KAJANJE!



Кајање?!

-Узалуд труд Црне Ангеле-

Веза: Наслов на Златном билтену «Евродафигејт»


У више наслова у последње две године покушавао сам да објасним чиме се све служи Црни Анђео, на челу Европске Уније, како би постигао оно што онај на чијем се месту сада налази, није успео ратом у времену 1939-1944.г.

Објашњавао сам рад невладиних организација, рад уцењених и компромитованих политичара у Србији, указивао на спрегу политике и бизниса који су Србију довели до саме ивице Провалије, приказао колико хиљада милијарди тзв. «новца» су штампале Америка, Јапан, Канада, Швајцарска, Немачка, Француска, у циљу прикривања преваре, у циљу продужетка живота Аждаје и Звери, која је хтела да пороби цео свет, да потом постане Бог на Земљи како би Једини прави Бог био принуђен да са тим Земаљским Богом – човеком, у којем се налази душа палог Анђела, преговара!

Објашњавао сам и улогу наше једине велике преостале србске државе – Русије, њених политичара..... саветовао их да припомогну да Србија опстане како би и они имали неку сигурну базу, нису ме, наравно, послушали и ево данас, дан пре краја ове године, добих јасне потврде за све своје наводе, из више извора, од оних  којих се тиче – обавештавају руске новине на основу извештаја тајне полиције Црне Ангеле:

Огромне количине новца руских богаташа депоноване су у банке на Кипру. Банке су пропале - све су у систему међународног банкарства које је пропало - улагале су те руске депозите у различите бизнисе и све је пропало!

Цела држава Кипар је везана за ове банке које су  у једном тренутку бујале и јачале уз помоћ огромних депозита руских бизнисмена.....и сада:  Ако пропадну банке на Кипру, пропада држава Кипар – ако падне држава Кипар као прва домина у Пирамиди Црне Ангеле, пада цела Грађевина од магле, пада банкарска Пирамида и ОТКРИВА се да је ЕУ творевина иза које НЕ стоји Онај Једини који се о свему пита и којем су ови из Америке и ЕУ спремали противника или равноправног преговарача!
Ако падне Кипар, пада ЕУ, ако падне ЕУ пада цела преварантска ПИРАМИДА ПРЕВАРНОГ БАНКАРСТВА, и тада ће се потврдити сваки мој навод из наслова ЕВРОДАФИГЕЈТ и све оно што је речено у марту 2008.г. у првом броју Златног Билтена, који је изашао на папиру ради постојања трагова који нису електронски – овде све под Група Србих-888!
Све што је говорено, управо се потврђује!

Ако ЕУ прискочи у помоћ са 19 милијарди евра Кипру, од чега 10 иде на спас банака са руским депозитима (а акција спасавања је немогућа), не чини ништа друго до спасавајући банке на Кипру,  спасава највеће улагаче у те банке – руске бизнисмене, а ако буде спашавала руске бизнисмене директно подржава руску државу – што јој никако не иде у прилог, јер сви желе слабу руску државу како би од ње куповали што јефтиније сировине и енергенте, односно како би је тако дотукле и насилно преузеле ресурсе Русије, који их занимају.
Кајање им не гине ни у једној варијанти: Било да спасавају Кипар, било да га пусте да падне!

Наш брат Владимир Путин је свестан ситуације у којој се нашао он, односно цела Русија, због врло изгледне и брзе пропасти Кипра и потом падања главног трговинског руског партнера – Немачке, односно ЕУ, те купујући време и спашавајући брод који би могао да потоне, намерава да у банкарски систем Русије убаци потребне количине домаћег новца, простим радом њиховог Топчидера (Штампарија новца Србије у Топчидеру), како је то друг Милошевић – банкарски експерт, чинио нама Србима 1990-1993.г.!, - брат Путин, под изговором и у очекивању да се остали руски бизнисмени у једном тренутку просветле, постану несумњиви руски патриоти и свој новац који држе у страним банкама врате у Русију и тако подупру ову изнуђену замисао брата Владимира – да тиме утичу на благи пад вредности руске валуте!

Ех, брате Владимире!
Како сам те пролетос критиковао што си ради одржавања бренда «Руско жито» на берзи у Чикагу продао све тадашње вишкове жита – и догодило се оно најгоре: Година била неродна, оврли сте само 38 милиона тона жита уместо 67 како су те обавештавали, односно уместо 97 како је било  неким родним годинама, па си  на основу лоших прогноза и недавно продао још 10-12 милиона тона и сада се може догодити да ни кукурузом који имаш не можеш да надокнадиш недостатак пшенице, јесте уздаш се у Казахстан који има извесне вишкове - да, само то су стратешке робе – то је оружје, колико ће Казахстан бити самосталан у доношењу одлуке да ти прода жито!?

Јуче сам био у посети мом рођеном брату, пољопривреднику са 10 хектара земље у Мачви – то је родан крај Србије - па ми прича како га јуре купци кукуруза којег он нема за продају, а они му не верују јер виде кукуруз у чардаку и говоре «Како немаш, када га ми видимо» нашта им он одговара «Да, добро видите, имам, али не за продају!» - наравно, мој брат није председник Русије, али јесте председник свог домаћинства, па се показује како треба радити. Ко је веран и вешт у малом биће и у великом!

Следеће што се догађати приликом падања ПИРАМИДЕ превара биће оно што је доживео мој клијент Дафина Милановић, власник Пирамидалне банке «Дафимент банка» из Београда – умрла је као сиромах иако је имало много новца на рачунима страних банака који је увек био исказан само на папиру, никада јој нису дали да подигне у кешу ни за најосновније потребе!
Јер, новца и нема, а у Мачви кажу «Да што се у циганску торбу спусти, не тражи се назад!» - требало је знати да се из те торбе, из таквих банака не може новац добити назад и требало је знати да је узалудан рад  сваке државе која све своје вишкове капитала претвара у лажни новац - Долар и Евро!

Србски «геније» за банкарство, С. Милошевић је штампао новац од половине 1990.г. и у 1993.г. Србија је имала највишу стопу инфлације у оквиру живота ове Цивилизације. За килограм хлеба смо давали по неколико милијарди динара, сваке две недеље се скидало по неколико нула на новчаницама, али су за наредне две недеље оне имале још више нула од оних на новчаницама на којима се вршило скидање...... само Милошевић је изазвао Технички банкрот, имао је неколико милијарди у страним банкама, и он на Кипру и у Грчкој, и опљачкао је свој народ за најмање 10 милијарди тадашњих Немачких Марака – једнако садашњим 10 милијарди Евра - увео радикалну промену друштвеног система, укинуо социјализам, увео сурови пљачкашки капитализам, он је, кажу, отупутовао, а ми Срби ћемо од Светог Јована 2013.г. да дефинитивно почнемо жњети оно што је друг Милошевић посејао, а то заливали председници влада и државе Србије: Ђинђић, Коштуница, Тадић и ево сада Николић – сво време спровођења плана сејања, преко свих заливања, био присутан садашњи председник владе Србије, Ивица Дачић!

Друг Ивица  Дачић има искуство! 
Другови и браћо Руси, пазите шта радите – а ја ћу овом приликом иако је очигледно да су и убица, ЕУ и Америка, на издисају и да су многе самоубице пред последњим кораком који води у Понор - будући да се ни убицама ни самоубицама не пале свеће - запалити свећу у славу Онога Који је благим поветарцем срушио ову злочиначку Пирамиду -Грађевину од магле!

Убицама и самоубицама  је остало само да се кају, док се не покају, а они се никада неће покајати, те се не могу ни спасити!
Покајмо се браћо Срби и браћо Руси – почнимo изнова, онако како је Богу по вољи – а, не морамо, Он никога не тера на било шта!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 30.12.2012.г. у 14,45 ч. 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta