Mesec peti.......






Месец пети.....

-Коме су служили-


Дан 16.9.2011.г. је дан на који је упозоравано од 17.2.2008.г. да ће бити дан када ће се узвратити онима који су отели од Србије њено Косово и Метохију.
Тај дан-прекретница, 16.9.2011.г. је прошао пре скоро 18 недеља – догађа се све што је одређено и измољено. Била заборављена Турска и Кина, па су оне накнадно стављене на списак држава које ће трпети одређенe последице због свог понашања у последњих 20 година – Репер је била (и јесте) Србија и понашање према њој.

Сада су на истој оптуженичкој клупи Турска, Кина, Русија, ЕУ, Велика Британија и Америка! Русија је била привилегована – њој је био остављен и додатни рок за размишљање, али је и он истекао крајем 2011.г..

Ово је познато свим набројаним државама – због тога су се скоро све уздале у државе које су у по својој величини значајне, а нису изведене на оптуженичку клупу – Бразил, Индија, Јужна Африка, и уз њих три и уз Русију и Кину покушавала се створити нека економско-војна па и политичка противтежа оним државама које су биле на путу у пропадање.

Међутим, то није било могуће - хтеле су  државе које су на списку за кажњавање да се везују са оним који нису на списку, јер је свима то била лука спаса - Русија и Кина су рачунали да направе Савез БРИКС (Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужна Африка), али су на Индију, Јужну Африку и Аустралију која је енглески посед, као на луку спаса рачунале и Америка и Британија и уз њу и друге западне земље које су у НАТО пакту и Европској Унији.

Била је велика гужва око ових лука - Индије, Јужне Африке и Аустралије и на њих се искрцала болесна и онемоћала Америка! Јер је Америци одређено да као стари онемоћали пас угине у даљини!

БРИКС више не постоји, њега више нико и не помиње - била је то могућност коришћења лажног новца које су ове земље спаковале у државне трезоре као неку резерву и на основу тога почеле да траже успостављање неких других односа у свету великих држава. 
Али, они чије се валуте лагерују у државама малих земаља и чувају као посебна вредности и у државама БРИКС-а, одлучили су да уместо да улазе у било какве преговоре са тим државама, због нагомиланог лажног новца у ти земљама, учиниле оно што би сваки паметан криминалац урадио: Наштампале су, и данас штампају, потребне суме, потребне пакете, пуне шлепере новца – све им се догађа као и Србији у време банкарског експерта Слободана Милошевића који је недостатак новца решавао штампањем!
Милошевиће је на малој територији Србије успео да се одржи 2,5 године, а потом се догодио технички, необјављени банкрот Србије, којом приликом је издат НОВИ ДИНАР милион пута вреднији од оног предходног - 1.000.000  Старих динара вреднован је са 1 Нови Динар!

Америка, ЕУ,  Јапан,  Француска,  Немачка,  Швајцарска,  веома се труде да стање у ЕУ и целом свету доведу у стање Милошевићеве Србије из 1993.г.! 

И успеће, ускоро, у томе!


Брзина штампања новца од стране ових држава нема преседана у историји ове цивилизацоије. Колика је дубина понора у који сви заједно идемо може се видети из графикона који показују колико су новца наштампале те државе - то је та валута, то су те девизе за које се боримо, које чувамо, у које конвертујемо, за које су се неки изложили најтежим чињењима кривичних дела, а наша валута - динар коју србијанске власти из ко зна којих разлога вежу за мртваца - за ЕУ и Евро, и поред те штампарске хиперпродукције евра и осталих валута, пада у вредности! 
Динар губи на вредности! Зашто? Због истог модела економије и управљања Србијом, који је примењивао и експерт Милошевић!

И не треба бити економиста типа Бајец или типа Драгаш - један је Милошевићев други Ђинђићев, само је испао из Ђинђићевог воза, па видети да идемо путем којим нас је друг Милошевић већ водио. 
Идемо мирно, ћутом, како и доликује правим кривцима за стање у којем смо!
Нису Србима криви Тадић, Коштуница, Ђинђић или овај који се намеће као спасилац-Николић, ми смо криви, ми их упорно бирамо и ми се и сада спремама да за неког од њих поново гласамо! И тако како нам се догађа и треба да нам се догађа!

Нећу траћити ни своје ни ваше време описивањем пропасти мртваца - сви су међусобно повезани и сви ће пропасти у исто време, јер су и сарађивали на бази превара и око богатства и новца, са крајњим циљем овладавања људима и територијама. Једни повећавали штампање новца, други повећавали вађење нафте, па то размењивали - нафта изгорела, новчанице ће постати безвредне - нафта ће се све мање тражити и пропашће они који су пристали на покриће лажних новчаница кроз нафту коју су вадили. 
Пристајали су на све веће цене своје нафте и тиме оправдавали оволике хрпе новчаница.

И они су чували те новчанице као нову вредност и сада им служи само као околност која их стално подсећа на оно што су чинили, на оно што су хтели и оно што ини и јесу!

Ми смо мали, ми смо то све већ недавно преживели, али и ми смо хтели да се ухватимо у то њихово мртвачко коло – неће нас мртваци, неће мртваци живе, али се трудимо, можда када постанемо као они и будемо у њиховом друштву!

Бацимо поглед на билансe Eвропске  Централне банке, Америчких Федералних резерви, Банку Јaпана, Британије, Француске, Немачке, Швајцарске…. – једино штампарије раде!
Жив је Слоба - умро није, сви користе његове рецепте!!

Наравно, да би било нормално да србијанске власти изађу пред нас овакве слуђене, изманипулисане и заплашене, и објасне нам да од страних валута нема ништа, да је питање дана када ће се догодити свеопшти слом Монетарног система, да предузму оно што је могуће - да се динар веже за неку нашу робу! 
Ја сам предлагао да подлога и гаранција вредности динара буде кукуруз, и ми ћемо, без државе, која не зна шта да чини осим што гура главу у песак, прећи на овакав вид купопродаје и рада - то је већ било и увек се покаже као једино могуће када се превара са новцем разоткрије!

Пропадају они који су уценом и силом хтели да овладају људима на Земљу – једни штампали паре, други имали нафту и гас, трећи правили аутомобиле, једни радили за ½ Долара на сат други, у Немачкој, имали 22 Евра на сат.... све сматрајући да је то нормално, да је нормално да нам 1.000 кг. метала и пластике продају за по 10-30-50.000 Евра (10 хектара добре мачванске земље), јер сваки ауто је уствари неколико табли најтањег лима, мотор, мењач, гуме, пластика и фарба
Продају нам пластичне аутомобиле по цену 10-50 Евра/кг! Све замаскирано лепом фарбом и лепим облицима, потом у њих сипамо скуп бензин од чије цене ½ узима наша држава, а другу пловину онај који ту нафту вади из земље.  

Сада наши сељаци дају 6 кг пшенице за литар дизел горива, 1 кг живе мере свиње за тај исти литар, и по три дебеле свиње за вештачко ђубриво потребно само за један хектар, па када подвуку црту и виде приходе испадне да би требало да негде позајме недостајуће суме да би били на самој нули, а о заради не треба ни да размишљају – видеће се ускоро од чега ће се хранити они који су свој живот и престиж засновали на поседовању нафте, односно силе и власти! У свету и код нас, у Србији!
Показаће се да су служили новцу - власник новца није Бог, а они му се клањали и узели новац за сваку меру, узели превару за меру
Остали људи без права на жалбу – сами хтели, сами хоће, сами одлучују да живе овако! И нико их неће у томе ни спречавати!
Показује се све као трагови када падне снег.


 Примери биланса штампарија
пронађено на руском порталу Империја.ру





 




















Сада је стварно време да сви узвикнемо:

Бог са нама - Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 08.02.2012.г. у 14,35 ч.





Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta