Mraz kao obmana!


ГЛОБАЛНО ЗАГРЕВАЊЕ ИЛИ ЛЕДЕНО  ДОБА  -  
ЈОШ ЈЕДНА ПРЕВАРА  ПОЛИТИЧКЕ ЕЛИТЕ

-Али не пада снег да помори свет, већ да свака зверка покаже свој траг-


ledeno-doba04022011


Катастрофа! 


Пао снег у Србији у јануару и фебруару! Ми који се нисмо припремили за чишћење, који нисмо обезбедили оно што је потребно, добисмо оправдање! Ми ту ништа не можемо - снег је пао. Да, ми смо чули од својих старијих да се пре 50 година, када су снежне падавине било много обилније, из споредних земунских улица снег односио камионима у Дунав - утовар је био лопатама! 
Али, то су давна примитивна времена - нама се то не исплати, то је раубовање ресурса, мислимо камиона, ми камиона и немамо, ми да би имали камионе и "Ладе Ниве" морамо да прогласимо Ванредно стање, нисмо га тако смели назвати јер то асоцира када смо ономад поводом истраге убиства Зорана Ђинђића у страху да не изгубимо власт, ухапсили 12.000 Срба - сада смо то назвали непостојећим законским изразом "Ванредна ситуација" - јесте ако је непостојећи законски израз он онда не може да производи правна дејства, али ко ће сада да пита - ми стално вичемо: Снег, снег, катастрофа, пропаст света! 

А друг Тадић искористи прилику да укаже на озбиљност ситуације и упозори да будемо срећни ако одржимо и ово што имамо, да се бољем не надама-јер тако је у целом свету!

И то функционише - не знамо само шта ћемо ако отопли, а изгледа да хоће, па почну Срби да се трезне од уливања наших информација у њихове главе, па почну да схватају да је снег овде нормална појава, па онда утврде да смо ми  били неспремни.... а иду избори, никако нам ово не иде у прилог. А ово што назвасмо измишљеним именом "Ванредна ситуација" па то је оно дивно стање, нас комуниста, када је све наше, све државно - и машине и мушкарци и жене - ма све постане наше, пошто се ми међусобно истелефонирамо - пошто Влада одржи  "Телефонску Седницу"


Јесте, дошао Дачић из Америке, земље са којом он гаји стратешко партнерство, позивају га често на доручак да се заједно моле - примили га два Конгресмена у Конгресној Библиотеци, ма знам тамо свако може да уђе и да види шта се догађа, да узме визит карте и да после прича како му је тај конгресмен друг, то је њихов клуб-разговарали са њим и приватно му рекли да је он потпуно у праву, али да службено мисле да је то што он предлаже већ пресуђена ствар - то око Косова, а о пресуђеном се не расправља, ишао у и Централу ДЕА (Служба за сузбијање неконтролисане трговине дрогама), а примили га у Клуб Полиције државе Мериленд - па то је као када би дошао неки министар полиције из неке земље код нас, па био примљен у Панчеву или Ваљеву.... али видео Дачић како Американци спремају своје велико Ванредно стање.... дошао човек и одмах затражио то и у Србији! 
Ми, па шта да радимо, прихватили - само не зна нико шта се тиме мења. Знате, хоће портпарол да глуми наредбодавца! Гледао како је то радио његов тата Слоба Милошевић па мислио да то може свако! А не може - свако је за нешто створен!
И ликом и делом - а ко је за то: Дачић, Тадић, Цветковић, Томислав Николић.....?! 
Ма јесте ли видели лик најновијег начелника Војске - зар његов лик дозвољава неко оштро командовање? Како он изгледа поред друга Шутановца, министра?
Ипак је тачно оно што народ говори:  Паде снег, а ми показасмо траг!

Захваљујем др Мирјани Стојановић на тексту који је доставила, у уверењу да ће он послужити да се Срби умију хладном водом и искључе телевизор преко којих смо затрпавани информацијама о 
"катастрофи" - снегу у фебруару!
Д. Татомировић


ГЛОБАЛНО ЗАГРЕВАЊЕ ИЛИ ЛЕДЕНО  ДОБА  -  
ЈОШ ЈЕДНА ПРЕВАРА  ПОЛИТИЧКЕ ЕЛИТЕ


До јуче смо причали о глобалном загревању а данас,  о леденом добу.  Прочитах данас у једним дневним новинама Незапамћена хладноћа на Старом континенту резултат је топљења леда на Арктику, односно глобалног загревања . Европи прети ледено доба“
Што би рекао један мој пријатељ „Ма како не разумеш, лети ти вруће а зими ти хладно“.
Последњу деценију окарактерисала је  драматична климатска клиничка слика планете,  праћена застрашивањем  људи кроз могуће последице. Да ли интезивна кампања пласирања информација о  глобалном загревању   од стране светске финансијске и политичке елите има покриће у научним доказима?  НЕМА!
      
Вратимо се мало у  прошлост. Научници, међу којима је био и  садашњи   саветник америчког председника Барака Хусеина Обаме, до 1975.год. су  тврдили да  је дошло до благог захлађења, чијим настављањем би дошло до наглог таложења леда на Антарктику чијим падом у океан би се уништило приобаље широм света због незапамћено високих таласа

Данас научници твде супротно, зашто?   Научни радници  су као и све остале професије подлегле корупцији и врло лако се могу обогатити пласирањем информација по наруџбини. 
Најчешће су то застрашујућа и озбиљна уверавања. Шта је позадина свега тога?
На многим светским сајтовима могу се наћи подаци о температурним променама који указују да је прича о глобалном загревању превара и намештаљка.  

Реномирани професор Нилс Морнер је на Малдивима водио вишегодишња испитивања глобалног зегревања преко подизања нивоа мора. 
Јавно је окривио малдивске власти да су ишчупали дрво старо 50 година, које је расло уз саму обалу а које је било доказ о неистиности повећања  нивоа мора,  с обзиром да оно не би опстало растући у мору
Опасност од повећања нивоа мора и океана је ноторна лаж, тври професор Морнер.   

Даље, некада је Гренланд био житница а последњих тридесетак година нема промена у количини и величини леда, о чему  пишу научници од реномеа са интегритетом.
Највећи поборник  истине је Лорд Монктон. Он аргументовано објашњава да концентрација угљен диоксида из индустријских постројења, оптуженог за „глобално загревање“, без икаквих мера у смањењу његовог садржаја  у  ваздуху,  за 25 година би повећало температуру за 0,6 степени, што је безазлено на глобалном нивоу и  с тим да задњих 10 година нема научних доказа о  повећану загревања

Наравно, треба нагласити, да сам угљен диоксид,  којим нас плаше,  није штетан и неопходан  је у природи за њен опстанак.

Па о чему се ради ?

Моћници су смислили још један начин покоравања сиромашних. Наметнути им нове законе  који предвиђају забрану фосилних горива (нафта,угаљ, гас)  или улагање у  скупе системе за пречишћавање гасова и наметање великих пореза уколико то не испоштују. Резултат тога је затварање индустријских комлекса широм  света и преузимање монопола. Треба задужити сиромашне  новим билионима  долара  и ставити их у још  јаче дужничко ропство.

У Србији, нажалост,  сви досадашњи  министри ресора за заштиту животне  средине су били срамота релевантне   научне јавности, али подобни  да спроведу до краја наметнуте европске законе  и затворе оно  мало  индустрије што је остало.

Ко се то игра БОГА? Још седамдесетих година се говорило да ће светом управљати онај ко буде управљао климом и елементарним непогодама што земљама може нанети веће економске штете од ратова. На делу је пројекат  HAARP (High-Frequency Active Aural Research Program ) на Аљасци, где се применом ниских и високих фрекфенци електромагнетских таласа  могу изазвати велике временске непогоде, као огромне падавине са поплавама и суше, циљано подстаћи земљотресе са велике удаљености, ерупције вулкана,   урагане, цунами таласе, циљаног оштећена озонског омотача... могу тешко оштетити економију непријатеља  и нико неће бити прозван за геноцид. Све ово се одражава на  промену климе  чега смо сведоци ових дана.
  
Власници овог Новог невидљивог  оружја где се експериментише са  планетом   Земљом су заборавили да ни они немају  резервну планету.

И на крају порука:  Нема глобалног загревања ни глобалног хлађења  већ глобалне преваре глобалне  болесне елите!
                                                    

Др Мирјана Стојановић,
Доктор биотехничких наука
                               
Постављено 06.02.2012.г. u 13,00 ч.
                                 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta