Budale Srbije likuju!



Будале Србије ликују!


-Моје нескривљено извињење-


Показује се да је сва народна мудрост саткана у малом броју опомена исказаних на различите начине – једна од њих је и да ко спава са децом пробуди се упишан!

У Србији се тзв. информисањем бави много добрих, мудрих и писмених људи, али….. и много БУДАЛА!

Будале, које се баве тзв. информисањем у Србији, на ко зна који начин и ко зна из којих разлога у милости су оних који руководе Србијом!

Заправo су они мера садашње Србије!

Када су после Другог Светског рата опомињали Винстона Черчила да ће Срби патити ако се власт преда комунистима, мудри стратег је само одговорио „Мислите ли ви да живите тамо?!

Видите - ви на које се ово односи:

Није било могуће на дужу стазу дати Будалама да вас промовишу, а да ви не испаднете исти какви су ти на које се ослањате – Будале!  Шта сте мислили ви који би да будете србски Черчили, у тренутку када сте Будалама поверавали оно што сте им поверили?

Да ли сте били трезни и наспавани када сте им то поверили и веровали да ћете од тога имати користи?!

Данас, 17.1.2015.г. оживотворила се најава Будала како имају неке компромитујуће материјале за госпођу коју су наши суседи - Хрвати, пре само недељу дана пожелели да им буде Предводник!

Најавио, није могао да спава од жеље да објави „Светску ексклузиву“ – голу жену, која је стицајем околности постала председник Хрватске, са којом  покушавамо, као „охо“ лепком да некако саставим оно што се разбило.

И дошло време плаћања – стигло жито да се коси, мислим на вас који сте будалама поверили, информисање и многе друге послове, незналицама важне ресоре, узели за саветнике проблематична и неискусна лица:

Објавила србијанска наприземнија жута штампа од које би Србија требало да се стиди, и колико ноћас да све те листове или упристојите,  или из моралних, васпитних и националних интереса затворите!

Пишу Будале како им је тајни агент Србије на неки начин омогућио, а они били паметни па да затуре трагове, отишли у Загреб и отуда послали компромитујуће фотографије.

Чудо је да још нису предложили таквог тајног агента за неко унапређење, одликовање, неко место у власти….

Јер није мала ствар снимити оно што се догађа у стотинама милиона кревета и соба! Али, такав подлац који такве фотографије достави Будалама из „медија“ у Србији, не може бити свако! То мора бити такође адекватна Будала!

Ви који сте  Будалама поверили информисање, а бијете се у прса како неизоставно желите у ЕУ, мада вас тамо нико и не зове и не чека, завирујете у туђе кревете, собе, апартмане, стално се жалећи како неко хоће да изврши државни удар у Србији, и као у време најцрње владавине ОЗНЕ то користите да блатите личности које су се на одређен начин понашале у свом, затвореном, приватном простору!

Хоћемо ли да се хвалимо својом простотом и подлошћу својих тзв. новинара  и тзв. тајних агената и памећу оних који владају Србијом, а дозвољавају да ми остали, који са вама не делими ништа, црвенимо?!

Шта сте хтели тиме да постигнете, глупани једни? 

Ако је ово у функцији рушења власти Србије – онда свака част, иде се ка томе.

Шта вама смета што су Хрвати изабрали себи за Предводника једну старлету?

Немамо ли и ми старлета на важни  местима, имамо ли ми око без трунки, па сада указујемо на туђе очи?

Јесмо ли ми, грађани Србије, одговорни због ваших свињарија, мајмунлука, вулгарности најниже врсте….. због чега ја да се извињавам госпођи председници Хрватске, а извињавам јој се на овај начин, због онога што је будала - љубимац србијанских владара забрљао?

Будимо спремни на последице, али последице треба да трпе новинари-будале и сви они који од нечега од чега се не правио пита, то покушавају!

Хоће ли онај који је од будала правио новинаре, онај који се назива тајним агентом, они из тајних служби који и на овај начин руше Србију бити смењени, можемо ли ми без њих и хоћемо ли се некада искобељати из њихових шапа.

Пре 100 година је нека будала из тајне службе инструисао оног мученика да убије Аустроугарског цара – платилио смо то десетинама милиона глава…. 

Чиме ћемо платити садашње поступке ових експерата из тајних служби који нас, како хоће и када хоће надзиру да не направимо неку штету Србији, постављајући се изнад и државе и народа, изнад судија, тужилаца, изнад мене, изнад вас, све због „јер они знају због чега прикупљају информације!“

Да ли вам је жао што дајете интервјуе на тв или за новине човеку који је ољагао некога за кога нас се уопште не тиче?

Хоће ли још неко трпети последице од овог мајмунлука, хоћете ли му „лице у лице“ одговарати на питања које он мудро саставља?

Хоће ли неко испитати што се ово и како се ово догодило?

Госпођо Председнице, Хрватске, извините – ми нисмо нешто посебно васпитани, али овакви простаци, као ови из новина, тајне службе и из власти, сигурно нисмо - за себе то тврдим! Опростите!
И не стидите се Ви туђе срамоте!

Нисте ништа ружно чинили на неком неодговарајућем месту, нити сте било шта ружно учинили, ни противприродно!

Желим Вам свако добро!

Имате стално отворен позив да будете мој гост, ако се ипак једном одлучите да посетите Београд.

Мој блог, који је најчитанији лични блог из Србије, стављам Вам на располагање за било какав одговор са Ваше стране.

Драгољуб

Постављено 17.1.2015.г. у 19,00 ч

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta