Smeh boga Mamona!


Смех бога Мамона!

-Опљачкани пљачкаши-


 Pokušaj “otimanja” sopstvenog novca iz bankomata u Nikoziji
Редови пред банкама на Кипру - нама добро познато - да ли смо
поново спремни за овако нешто? Ако нисмо, тим горе!

Веза: Наслови на Златном Билтену


Одјекује Земља од смеха бога Мамона, оног који се смеје онима који су у последњих 20-30 година били његови најоданији верници – политичари, «бизнисмени», привредници, мафијаши, патриоте, председници држава и влада, оних који су у име бога Мамона непрекидно бацали прашину у очи народима света.
Свуда одзвања тај смех, али је у Србији мир и тишина!

Србска Авио-компанија «Јат» тешко успева да изненадну навалу «туриста» за Ларнаку на Кипру издржи и све њих превезе ближе празним хармовима бога Мамона - њиховом једином богу - ти храмови су празне банке на Кипру у којима се сакривало сво хајдучко благо из Србије, Русије и ко зна одакле све..... мисле «туристи» да ако буду у близини зграде празне банке, да ће им се шансе за повратак, макар дела, опљачканог блага датог Јатаку-Кипру на чување, вратити! Али, нема враћања!

Сада бог Мамон лумпује, троши, проводи се, сада су певачице на столу за којим он седи, а на крају ће он учинити да у Србију и Русију стигну спискови садашњих «туриста», уствари увек само хаjдука, са назнакама колико су предали на чување, у којој валути, о кретању новца на рачуну, променама стања се то зове.... и онда ће се смех бога Мамона зачути и у Србији! Јер ће се удесити да спискови постану јавни!

Дотле: Шпанија, Италија, Летонија, Нови Зеланд..... планирају да искористе новооткривену Јатачку Могућност санације пропалих банака, простим узимањем новца који се затеkне у трезорима банке, по принципу «Шта ће твоје паре у мојој каси!» - чинећи тако и много неправди према онима који су, можда,  поштено радили и штедели па дали јатаку да им причува, али ће се том мером која натерује громогласан смех бога Мамона, извршити Поравнање - Бог плаћа свакоме по делима његовим! 
Бог је командант и самом богу Мамону, којем је дозволио да под свој кишобран прими оне који се одричу Правде и Поштења, који су се одрекли Бога, да их бог Мамон обележи и да тако обележени чекају ове дане који наилазе!

*Наш брат Влaдимир Путин, пре неколико дана, у рану зору, под хитно, заказао седницу оних који владају Русијом, да виде шта ће и како ће са намерама Јатака да их преопљачка – и ништа не могу, наредила Црна Ангела да се Кипар намири руским и србским новцем, јер им  је при руци, а новац из Немачке би се морао носити на Кипар, па је одабрана најлакша варијанта.

*Димитриј Медведев се већ успаничио, хоће да прави нову Оф-Шор базу на Курилским острвима, на Камчатки, у недођији, Москва му никако не одговара, и да тамо пренесе новац са рачуна у кипарским банкама. Касно Димитрије сине Митре, касно, нема новца, преопљачкан, Јатак опљачкао хајдуке!

*Србија  ћути! 

Има пречих послова – а тај новац, па он  јој и није био доступан! 

Јатак је поштовао уговорне одредбе о тајности депозита за све  клијенте, па Србији чак и не одговара да се доставе спискови депонената са Кипра – пала би можда влада, пао би ореол светаца са глава неких политичара, патриота и поштењачина, који су од 2000.г. упорно пратили колону власти! 

Имају они њух, а све да сачувају новац од преопљачкања, а себе од затвора. И урадио бог Мамон све – пара нема, а за вас је живот без пара и власти једнак смрти, па сте ви већ мртваци који ходате, али вас придржавају да не паднете они који би и сами пали када би се обзнaнило да сте ви пали! Нико вас и не придржава због вас, већ свако због самог себе!

*Ех ви моји неформални клијенти – ви које сам у шали саветовао да гурнете руку у ћупове са опљачканим новцем – шта ћете сада? Тек га сада не смете ставити у промет, а ускоро ће он постати безвредан! 
Је ли вредело то свега што сте чинили, јели и трпели? Да ли вам је и сада жао оних минорних сума новца које нисте хтели да уложите у благовремено спасавање Србије, а нисте?

Не певате, не певају вам, осамили сте се, боли вас глава, нервозни сте, трaжите мир и тишину – али је то за вас забрањено стање, јер је то стање духа!

Узбуна је у вашим друштвима, растрчали сте се, мала вам бивша Југославија, мала вам и Европа – али, поплава је свугде, нема сувог, посебно не за вас. Спремајте се и ви за дане који долазе, њих овакве нисте још видели!

*Јоргованка Табаковић, Гувeрнер Народне банке Србије, дозволила да се сниме «Златне резерве Србије»  које су у количини 15.000 кг., па када се то помножи са ценом злата по којим злато продаје  Рудник бакра Бор -  од  50.000 долара/кг изађе то  целих 750 милиона долара или око 600 милиона Евра!

Права противредност за депозит грађана у банкама у Србији од 7-8 милијарди Евра!

*Да грађани не брину, Јоргованка Табковић, за све то гарантује са нешто више од пола милијарде евра, 1/16 па шта би хтели? Није ли експерт С. Милошевић у својој финансијској вратоломији једноставно уклонио шест нула када је увео Нови Динар, па свaкоме који је у банци имао депозит од 1.000.000 динара исплатио по 1 динар, али Нови, Милошевићев!
Остатак пара је остао на Кипру, налазили Динкићи, Батићи, Илићи, али му се траг загубио(?), све док се у све није директно умешао сам бог Мамон!

О томе сам упорно, доследно и детаљно писао, за новац и за све остало што је   битно за очување Духа Србина – није вредело, па ми је једно време било и жао, сада видим да сам грешио – овако је ово требало да се догоди!
Директно, без опомене и без остатка!

Сада – од недеље, ове или неке следеће, када се Срби разбуде и крену ка својим банкама, сетиће се свега овога, и сада ће њима бити жао – али, ни они не треба да жале. Када те неко превари једном – његова срамота! Када те тај «неко» превари и по други пут, на исти начин – ваша срамота!

Прочитао сам овај наслов више пута у претходне две године, и два-три пута ових дана, од како се обзнанило да је Јатак опљачкао хајдуке – немам било шта да додам, било је то што сам тада, сада и увек хтео да кажем.
Само је искоришћено, одувек, спремно оружје – новац!

Сугеришем да га и ви прочитате – мислим да би свакоме могао бити од користи.

Не тугујте браћо Срби! 
Ништа не губите – ништа нисте ни имали!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 22.3.2013.г.у 18,00 ч.



1 comments:

Zlatni bilten 23. март 2013. 12:18  

Bozidar Milosavljevic
08.04 (пре 4 сата(и))

коме мени

Смех бога Мамона! -Опљачкани пљачкаши-

Поштовани г. Драгољубе,

у вези вашег чланка из наслова, желим да Вам одам признање,јер ништа на овој планети не може да прође без "регистрације" од стране Божанске силе или Космичког разума. Долази време исплате рачуна за сва дела и недела, али дрогирани и пијани "манипулатори" тога нису свесни. Код нас нажалост неки млади људи, Живот схватају као Дизниленд, а сад им се пружа прилика да се отрезне - али то се сигурно десити неће. Већина популације није свесна да шарени папирићи, немају никакву вредност и да су само средство за лаку манипулацију масама Сапијенса......

Конкретан банкрот Кипра и ускоро Грчке, последица је, између осталог и намере Бангстера да окупирају акваторију Средоземног мора у циљу бесплатне експлоатације нафте. Истражни радови су одавно обављени и знају се резерве.... Грабеж и отимачина .....
Обратите пажњу на линк
САД ће помоћи Кипру у замену за контролу над гасним пољима
http://facebookreporter.org/sad-nudi-pomoc-kipru-u-zamenu-za-kontrolu-nad-gasnim-poljima/

Срдачан поздрав,
Bozidar Milosavljevic

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta