Rat kroz iskušenja!


Рат кроз искушења ради  дезертирања!

-Припреме у Србији-

Веза: 

Намерно или не, тек ових последњих недеља је обнародовано да се од давнина зна да постоји „нешто“ што испуњава васиону, што нас купа, прожима, што нас помаже, надгледа, што нас одржава у животу, чак се пре више од 100 година за то „нешто“ нашло место и на Таблици елемента чувеног научника Дмитрија Ивановича Мендељејева, која је оформљена тако да се у њу уносе природни елементи по одређеним правилима – нека места су остала празна јер није било елемената који би испунили задате критеријуме, али је још пре више од 100 година у Таблице било могуће унети до тада непознати природни елемент Етар – који се сматрао непостојећим, а заправо се знало за њега и из одређених разлога се о томе ћутало, чиме је остављена могућност да се Етар описује на различите начине, од да он не постоји, да се њиме образлаже празнина и непостојање било чега, до тога да „ипак нешто постоји“! На основу постојања тог „нешто“ о чему се ћутало, засновани су многи технички проналасци и све оно што се тиче потиска који остварују различити летећи предмети који потисак остварују опирући се о то „нешто“ – ракете, млазни авиони, васионски бродови, сателити, падобрани и све друго што лети а направили људи, до птица које захваљујући том „нешто“ лете.

То постојање нечега, то нешто, је велика тајна која се крила од људи, како би се они држали у незнању и како би се избегло да се уметањем истог елемента на Таблицу природних елемената она попуни и покаже у целости таблицом природног поретка елемената од којих се садржи васиона, планета Земља и све друге планете у систему који се назива једним именом - Васиона!

Стицајем одређених околности које никако нису случајно настале, у Србији су детаљније говорили о Етру управо они који имају задатак да нам, на врло лукав начин, кап по кап саопште да су тзв. Ванземаљци међу нама, да захваљујући њима можемо да напредујемо у техничком смислу, одакле они потичу, какве су им намере-јер има их добрих и мање добрих, како изгледају, са ким сарађују на Земљи, колико их има и остало што омогућава да се у целости одбаци све оно што говори о Постању света, о настанку људи, о њиховој сличности са Богом. 

Оних, који пропагирају могућ суживот са тим бићима, у Србији као центру Земље,има јако много, само ја знам неколико њих лично и са свима сам прекинуо било какав контакт после само неколико контаката са њима, на њихову одлуку, јер сам свим њиховим многобројним и „доказима“ и „теоријама“ супротставио једноставна питање и необориве аргументе садржане само у једном питању „Да ли се вама или тим које познајете, а говорите да су Ванземаљци и да су моћни, као чаробњаци, шамани, друиди, видовњаци, има оних чије се жеље испуњавају?

Цео текст се налази на:

Данас, 4.1.2015.г. на блог Команда-540 постављен је целовит садржај наслова који поставља непомињану хипотезу о покушају убиства Милана Бека.
Текст је на:
http://komanda-540.blogspot.com/2015/01/kako-je-ranjen-milan-beko-miso.html

_____________________________________
Снимљено 3.1.2015.г. у 21,49 ч.-Застава Русије

Снимљено 04.01.2015.г. у 16,29 ч.-Застава Русије

Као што се види ја бих мирне душе овај блог могао назвати руским блогом -у исто време се чита садржај Златног Билтена са 10 прикључака, са којих читају сарадници руске обавештајне службе! 
Браво браћо Руси, само није овде написано и оно што вас посебно интересује, за то ипак морате да платите, као што Србија мора да плати ваш гас, тако и ви морате да платите оно што вас занима а сами немате могућност да дознате! 
Браћа јесмо, али кесе нам нису сестре.



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta