Metla se sprema.....


Метла се спрема....

-Чекано до избора-



Веза: Наслов на Зл. Билтену
         «Ко је гајио и заливао Шариће и зашто?»
         «Сценарији за довођење Србије у ред»

Метла за предстојеће чишћење Србије је одавно била спремљена - налазила се у иностранству, сада је донета, доносе се делови из различитих држава где су чувани под контролом оних који и иначе имају информације о свим збивањима у свету.
Србија је центар света и о збивањима у њој  води се посебан рачун - некада се та збивања догоде тако да изгледа да су настала спонатано, у домаћој радиности, са домаћом памети - али, ова о којима ја говорим нису резултат домаће памети, нису спонтана и њихове фазе, динамика и рокови, одређују се ван Србије - овде је само полигон за извршење!

Ово што пишем није за оне који верују да се у свету догађа нешто без знања британске и  америчке  тајне службе.... понекада се неки сегмент додели немачкој и француској тајној служби, али сви слушају британске службе и сви сарађују у заједничким подухватима и надзирању активности немачке тајне службе.

У оваквом свету постоје британско–америчке тајне службе, немачка и остале које су у улози извршиоца појединих сегмената који су у интересу британско-америчких тајних служби и оних сегмената који им уопште нису интересанатни па се осталим тајним службама понекада дозвољава извесна самосталност, како би се и оне одржавале на површини и биле спремне да када то затреба буду пажљиви и вредни додавачи британо-америчких тајних служби!

Наравно, постоји и руска тајна служба која се у Србији осећа боље него код куће, иранска, турска, кинеска..... и све оне раде парцијално за своје потребе, мада иранску и турску не треба занемарити због снаге и бројности ових муслиманских држава са ослонцем на више милиона муслимана како у Србији тако и у ЕУ, посебно у Немачкој!

У наслову «Ко је све гајио и заливао Шариће, и зашто?» од 06.12.2010.г. прецизно сам навео да ће они око којих се дигла велика галама у полицијама и власти Србије, као припремљени сарадници британских/америчких служби имати тачно дефинисану улогу у чишћењу Србије - то се све требало догодити почетком или до половине 2011.г. али се застало на инсистирање Немачке, која је истакла неке посебне своје интересе на Косову и у Србији, која је затражила да се истражи све у вези убиства њеног, немачког,  пријатеља на месту Председника Владе Србије, др Зорана Ђинђића – Немачкој се то може, јер од ње зависи оно што од ње очекују они који изврдавају да се то убиство разрешава без рукавица - од Немачке зависи приближавање Србије ЕУ и она тим убиством уцењује србске власти и истовремено покушава да  Србију омеђи као своју интересну сферу, што јој се никако и никада стварно неће дозволити – и када би Немци били мање арогантни, прочитали би планове масонерије из 1984.г. у којим је јасно наведено шта ће се са њом догодити (ово што јој се догађа на економском плану, који ствара политичке и државне проблеме по том пројекту).

Британо-Американци су учинили овај уступак Немцима, да се Немци покажу у свој својој (не)моћи пред Борисом Тадићем - и ништа!

Немци су свесни тога, не могу ништа друго до оно што чине против Србије у вези Косова и приближавања ЕУ и мирно морају да гледају како британско-америчке службе лоцорају, хапсе и испоручују оне криминалце из Србије који заправо и чине ту њихову Метлу за чишћење Србије!

Одједном се појављују убице Жељка Ражнатовића, одједном се зна да су у Шпанији они који су умешани у криминал и убиство др Ђинђића, одједном се назире локација Дарка Шарића, одједном  се ућутали Црногорци са причом да не знају где је он..... одједном се престало са причом о криминалу Станка-Цана Суботића, одједном се ућутало о информацијама које су дали они које је недавно испоручила Хрватска, а тицало се убиства Ђинђића.

И изненада се из најтврђег србског затвора (а у Србији не постоји затвор из кога се може побећи на било коју комбинацију до сарадње и подмићивања службе обезбеђења, која је само први прстен који се налази у додиру са затвореницима) покушава да побегне онај за кога би многи у Србији волели да се није ни појавио или да бар некако погине... у некој тучи у затвору, при покушају бекства... било како, јер ко зна шта ће он још да исприча.
Суђења трају у тишини, као да Србија не жели да чује оно што ће он рећи.

Америчка служба за сузбијање неконтролисане трговине дрогама-ДЕА, држи метлу која ће да очисти Србију!
Та метла се комплетира да би по истеку године од смрти једног важног човека из Србије била искоришћена - та година се скоро поклапа са термином планираних избора.

На следећим србијанским изборима треба да се промени и власт и криминалци! Свака власт у Србији на одговарајући начин створи своју криминалну организацију у коју се меша мање или више, било кроз спрегу политичара и криминалаца, било кроз уобичајене комбинације полиција које, неминовно, рађају повлашћене категоирије, које временм некако постану државне привилеговане групације које не морају да се придржавају закона.

Ово комплетирање метле за чишћење Србије треба тумачити као сигуран знак да ова садашња власт добија смену и да ће она (та нова власт) моћи да ствара своју привилеговану категорију криминалаца, коју ће надгледати исти они који сада праве метлу за чишћење Србије!

Ова метла треба да помогне другој екипи која се спрема за власт у Србији - а и предходне и ову која је на власти и ову која треба да стигне, стварају исти, наведени центри кроз рад наведених тајних служби.

Остале службе се понашају као шакали који чекају да се лав наједе и дозволи им да се и они нахране оним што му није интересантно - све остале службе су у својству шакала....  све избегавају директан контакт са лавом, а када се измакну и оне радо глуме лавове!
Али, тако је то и то се никада неће променити. Србија је фактички протекторат са влашћу у целости налик квислиншкој - оној која сарађује са онима који нас нису јавно окупирали, али фактички јесу!

Сада треба очекивати значајан напредак у истрази око убиства др Ђинђића уз обавезу заштите улоге британо-америчких служби на начин да се убиство припише неким другим, да то буде др Војислав Шешељ не треба да нас изненади, или групацији криминалаца чији главни делови су физички уклоњени...... па ће се пробати са елиминисањем политичких противника, без да се на њих иде без рукавица, јер се не зна да ли су и они у вези са британо-америчким службама.... то око убиства ће се муљати, до неке следеће ситуације када ће се то питање опет отворити и послужити за нека уклањања у Србији и за узвраћање Немцима!

Право уклањање ове власти извешће се преко лица умешаних у трговину опојним дрогама - то ће се поздравити у Србији и у иностранству, то ће ову власт учинити неподобном за даље вршење власти и истовремено ове нове, који се припремају, препоручити.

Ова метла је изборна метла. Кроз година дана ће се користити нека друга.... јер ће власт која дође убрзо показати да није спремна да учини оно што је обећала по наговору оних који их спремају за власт у Србији..... потом, зависно од укупне ситуације у Србији и свету, свако ће показати своју метлу, правиће се различити договори великих, па неће бити никакво чудо ако се догодине Србија нађе под контролом руске тајне службе, ако јој то буде дато у току поделе карата на Блиском Истоку, у арапским земљама, али и у Грузији и муслиманским државама које су некада биле у саставу СССР-а.
Врши се прекомпоновање света - Британија ће поделити свет на америчку зону утицаја и на руску, а за себе ће задржати контролни пакет и једних и других.

Кина никада неће бити та којој се дозовољава нека већа зона утицаја - она се мора задовољити Монголијом....на коју се фактички проширила,  а будући да јој се спрема економско пропаст неће јој бити до такмичења са Америком и Русијом.

После тог прекомпоновања, може се догодити да ми од наших непријатеља, из њиховог интереса, будемо остављени на миру.

Ето, метла је била добро описана, да се није умешала Ангела Меркел око истраге Ђинђићевог убиства, избори би били још пре годину дана – но ништа се не мења, што се тиче метле коју сам описивао. Она је она описана, она ће бити искоришћена.

Остало пише у мојим насловима који се тичу галама око Шарића, потреса који је изазван и покушаја Дачића из полиције и Обрадовића из правосуђа, да нас умире причом да се све одвијало под њиховом контролом са крајњим циљем да их приведу закону.

Ослабили и један и други, много раде, много се нервирају, а њих се то лично, сигурно, не тиче. Али, служба је служба! 
Дачићев специјални саветник стално мантра «Све за Србију!». 
Док Борис Тадић само уздише, озбиљног и тужног лика..... као да се и њега ова метла тиче, а верујем да он са њом нема никакве везе, да је он баш онакав каквим нам се представља и да је нама Србима једини спас да се он не наљути, па одбије да нас и даље води у лепшу будућност - сада да нас не остави када смо на самом почетку периода који ће се у Србији врло дуго памтити и надам се да га неко, у неком неопрезу, неће  закачити метлом која се Србији спрема.   

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 10.02.2012.г. у 17,30.ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta