Štete od škrtosti!



ШТЕТЕ ОД ШКРТОСТИ!

-Уценом се не показује љубав-


Они који су давали новац грчкој држави и уценама терали Грке да се сагласе са масовним самоубиством - народа и државе - како би се уштедело за враћање дугова узетих у лажном новцу, од ковача лажног новца – од земаља ЕУ, односно Немачке која се сада назвала ЕУ - напустили преговоре празних руку!
Грци су одбили да се сагласе са самоубиством које им се нуди у име латинске љубави, повериоци отишли и прете да им више неће испоручивати пакете штампаног лажног новца – а нудили им  часну смрт како би тиме одагнали  «нечасни» статус дужника –  Грци нису дужни, сигурно нису ни приближно дужни онолико колико им се рачуна од Латина – јер шта су им Латини за све ове године давали?

Уговори склопљени под присилом или на бази планиране преваре - ништавни су !

Шарене евро новчанице штампане  увек у потребним количинама – и како се сада врши ревалоризација? Колико сада вреди тај Евро? Грци се задуживали у еврима када се за 12 долара могао купити барел нафте! Сада се тај барел купује за око 105 долара.

И да ли сада неко треба да призна исту вредност узетог, да ли сада као обрачун треба да буде вредност долара или вредност нафте?

Латини ће Грцима дуг да прерачунају прво у вредност нафте, а потом да те силне тоне помноже са 105 долара и добију суму грчког дуга, да га онда увећају за камате и – да Грци скоче у Средоземно море, а Латини да заузму територију.
То Латини раде и у банкама у Србији у које их је довео Радован Јеласитс (Радован Јелашић), сада Извршни директор "Ерсте Банке" у Маџарској - и они када нам конвертују валуту у неку другу, прво је прерачунају у динаре по најнижем курсу и онда за добијену динарску суму нам продају тражену валуту по највишем курсу! 

И због тога, када у Србији, ускоро, пропадну све стране банке, треба им рећи да им Срби и Србија не дугују ништа - или ући у спор па водити криминалистичку истрагу ради доказивања да су овде дошле са Планом-Преваром!

Поштено би било: 105:12=8,75 , односно грчки дуг треба умањити за 8,75 пута јер је планским манипулисањем вредностима нафте и долара вредност те валуте умањена за 8,75 пута, кроз вештачко повећање цена нафте.
Грчка дугује 360 милијарди : 8,75 = 41,1 милијарду долара или евра – свеједно, однос губљења вредности је 8,75! И Грци би то и могли и хтели да плате.


Али, давање кредита и манипулисање вредностима новца и нафте, односно позајмицама новца који се не везује за нешто конкретно за нешто што не  може бити предмет манипулисања, нешто што расте на земљи Грка, имају за циљ управо ово што сада гледамо на Грчкој, сутра на Румунији, Бугарској….. стиће то за гледање и на  Србији, само ће се дотле све разјаснити, обнародоваће се ПРЕВАРА ЛАТИНА и њихових пријатеља и сарадника,  и нико им  ништа неће дуговати!!


Али, како и зашто очекивати љубав од оних који све дају за новац?

Наша земља, наша држава, Русија која се зове Расија, стрепи шта ће јој Латини све учинити већ ове зиме – Фебруари су кобни за братску Русију - знала је да од праве сарадње и партнерства са Латинима нема ништа, али се устручавала да им каже да она у Србији има родбинске интересе – да не говори о било каквим другим, да истакне родбинске и то се морало разумети у целом свету – као што сви разумеју кинеске родбинске интересе у Монголији, енглеске у Америци и јеврејске у Француској у ЕУ….

Наша, братска, Русија стисла лажне доларе и лажне евре… па би и она да љубав добије кроз шкртост или, далеко било, кроз уцене!

Жао јој да припомогне да опстану Срби и Србија, а и сама окружена псима рата, петоколонашима, народима друге вере и расе које је у својој грамзивости или заблуди и превари, увукла у сопствени државни организам, још од Кнеза Свајатослава када је разорен Хазарски Каганат, када су Јевреје и Хазаре раселили по целој Русији(!), довела себе у стање да ни у Србији нема сигурну луку – ослања се у Србији на оне који су издали своје духовне очеве, ослања се на Дачић Ивицу и посебно на Николић Томислава - Дачић издао Милошевића, Николић издао Шешеља, али се наш брат, руски амбасадор у Србији, Александар Конузин стално са њима дружи - дружи се наш врли брат Конузин са Србима који су издали!

Хало брате Конузине, хало Русијо, шта чините себи, под један, а што то нама, Србима, чините, под два?
Зашто не помогнете оне који нису издали, оне који се нису обогатили, оне који Русију сматрају србском државом, који Русе сматрају Србима и браћом?
Оне чији синови нису у иностранству правили кривична дела по основу којих су им очеви у Србији уцењени, оне који су скромни и који сваком  могу погледати у очи?
Да ли сте ви, браћо Руси присебни?

Говорим вам - сада сте ви на реду!
Ове, или идуће године - чекани сте до краја 2011.г. да се изјасните – нисте се изјаснили, сада предузимате неке мере пуне тајанства, као да се стидите, спори сте у одлучивању, прегазиће вас време, изгубићете Осматрачницу Србију - осматрачницу у срцу Латина! Зар то хоћете? 
И због чега сте то чинили – због неколико милијарди фалсификованих евра! И, сутра, чему ће вам тај папир служити осим да вас подсећа на вашу шкртост, на покушај да ви чините нама оно што вама чине други – да до љубави Срба дођете уценом!

Када је србска љубав према вама у питању, ви ништа не треба да чините – ми вас сматрамо родбином!


Родбином која се осилила, огордила, која је јака и велика, али која не зна шта чини. Ми вас сматрамо онима који имају али не умеју - Срби кажу да је боље умети него имати!
Ви се нас слободно одреците, а то чините подржавајући оне Србе који су издали, то наше крвно сродство не квари – дозваћете се ви памети! 
Вратиће се велики брат код малог у село да преживи, јер зна да му је то сигурна, његова колико и братова, база! Тражиће Велики Брат - Русија топли кутак код малог, а старијег, брата - Србије!
И није то никаква срамота. Па родбина за то и служи!

Шкртост је мана – штедљивост је врлина. Али, када је потребно не жали уштеђевину, посебно пази да у томе не окасниш! 
Када окасниш, онда паре само бацаш - браћо Руси, не дозволите своју пропаст - гледајте нас мале па се оријентишите! 
И пазите - та ваша Блатна Пета колона, ти непријатељи, то је исто као у Србији, али она вам ништа не би могли да вам држава није оболела од смртоносне Империјалне болести – од КОРУПЦИЈЕ!

Лечите болест, не мењајте завоје, не помаже! А онда ће наш брат служити нама из Србије да се њиме хвалимо! 
И тада ће ова наша Пета колона бити остављена од својих налогодаваца - Латина и осталих, јер ће им бити бескорисна.

Одрешите тих седам тврдих чворова на својој марамици у којој чувате лажан новац – одвојите неколико милијарди нама Србима, као зајам или помоћ, по плану који вам се може презентирати и спасли сте се! Ми, и преко нас, и ви – вама је Србија уже за спасавање али и за пропаст!

Бог са нама – Пристани Боже!


Драгољуб


Постављено 06.02.2012.г. у 16,00 ч

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta