Svodjenje računa


Свођење рачуна

-Истекло је остављено време-


Веза:

Више од  седам година је остављено да се самостално сведу међусобни рачуни, широм света. Прва фаза је било време од 3,5 године, до јесени 2011. А друга и завршна фаза је време до 16.3.2015.г. – по свему је то било довољно, да су људи хтели да било шта мењају, али нису.
После протока од остављене прве 3,5 године које се могу сматрати и опоменом да се пази шта се ради, људи су наставили истим путем, истим начином и са истим циљевима.
Друга фаза је на самом свом истеку, остало је још само непуне две недеље, па се може говорити о времену сведених рачуна, јер се у истом том времену догодио неочекивани Смак Света – не онакав какав је описиван у религијским списима, али се он догодио у много опаснијој форми невидљивог рата који се води на два основна фронта:

*Рушење првог стуба као ослонца овако уређеног света – рушење банкарског система на два начина, први је недостатак лажног новца, пропадање држава и народа којим тај лажни новац недостаје и други, појава огромних  вишкова штампаног новца којим се у ове задње дане овог светског поретка, осуђеног на радикалне измене кроз пропаст сваког људског наума да се он одржи, покушава задобити „нешто за ништа“, односно одбијање људи да се одрекну од сума лажног новца чуваних за „црне дане“ све у уверењу да ће тим сумама моћи да одложе суочавање са околностима на које нису спремни.

*Свет је урушен сталним настојањем да се оним што је појединим народима дато на територијама које су им одређене за боравиште, уцењује остатак тог истог света, високим ценама тих дарова неопходних свим људима, првенствено се мисли на нафту и гас - државе и народи који су имали ове сировине, дизали су зараде по том основу за 10-15 пута у односу на трошкове које су имали припремајући те своје сировине за продају, потом су државе и народи који су толико плаћали те сировине исте користили за производњу предмета које су продавали и тим продавцима сировина и свима другим – све је било прескупо у односу на оно без чега човек не може да живо, у односу на храну и воду.

Успостављени су неприродни и неправедни односи, извршила се подела људи широм света на богате и сиромашне, богати су потом сиромашним позајмљивали новац под врло високим каматама, како би им омогућили да купују оно што је продукт скупих сировина и скупих производа добијених употребом тих сировина – сиромашни су се задуживали, нестао је новац из физичке употребе, све се свело на фикцију бројева на различитим  банкарским рачунима.

Сиромашни су престали да користе скупе кредите који су им давали богати, односно престали су да враћају већ узете кредите, узвратним путем су се заустављале фабрике у којим су се производили предмети који су богате одржавале у статусу богатих, даље је то утицало на тражњу прескупог гаса и нафте, почеле су да падају цене тих енергената, државе које су се за неколико деценија потпуно предале нераду осетиле су недостатак новца који им је омогућавао да се богате по основу цена осталих – сви почели да своде рачуне и утврдили да систем више не може да функционише, да сиромашни више не могу да узимају или да враћају кредите, да фабрике немају коме да продају своје производе, да се гас и нафта све мање троше, да банке своје новчанице више не дистрибуирају већ их држе у складиштима, не знајући како даље – ланац који је све ово покретао и одржавао, зауставио се.

Тражило се решење:

Цео тексте је на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=71
___________________________
На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/) налази се  још 68 других наслова, разврстани у 7 група - исти се могу читати под одређеним условима. Позивам све читаоце да се пријаве и исте читају.
 Д. Татомировић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta