вршити власт у Србији.

С. Милошевић је у предвечерје одласка са власти спремио Закон о оружју којим је разоружан србски народ – а онај који се боји свог наоружаног народа и није владар тог народа!

Онај који је учио занат код свог духовног оца, Слободана Милошевића, Ивица Дачић, уз сва одрицања од дела и мисли свог оца, користи исто оно што је коришећено и у време С. Милошевића: Он има информације, «обавештајне», како воли да каже, како се непријатељи спремају да уведу Србију у стање анархије, али да он и ДС (читаја:Тадић) то никако неће дозволити!

Као да се они питају, као да су сигурни у подршку народа, као да се они не плаше тог народа којем бране да да уђе у стање анархије!

И као да се Тадић и он не возе у специјалним аутомобилима, под масивном пратњом, насупрот ранијим министрима полиције који су се сами возили у својим скромним аутомобилима.

Издао је «Слобин Мали од Палубе» забрану окупљања у дане 1 и 2.10.2011.г. али иду 5, 6, 10, 15. и шта следи после ових забрана - следи општа забрана јавних окупљања, шта следи после тога - следи ограничавање кретања људи, шта следи после тога - следи полицијски час, шта следи после тога - следе «Кожни Мантили» - (Видети наслов «Кожни Мантили»), последњи пут проверавани после убиства Др Зорана Ђинђића, шта следи после тога - следи диктатура која производи револуцију, односно анархију!

Ето, «Мали од Палубе», својом памећу и знањем, бранећи да Србија не склизне у анархију  доводи до исте, али у неколико корака.

Питају ме они са којима контактирам – «добро, за ЕУ, Америку, Немачку,  Грчку, Португалију... видимо и сами, али шта ће бити са нама?»

Ја им одговарам да Србија има свој, посебан, пут, да ће и Србија бити закачена окрајком градоносног облака, али ипак је то окрајак, и од нас ће зависити колика ће штета од тог облака настати.

Ми који имамо неописиву привилегију да смо Срби и да живимо у Србији знамо све, све видимо, мирни смо јер, иако се трудимо да се почесто покажемо да смо атеисти, ипак у свом својем бићу верујемо да ће се умешати Онај који све види и све зна – верујемо да ће се ствари наместити баш како је праведно.

Провлаче се информације о припреми мобилизације одређених војних јединица, о попуни Посебних јединица полиције, о неким силним парама за те намене (које намене?), али и о постојању неких организованих група које ће одређене мере предузети у исто време на целој територији државе – нема спремности народа да било шта посебно трпи «на невиђено и необјашњено», нема спремности народа да терет кривице оних који су управљали Србијом у последњих 11 година преузме на своја леђа – постоји општа спремност да се у миру сачека да власт падне сама од себе, а ја кажем да ће она пасти од страха и на помен да постоји нека организација која се спрема да је обори (Детаљи у наслову «Сценарији за довођење Србије у ред»).

Не одобрава народ никакво паљење или рушење, али и није нешто баш нарочитио и против тога, не одобрава народ ни преке судове према кривцима за овакво стање Србије, али и није нешто нарочито против – Верују Срби да се у ову тучу која предстоји, тучу између власти која је сада актуелна и оне која је била па би опет да буде, у тучу и хапшења прелетача,  не треба мешати... јер су се и сукобили не питајући народ за мишљење, сукобили се због власти и привилегија, па ће сада паметни и добри србски народ све ћутке одгледати, а традиционалне «Мотке» су само крајње средство, и верују они да их неће морати узимати у руке.

Јатима Прелетача:
Куда сада када сте све испробали, где ћете сакрити оно што би да се не види, шта ћете рећи када вас буду питали: Шта урадисте?

Чему вам је све ово користило, када без полиције не смете да идете улицом, када мајке стрепе за животе својих синова, зар опет да у борбу гурате туђу децу, као што су радили Никола Пашић и Слободан Милошевић?! Хоћете ли ви и ваши синови бар једном бити први у борби?

Онима од којих ће јата да одлете:
Шта сте мислили - да неко може бити издајник само једном? Не, издајник је увек издајник, радовали сте се долетању оних који издадоше своју икону и идола -Милошевића, е ти вам сада раде о власти, што ће рећи и о глави!
Какви сте, сви заједно, и не заслужујете било шта боље. Када би могли да бар на крају будете људи, можда би се о вама причала друга прича, али не иде..... пут у понор вам је отворен и у њега ступате све у нади да он и није тако дубок – само из њега нема изласка.
Доста сте и гледани и чекани: Целе 3,5 године!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 01.10.2011.г. у 20,45 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta