Umrite umesto nas!



Умрите уместо нас!

-Зомбији  нас моле-


Веза: наслов на Зл. Билтену «Туга зомбија»


Ето, доживесмо и то! Зомбији који преко запоседнутих тела неких људи владају светом, моле нас да још једном свет умре ради њиховог спаса.

«Пристати на смрт – само једном и никада више!»

Од овог захтева - молбе - плана - намере одјекује сатанистичка Европа, све очекујући да нађу разумевања за себе-џелата, код жртви-остатка света. Траже разумевање да се за њихов наставак, оваквог, њиховог живота, добровољно пристане на одузимање свих депозита изнад 100.000 Евра, положених у банке чији су власници Зомбији!

Кажу: «Само једном и никада више!»
Траже да свет умре за њих само једном и никада више!

А, они другог излаза и не виде, мада је и та мера пљачкања само мало одлагање коначне предаје и пропасти кроз хаос који се припрема за жртве - спрема се смрт свих жртви због малог броја џелата! Али, наравно, будући да је то план Зомбија, он неће успети.

Државе којим владају Зомбији, подређени Британској Круни, сврстане у НАТО савез, Европску Унију, у Групу «БРИК» (Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужна Африка), као и оне које су економски, наизглед, независне,  налазе се на  самом свом крају опстанка.

Оне се распадају у сваком погледу – поводи видљивих распада су економске прилике и временске непогоде различитих облика, а у суштини је то распад због дотрајалости и покушаја опстанка у животу, без придржавања основних принципа Правде и Истине!
Оне не уважавају околност да се без Бога ништа не може постићи, оне се са Њим такмиче, Турчин Таип Ердоган је имао бокс - меч са Богом и наравно сада је у нокдауну пред нокаут, после чега нестаје и он и оваква Турска.

Горди Владимир Путин - то је онај кога већ 10 година молимо да нам припомогне у спашавању Србије, а он нас у својој величини никако није успевао да примети -  упреподобио се и јуче на неком од многобројних економских форума, овог пута у Санкт Петербургу у Русији, јавно признао да је Русија у тешком положају, да су приходи од нафте и гаса смањени, да не покривају овакве и оволике трошкове Русије, да ће се оријентисати на продају Кини по ценама које неће бити везане за ове важеће - читати: По ценама по којим Кина хоће да је купује! – а затим је тај експерт изнео план штедње који је у целости истоветан плану који је Влада Србије обнародовала пре неки дан – наравно, непримењив и у Србији и у Русији, и било где друго, јер је то списак намера који не говори о суштини, о узроцима пропасти већ покушава да преко видљивих последица и њиховог прикривања одложи сусрет са Истином!

Опште Поравнавање у свету је на делу, видљиво голим оком свакоме ко хоће да гледа и види. Пропадају државе, савези држава, стратешки државни и привредни партнери, пропадају богаташи који се нису придржавали Правде и Истине, пропадају и они међу нама који су били умислили да је то што су пљачкали остало непримећено, као да наш Бог Срб-Вид, не види све и не зна све и као да ће Он њих из неких разлога оставити некажњене! Неће, наш Бог Срб-Вид је сама Правда и Истина, и они ће сви по тим Принципима на којим је устројен Поредак Васине, бити сврстани у таборе којим припадају.

Велике државе – Америка, Русија, Кина, Индија, Бразил, Евроунија, катапултиране су из равни Земље пре пет година – ово сада су батргања и покушаји спашавања, кроз принудне мере, кроз тражење разумевања од оних према којим никада тако нешто нису осетиле, ово време је плаћања за шкртост Русије, за охолост Америке, за мржњу Немачке, за приклањање свему што је супротност од онога што се Богу свиђа – једноставно, ово сада је само јавно, и људима видљиво, изрицање Пресуде која је донета по основу молби коју су упутили обични људи, Срби сврстани у Групу «СРБИХ-888», којим се молбе испуњавају.
Тада је то запечаћено – протекло време је учинило да не поверују у пресуду која је донета – веровало се да ће се негде загубити, али се те и такве Пресуде не губе и сада се само обнародују!
Србија је била репер – за доношење Пресуда!
И јесте и биће!
Небитно је ко у то верује – све се чини видљивим.

Ја сам из неких, мени непознатих, разлога награђен повременим  контактима са човеком о којем не знам ништа више него што ми је рекао, кога сам ради идентификовања међу свима са којим контактирам, назвао «Монахом без манастира», који ми је преносио оно што је Група «Србих-888» молила, шта и када ће се остварити, и који ми је дозвољавао да о томе пишем, што сам и чинио и тако то учинио доступним свакоме кога је занимало.
«Монах без манастира» ми је најавио свој долазак за Видовдан, када је заказана јединствена Интернет Видовданска Смотра оних који мисле да с испунили критеријуме за пријем у Братство «Срб и ја» које делује у оквиру «Команде-540» којом приликом ће  се онима који буду поштовали процедуру омогућити оно што он може за њих да измоли – даће им у руке моћно и опасно оружје, превасходно опасно по оне који ће бити у поседу тог оружја, али и за оне према коме буде коришћено. Без бриге: Све се чини НЕНАСИЛНО!

И све се ради јавно - Зомби се нервирају, хтели би да све то онемогуће, али је то ван њихове моћи.
Смотра је заказана, обавиће се, број наоружаних Срба се повећава, и Група «Србих-888» добија неку врсту помоћника!http://www.komanda-540.blogspot.com/2013/06/vidovdanska-smotra.html
А то је почетак обимније борбе – све што је до сада тражено, остварује се – оствариће се и остало.

Нема губљења записа о неделима, нема заборава, нема протекције, нема емоција – једини критеријум је Правда и Истина и једини репер је однос према Србији.

На овом блогу има сасвим довољно наслова који дају детаље о овоме о чему се овде говори – кога занима нека их потражи и прочита, само обавештавам о томе, а лично сам инертан колико ће их то прочитати – ко треба да прочита, прочитаће.
_____________

Допуна 23.6.2013.г. у 19,06 ч.: 
Мало пре сам и сам прочитао наслов од пре две године - и изненадио се оним што ми је тада речено, а ја то преточио у тадашњи наслов - кога занима нека погледа и упореди, да би му било лакше да се оријентише у оквиру онога што ће нам се свима догађати - да себе утврди у вери да од нас самих, без Бога, ништа и не зависи. http://zlatnibilten.blogspot.com/2011/04/treca-prica-krstolikog.html
Д. Татомировић
_____________________________

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 22.6.2013.г. у 15,05 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta