Vanzemaljci - naši drugovi!



Ванземаљци - наши другови!

-Већ нам их показују-


Веза:
Наслов на Златном Билтену - «Туга Зомбија»

Поклопило се! 
План да они који су све дали за новац, остану без њега и да непрекидно чују кикот Ђавола – као награду за верност којом су га служили. Банке пропадају, пропадају и државе, народима се спрема велико зло, али се удружено у току целе 2012.г. а посебно у прва три месеца 2013.г. о тзв. «Ванземаљцима», говори као о неким нашим блиским рођацима, о нашим друговима, са којима смо одавно склопили неке уговоре о сарадњи и животу једних поред других, да би се сада прешло на виши ниво зајeдничког живота – да од сада живимо заједно, да временом постанемо једно, да «Ванземаљци» постану људи, а људи као њихови домаћини постану «Ванземаљци».

Познати специјализовани магазини и у Србији томе посвећују много простора – познати «експерти» – атеисти, објашњавају одакле је које «Ванземаљско» племе стигло, где се настанило, са којим државама је склопљен уговор, какав је то уговор, како су се мешале ДНК људи и «Ванземаљаца», профункционисао Космички научни центар у Београду, са многим бомбастичним најавама о истраживањима до сада непознатог, а свео се у организатора предавања о «Ванземаљцима»!

На Интернету се шепури црнац-телохранитељ америчког председнка Барака Обаме, који при крају филма јавно мења свој лик – из лика човека прелази у лик «Ванземаљца» какви су нам показивани у последњих 50 година – Обама  не демантује, не узбуђује се, телохранитељ је телохранитељ, ма био и сам, наш друг, «Ванземаљац».

Прошле године је руски политичар Димитриј Медведев, хладнокрвно одговорио новинарима на неко питање о ванземаљцима - «Да су они ту, међу нама!»

Све у свему – као да је у целости припремљен терен да се «Ванземаљци» легализују, да се јавно почну показивати, да им се доделе матични бројеви и пасоши и да почну живети са нама и уз нас, када би удаја наших жена и девојака за њих било као и удаја за било ког странца, само мало егзотичнијег, јер је младожења «Ванземаљац!» И многе србске мајке би се поносиле својим зетовима, окачиле би слике младенаца по свим зидовима и о тим удајама би се причало као о неком успеху младе и њене родбине! 
Зар се и сада наше девојачке мајке не поносе својим зетовима «жестоким» момцима и различитим «бизнисменима» и «политичарима», зар наше девојачке мајке не прате своје младе  ћерке у градове уз речи «Иди, упознај некога тамо, па уживај, али ми се никако не враћај» - а сви они често нису ништа бољи од било ког «Ванземаљца» или Палог Анђела!
И, никакво чудо да се таква свадба прво, јавно, обави у Србији, јер смо се, многи од нас, погубили, па лутамо не знајући куда пут којим идемо води и често нас то и не занима - важно је да се путује.

Истовремено се у целом свету руши поредак на који су људи навикли – руши се банкарски систем, богати и бахати постају сиромашни и уплашени, клима се мења, птице селице би да крену у наше крајеве, али им ништа није јасно, оне кренуле у Украјину и Русију, а тамо мраз, снег, олује, кренуле би и код нас, али дува хладан ветар.....

Говори се о редоследу пропасти држава и народа који у њима живе, ствара се стање безнађа, утврђује се да је већина лекова  отровна, да је храна отровна, да су уранијумске честице којим нас је засула «пријатељска» Америка, са својим  савезницима, поред немерљиво лоших последица по Србију, засуле и на хиљаде километара око нас – Италија, Босна, Хрватска, Бугарска, Румунија, Русија, имају праве епидемије смрти од рака, па је овакво стање панике, безнађа и непостојање било каквог набоја за борбу за Правду, прави амбијент да се «наши другови Ванземаљци» легализују!

А Ванземаљци не постоје!
Постоје Пали Анђели – војска је то, и много Злих Духова који су боравили у људима па по смрти тела људи у којим су боравили остали у Поднебесју – што значи ни овде ни тамо, ни на Земљи ни у Небу! Они су отпале, сићушне, Енергије самог Бога, које су једно време боравиле у телима људи ради искушења – оне које нису положиле испит па их се Бог одрекао!
А онда оне стале под команду другог команданта – Палог Анђела, или «Ванземаљца», који их користе за своје циљеве, као најнижу радну снагу и добре познаваоце свих слабости људи, јер су док су боравиле у телима људи упознали добро све слабости људског тела и они су сада специјалисти за изазивање поступања људи по основу слабости њиховог тела.
Те слабости људског тела често изазову низ поступака због којих се душа у таквом телу сагласи да уступи своје одело, то тело човека у којем се налази, неком «Ванземаљцу», а она оде у многобројну војску Злих духова – бивших људи.

И тако удружени, тумарају, организују се, договарају се, имају овде своје промотере, који их кроз књиге, предавања, филмове, политику коју воде људи који су запоседнути енергијом Палог Анђела, настоје да овладају Богом, тако што ће овладати многобројнним ситним деловима Бога, који су смештени у људска тела као Душа снабдевена Духом.
И имају свог Главног Кoманданта – Анђела Лучоношу, који се назива Даница или Деница, који је испред свих избачених Палих Анђeла и свих Злих Духова, отпадницима Божије Енергије, која је стекла искуство боравећи у људима. Војска!

И сами њихови, «Ванземаљачки», «најстручнији» промотери, несумњиво признају њихову немоћ размножавања..... па причају приче, као они са женама на Земљи рађају децу, а та деца су онда нека врста Ванземаљаца, све заборављајући да је знање  Палих анђела огромно, да они знају да направе тело, али им је немогуће да то тело снабдеју душом! Да није тако, много хиљада година раније би они овладали Земљом, људима и победили би Бога, али тела која они стварају немају душу, немају Дух по којем се неко тело човека разликује од других живих бића!

И «Ванземаљцима» од како су дошли међу нас не преостаје ништа друго до да варају, обмањују, запоседају туђа тела, да припремају одговарајућа тела за себе, али им се број никако не може повећати јер и у на сваки начин створено тело могу да уђу само  они исти, нема множења, нема размножавања «Ванземаљаца»!

Они не могу да победе бројем јединки, они немају тела, они су енергетска бића која ако би хтела да обављају неке послове, које на уобичајен начин обављају људи, морају да имају физичко тело, а како им је то немогуће они запоседају неко тело човека и тада му командују да чини оно што би они сами чинили када би могли.

Прича се о многим племенима «Ванземаљаца» одакле је које племе, са које планете и друго, слично лажној историји која се користи на Земљи, све запостављајући ово на шта се овде указује – да Пали Анђели – «Ванземаљци», не  могу да створе душу нити да души подаре Дух који би неко, од њих створено, тело учинио новим Ванземаљцем!

Наравно и људи су састављени од земаљског и ванземаљског, али је тело рођено од људи и у њега се смешта део Божије Енергије, Душа, снабдевена Духом, који тако опремљеног и комплетираног човека чини човеком и господаром на Земљи.
И ова два састојка човека – тело и душа срастају у мери која је неопходна за обављање задатка Душе која се уселила у тело, али: по истеку одређеног времена они, састојци, се раздвајају , тело иде у земљу, а Душа се враћа Власнику!
Ми, људи имамо оно што имају и тзв. «Ванземаљци» - имамо енергију подарену од Бога, али ми имамо и тело, које се припрема унапред за сваку душу, и никаквог спора око тога нема, свака душа улази у своје тело - заправо, свака душа се облачи у своје одело, у тело човека!
Пали Анђели немају ништа осим Божијих Енергија које су злоупотребили, они су без тела, голаћи, истерани из Неба и бачени на овакву једну Земљу - можда лутају и по другим планетама, али се непрекидно муче, јер немају чиме да се боре са условима који владају на оваквим планетама, па су принуђени да буду варалице, крадљивци, обмањивачи...... све оно због чега су и избачени на оваква подручја Космоса!

Пре две године су ме неки догађаји определили да покушам да читаоцима «Златног Билтена» објасним о чему се ради, јер се тада захуктавала прича о «Ванземаљцима» - а много су ми досађивали различити квантни математичари и физичари, езотеристи, зналци магијских ритуала, присталице теорије да смо од рептилских врсти, досађивао ми и онај који је за 16.3.2013.г. поредвидео нестанак овакве Земље и људи, који је себе прогласио Христовим братом – близанцем и изабрао још 11 апостола, ваљда да му не буде досадно самом на Земљи, наравно ту се нашла у Марија Магдалена, жена која се тако и потписује (!)..... свашта има међу нама, пре 10 дана сам у канцеларији мог друга видео једног од тих апостола.....  причали су све и свашта,  само не да нас је Господ створио по Његовој Вољи - сада се та прича приближава времену када ће се «Ванземаљци» јавно показивати и дружити са појединим људима, нашао сам за потребно да оно од пре две године допуним, у уверењу да ћемо се сви ми, ја и ви, успешно супротставити обманама које нам се спремају – неће бити лако, али није лако ни трчати, па ко је утрениран стигне кога треба и када треба.
Истренирани ће знати да се боре и они ће победити!
Само без страха!
Ми смо на своме и у своме, они нападају, а ништа немају, осим жеље да узму оно што имамо. И служе им људи, ликом људи, али у њима нису душе људи, то стално имајте на уму!

Није живот компликован колико га сами таквим учинимо, а заправо све је једноставно, све нам је дато да знамо, али нас «неки» наговарају на супротно.
Душа је јака, тело је слабо и ако га Душа превише заволи она заборави због чега је у њему! Чувајмо се свога тела!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 25.3.2013.г. у 19.30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta