PRIZNAVANJE!

Признавање!
-Начини признавања-



Извод из наслова „Не превијај, опериши!“од 22.5.2014.г.
„Операција, или смрт пацијента 
 а пацијент су цео народ на ово преостале територије Србије.
Треба одстранити све инфициране делове тела – треба уклонити све штеточинске државне органе, односно оне који су ту из неког другог разлога који нису оно што се од њих очекује. Али ко ће ту операцију да спроведе?“

Круна криминалистичке,  полицијске или тужилачке истраге или истраге коју спроводи и суд у току самог суђења, поред свих прикупљених материјалних и других доказа, је признање онога над којим се истрага спроводи, односно којем се суди   –  то није неопходно, али је како рекох нека врста круне, којом се поклапа све оно што се тиче и истраге и суђења, јер судски поступак тежи и ка стању оптуженог да схвати дело због кога му се суди.
Јуче и прекјуче се у Србији догодило јавно Призна(ва)ње,  написмено, на више од 1500 страница документа „Буџет за 2015.г.“ од стране оних који Србијом управљају.
Укратко: Србија претпоставља на основу извесних показатеља да ће за текуће потребе у идућој години имати толико новца да ће остати дужна, некоме, а тај неко су будуће генерације њених грађана, као и ове које сада у њој живе, за само око 1,5 милијарду евра, а да ће та иста Србија за враћање приспелих обавеза по узетим кредитима морати од некога да позајми најмање 6 милијарди евра! Сабере ли се то добије се неопходна сума од око 7,5 милијарди евра, а ако се зна да се увек догоде и неки непредвиђени издаци, онда је сасвим јасно да ће Србији за идућу годину бити неопходно да позајми од некога око 10  милијарди евра. Будући да је већ на гласу сумњивог дужника, да се не верује да је могуће толику суму позајмити, потрошити, функционисати и преживљавати по основу таквог државног пословања, ММФ нам је сугерисао, условљавајући околношћу да има новац, да се више не смемо задуживати, јер нисмо ми Немачка или Америка, па да према потребама наштампамо одређену суму долара или евра, већ да се определимо на „унутрашње ресурсе“ – преведено: Да приватизујемо, преведено: да продамо оно за шта има заинтересованих, како би онда, тако раздужени и без икакве имовине, схватили шта смо чинили последњих 25 година, од експерта  Милошевића, преко Ђинђића, Коштунице, Тадића и садашњег нашег цара Николића, који је на то место дошао после мученичко и испосничког живота, после штрајка и глађу и жеђу, скоро да је био монах, апостол, верник, спреман и да умре, да би постао садашњи србски цар!

Ми наравно нисмо невини, ми смо главно кривци, бирали смо оне који с нам причали приче које су нам се свиђале, као и сада што чинимо, не схватајући да се признање злочина, незнања, неспремности за борбу, давање лажних обећања - даје усмено, писмено, цртежом, гестикулацијом или на било који други разумљив начин – ови се определили да то буде кроз документ „Буџет за 2015.г.“, већ ступамо у јалове дискусије или радне побуне и штрајкове, претње судовима што у умањене плате и пензије – све не желећи да примимо к знању признање ове власти да је држава банкрот! Не схватајући да је то само помагање у превијању, уместо да се сви спремимо да се пацијент оперише или да умре од инфекције! Пацијент је народ и држава!!

Нема потребе да се изводе било какве рачунске операције – тог новца нема, немамо код кога више да се задужимо - оно то смо чинили у време посете Руса и Кинеза, личило је на циркус, заборавило се, користи од тих циркуса нема и не треба се са тих страна ни надати – Не треба продавати ово преостало, не треба нам, треба да овај документ који је пробао да образложи владар Србије, љутећи се како му и даље не верујемо на његову реч, на то његово образложење и исказану љутњу треба да гледамо само као на његово ПРИЗНАВАЊЕ да превијање инфциране ране пацијента који му је поверен на лечење, није успело и да је неопходна операција!

„Операција, или смрт пацијента 
 а пацијент су цео народ на ово преостале територије Србије.
Треба одстранити све инфициране делове тела – треба уклонити све штеточинске државне органе, односно оне који су ту из неког другог разлога који нису оно што се од њих очекује. Али ко ће ту операцију да спроведе?“

Документ „Буџет за 2015.г.“ треба схватити и као дијагнозу стања државе, признање да власт не сме да оперише, да не сме да узме новац који јој је на дохват руке, од грешника, јер би цар Србије или овај коме је поверено да њоме влада, требао да је Предводник, да сме први да баци камен на те грешнике код којих се тренутно  налази народни и државни новац.
Када је И.Х. ходао као човек овом земљом, пресудио је у једном  случају грешнице која је била нека врста тадашње старлете, а Он је био мека срца у односу на њих, тако што је рекао „Ко је безгрешан, нека први баци камен!“ – сви су се разишли, старлета је преживале и добила од И.Х. савет да више не чини, то због чега су хтели да је каменују.

Смеју ли наши, цар и владар, да први баце камен на оне који су нелегално присвојили народни и државни новац?
Смеју ли да предузму потребне мере насиља које би спровели судови у прописаним поступцима, смеју ли да одвежу руке јавним и тајним полицијама, смеју ли да нареде спровођење закона у целости, према свима једнако, онако како пише у уставу на којем су се заклели?

Ако смеју, крајње је време да то чине. Све кошта око 20  милиона евра, за рад неколико стотина службеника и све се  може окончати за 6-12 месеци – без задуживања код било кога, без ванредних стања, без државних удара, без насиља, уз апсолутну подршку већинског дела становника Србије, сада они владају по основу гласова ¼ становника Србије, а то је мало и то неће да спаси ни државу, ни народ ни  владаре…… не сме се правити уговор са Ђаволом, а они,  владари, не само наши, када су у оваквој ситуацији умишљају,  како  се са ђаволовим слугама, код којих је новац, треба договарати – то је грешка!
План, наравно одавно постоји, направљен када је Милошевић, наводно, хтео да стање доведе у ред, када су подељене државне милијарде извесним његовим поузданим људима да тргују за државу и за себе, потом је он, план,  само помало модификован и прилагођаван ситуацијама и само га треба применити.

У Србији постоји довољно полицајаца, тужилаца и судија који би смели да први баце камен на оне код којих је државни новац, али, њима се то  брани.
Брани им политика која је изродила овакав „Буџет за 2015.г.“ , али ми имамо признање да не умеју даље, ако би понудили да им се помогне, са њима се може преговарати да добију статус Јељцина и његове породице у Русији, прилагођено нашој ситуацији, да им се обезбеди само пристојан живот и остави неопходна имовина и да казну издржавају код својих кућа – јер је то мање зло од зла које нам прети ако буду и даље истрајавали и превијали, уместо да оперишу. Ако буду у таквом лечењу истрајавали следи нам рушење државе, уместо промене власти – што се никао не сме и неће дозволити, али прети опасност да се уђе у стање узимања власти у руке народа, када се праве страшне грешке, штете и злочини, о чему треба да воде рачуна они који су се на то заклели.

Организација која је спремна да преузме власт и уреди Србију у складу са њеним, Србијиним, законима, чека на позив власти да се договоре о свим неопходним детаљима те примопредаје, око статуса оних који сада владају и свега другог што подразумева ненасилно преузимање власти од оних који су пре два дана признали да више не могу.
Али, Организација нигде не жури, и неће предузимати никакве мере да буде позвана, довољно је што је обнародовала своје постојање и што већ пет година даје савете…. Ко чује, види, и схвати  благо њему.
Не превијај – опериши!

Бог са нама – Пристани Боже!
Драгољуб
Постављено 24.12.2014.г. у 13,00 ч.

*Обавештење читаоцима са интернет прикључака који се означавају руском заставом:
Имајући у виду оволико ваше интересовање за наслове које објављујем на своја два блога, Златном Билтену и Команди-540, исказујем своје задовољство и намеру да вам свима поклоним по један комплет мојих књига (укупно пет) у дане до 30.12.2014.г. као поклон за Нову 2015.г., на месту о којем бих вас посебно обавестио. 
Молим да ми се јавите мејлом уколико сте заинтересовани, како бих знао колико комплета да понесем, као и да вам одговорим на исти.
С поштовањем, Д. Татомировић
___________________________
Снимљено 24.11.2014.г. у 13,19 ч. - Застава Русије

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta