Šifra Zlatno Runo!


Шифра: Златно Руно!

-Лажна шифра за права трагања-

В е з а:

О Главном Тунелу:
Богојављенско обавештење Србији
 (19.01.2011.г.)

Еј, Тибет је висока Планина;
У њему је скривена Истина;

Ој, Србијо којој нема краја, 
ти си место Земаљскога Раја;

Еј, Србијо од Тибета сестро,
у теби је Живог Бога Престо;

Са Престола Бог ће да објави 
да су Срби Његов народ прави,
који само Живог Бога слави;

Са Престола Бог ће да пресуди
и објави ко су какви људи;

Пазите се ви Божански Срби 
и гледајте како се пресуди;

Еј Србијо, од Тибета сестро,
добро пази које ти је место;

Србија је Живог Бога Престо-
нек не иде где је зову људи, 
они људи којима се суди-
нека гледа шта је Богу мило, 
да би Срба и по Суду било.

Записао Драгољуб Татомировић
Постављено 19.01.2011.г. у 19,55 ч.

Цео текст и објашњење настанка поруке је на:

Од Постања па до дана данашњег, од истеривања Палих Анђела, (у даљем тексту П.А.) из Неба па до дана данашњег, постоји стална потрага за тајанственим, шифрована у различитим периодима на различите начине – најчешће „Златно Руно“ , „Заветни Ковчег“, „Крсташки поход“ и још неколико шифри мањег значаја и мање познатих!

Све тајне организације овог света, које су успеле да овладају материјалним сегментом оваквог света, не раде ништа друго до да својом делатношћу прикрију основу свог постојања, није било већих ратова на планетарном нивоу а да челник неке велике ратничке државе није био под влашћу П.А. који су уз помоћ силе и војних похода покушавали да проникну у једну јединствену и никада откривену тајнуГлавни Тунел кроз Море Етра којим се са Земље може отићи у Центар тог Мора на највише и на Главно Небо, место са којег су П.А. због свог сагрешења бачени заувек!

Они би да се врате, ојачали су, са искуствима стеченим у много живота међу људима, како би своју нову побуну претворили у победу над Живим Богом, те овладали Васионом, уместо Њега!


Шифрованим називима похода који су предузимани, тајанственим организацајима, налажењем свештеника-издајника вере, у свим религијама, заправо су трагали за оним што их је једино занимало, а што им је избрисано из сећања приликом доласка на Земљу. 

Даље-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta