Koliko je Savla u Srbiji?!



Колико је Савла у Србији?!

-Докле, брате Савле?-

Сада нам је лакше, не пропадамо само ми, већ нашим утабаним стазама крећу државе ЕУ, Америка, Русија, тешко да ће неко неки други пут наћи, јер сви путеви полазе и завршавају се на једном месту – у њој је започело,  у Србији, и у њој ће се све и завршити. Тај процес „Општег поравнавања“  није у нашим рукама, али Србија јесте!

Пре доласка на власт Слободана Милошевића, пре 1990.г. видело се да ће се држава распасти због криминала. Ми из Криминалистичке службе Србије хтели смо да због криминала ухапсимо директора „Горења“ из Велења у Словенији и тражили да нам га доведу колеге из Словеније – одбили су, јер су проценили да смо погрешили, био је то експлозив у поредак тадашње СФР Југославије, почело ја од тога, онда је Радмило Богдановић организовао одласке „спортских навијача“ у Хрватску, а они су долазили отуда, ватра се подјаривала и остало се зна.

Остала начета Србија сама, Црногорци као сваки пацов који напушта брод у који продире вода, побегли, назвали се  „Монте Негро“ и дефинитивно кренули у своју срећну будућност – Србији су бандити из НАТО-а отели  Косово и Метохију, Војводина је незадовољна, а ко зна ко би се још негде изместио из Србије, ако би био у прилици…..

У Србији се смењују људи на власти, имају различите предзнаке у именима странака, њима бацају  прашину у очи становницима Србије, али ни једна није успела да преузме власт после збацивања С. Милошевића – све су журиле да заседну на ту власт, нису стварале сопствену ОРГАНИЗАЦИЈУ која би владала и спроводила дата обећања. Од Ђинђића до Николића!

Једном сам некоме написао, на неколико страница, кратко упутство како се може овладати Србијом, на добро државе и народа и за дуговечност владања – није ни немогуће, није ни скупо, имамо својих снага, у Србији се све зна…… али, увек се то нудило неком Савлу који није желео да постане Павле, а причао је како би се покрстио, кад му се понуди он одустане, побегне као Ђаво од тамњана!

Једино што бих да наведем, као охрабрење, да не буде све црно и без наде – чуо сам од неких поуздану информацију, којој би се могло и веровати, да се у Србији спрема једна група озбиљних, млађих људи, искусних, паметних и школованих, без криминалних репова, који имају и новчану подршку Срба-патриота, који увиђају да ако нестане Србија више неће имати где да уживају у стеченом, нити да се праве важни због успеха који су остварили, који смеју да се  гледају у огледалу и који су спремни да признају своје младалачке грешке. Када сам то чуо, порадовао сам се рачунајући да нас Бог није баш потпуно заборавио. Али, они се тек спремају!

Ови који имају луде идеје да владају пун мандат, још две године, увиђају да ће им све измаћи из руку – предлажу доношење Закона о испитивању порекла имовине – то је оно што није смео да донесе Ђинђић, Коштуница и Тадић, али и они би да нешто муљају са тим до годишњих одмора, као није то хитно…. И чим се то поменуло долази до варница, до међусобних расправа очева са децом, духовном и политичком.

Има информација да се наш цар томе противи, а да се Предводник, наводно, за то залаже, да се за то залажу и они који у правној процедури ништа не могу, јер су опозиција и немају власт, па им  остаје да чекају скупљање неке критичне масе грађана које ће снагом свог броја и снагом изазваног страха испостављати  захтеве… ја сам против тога, може да измакне контроли, намерно или ненамерно, да се претвори у нереде, у хаос… па бих да поново истакнем један свој предлог из 2011.г. када су се за власт борили Томислав Николић и Велимир-Веља Илић, заједнички, и уз одговарајућу подршку Русије, исказивану преко тадашњег руског амбасадора у Београду, Александра Конузина - успели њих двојица у томе, успела и руска подршка, а на Русији је да сагледа да ли је дала подршку онима у које је требало веровати, као и да ако је погрешила нађе начина да своју грешку исправи, онако како би остало да се „царска не пориче“, а грешка буде исправљена! Империја то уме да ради.
Указивање на грешку из 2011.г.:

Истичем овај свој предлог из 2011.г. како би се видело да ће тешко ондашњи и садашњи Савле, наш цар Томислав Николић, да се преобрати у Павла, а морало би то да се догоди,под контролом и у правној процедури.

Томиславе Николићу, није ваљда да се ти не слажеш са доношењем антикриминалног закона!?

Ако ниси против, а опет те блате, учини оно што треба – сеци или се склони! Нећеш ваљда прећи преко проношења гласина да си се незаконито обогатио! Ја верујем да ниси, али све треба проверити, па и када је изабран за цар један обични градитељ Барске пруге!

Како да сечеш? Изврши Државни Председнички удар и заведи ред – ако си против доношења тог закона,  скупи се и иди у Бајчетину, нећемо ти ништа дирати, ниси ти крив што сме те ми изабрали, иако си се јавно на телевизији хвалио својим даром лагања и измишљања, помињући раднике „Жеграпа“ којим си причао измишљене приче у време градње пруге Београд-Бар! Ниси ти крив, него ми, плаћамо своју грешку, не дирамо ти ништа!

Не умишљај да времена имаш на претек!

Погледајте шта је садашњем србском цару нуђено 19.3.2011.г. - чисто да имате оријентацију за след будућих неминовних догађања у Србији

Драгољуб, 9.3.2015.г. у 12,22 ч.
___________________________
На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/) налази се  још 68 других наслова, разврстани у 7 група - исти се могу читати под одређеним условима. Позивам све читаоце да се пријаве и исте читају.
________________________
Снимљено 30.3.2015.г. у 16,37 ч. -




4 comments:

Драган Вукојевић 10. март 2015. 19:23  

Поштовани господине Татомировићу,
Прочитао сам Ваш текст, и ево придружио бих се, једним предлогом, Вашим размишљањима шта је могуће урадити на добро србског народа и државе.
Предлажем да се озбиљно размотри образовање једног истражно-судског тела, сличног онаквом какво је формирала Јужна Африка, када је изашла из апартхејда. Могло би се назвати Комисија за истину и помирење.
Овлашћења Комисије би била да позива на саслушање и сведочење сва лица за која сматра да треба, да на основу сведочења и других доказа, утврди шта се стварно дешавало у Србији у последњих неколико десетлећа, проглашава сва лица кривим или невиним, да осуђује на затворску казну сва лица која се не одазову њеном позиву за сведочење, лажу пред Комисијом или прећуте нешто што знају о себи и другима, или о кривичним делима за која знају.
Сва лица позвана пред Комисију би била дужна да говоре истину, да признају све што су радили, да сведоче о кривичним делима других лица за која знају, да не прећуте ништа о себи и другима и да не слажу ништа ни о себи ни о другима. Комисија би сва лица која сведоче пред њом о својим и туђим кривичним делима, кажу истину, не прећуте ништа и не слажу, зазузврат проглашавала кривим, одузимала им криминалом стечену имовину, забрањивала им да бирају и буду бирани, да раде у државној служби (судство, војска, полиција, државни чиновници) или у јавној служби (адвокати, новинари, бизнисмени...) али их НЕ БИ ОСУЂИВАЛА НА ЗАТВОРСКУ КАЗНУ. Својим признањем и сведочењем, били би помиловани и спречени да чине даља кривична дела.
Она лица која би лагала или прећутала нешто о себи и другима комисија би без суда и даљих доказа, само на основу сведочења и доказа које су дали остали сведоци осуђивала на затворску казну, одузимала им имовину стечену криминалом итд.
Ово није праведно јер би криминалци остали на слободи али би се на овај начин подстакли сви они који су чинили зло србском народу, да без страха од казне, јавно посведоче о томе шта су радили, РАСТУРИО БИ СЕ МЕХАНИЗАМ ЗЛА (ЗМИЈСКО КЛУПКО), и омогућио нови чист почетак за народ и државу.
Желим Вам све најбоље.
Драган Вукојевић

Анониман,  11. март 2015. 10:49  

Злочини у Србији су изазвани спољним фактором, и док тај
фактор не падне на колена, не буде сатрвен од Команданта,
Светог Арханђела Михаила или ''самоиницијативно'' престане да шири зло по свету, нема ништа од предлога предходног коментатора.

Драган Славнић

Драган Славнић

Анониман,  15. март 2015. 13:04  

Ја се слажем са господином Вукојевићем, одличан предлог. То би обесхрабрило све друге да понове дело тако да онда и страни фактор не би могао да има овакав утицај. По мени после изласка многих истина на светло дана ово је најбољи тренутак за чишћење смећа и прављења државе на здравим основама. Саша Ребић

Анониман,  16. март 2015. 15:56  

Ја исто мислим да је идеја о комисији добра, али бих ја предложио принцип објаве и добровољности. Нисам правник, али ево нека скица:
- Формирала би се "Комисије за истину и помирење" која би била под патронатом Светог Архангела Михаила /
- Комисија добија легитиметет онлајн петицијом за спас Србије која се потписује именом, презименом и адресом становања (довољна су два или три потписа). Комисија има сајт који се ажурира новим оптужбама и поступцима, изјашњавањима итд.. /
- Оптужба комисије представља истовремено позив оптуженом, ако он то жели, да се изјасни о учињеном и писмено брани, односно покаје/ поправи "штету" и/или поднесе оставку. Оптужба и захтјев за пресуду се упућује Небеском суду. (Комисија нити може, нити жели сама да проводи правду, него на основу изјава свједока, тужилаца, прегледа достављене документације итд. само подноси оптужбу.) /
- Оптужени се може изјаснити и бранити на заказаном рочишту- што се објављује и прати на сајту. Ако жели, прије или у очекивању пресуде, оптужени може да "поправи" насталу штету, односно да подносе оставку и у оба случаја незаконито и неправедно стечену имовину стави на располагање у новоформирани фонд за поправку Србије- тужба се у том случају повлачи. Све се заснива на принципу објаве оптужбе и добровољности /
- Оптужбе и процеси се шире мејловима (директно са сајта), тако што је сваки Србин просљеђује на 10, њему познатих, адреса (а може наравно да буде и више). Прво ширење мејла (10 адреса) захтјева претходно стављање потписа за петицију на сајту. (за даља ширења довољан је први потпис /регистрација приликом потписивања декларације). Подршка масмедија и њихових директора, иако пожељна, није очекивана... (али би они свакако имали прилику за изјашњавање;) ) /
- итд..../
Вјерујем да постоје десетине и десетине хиљада храбрих људи који би своје незадовољство изразили и потписали на овај начин.
Није важно што се ове оптужбе и захтјеви сада не могу физички провести, важно је да оне буду донесене и написане!!!
Глас у гласачкој кутији подржава стари систем и њиме се систем тешко може промјенити, а овај глас би био глас за нешто ново и он има велику снагу!!!
~~~~~~~~~~ "мач - ријеч" - "отето - проклето" ~~~~~~~~~
Жељко Стрика

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta