Tragovi postaju vidljivi!


Трагови постају видљиви!

-Самозаваравање води у беспуће-

Веза:

Од самог краја прошле године, од 20.12.2014.г. па до данас, Путеви без трагова су постали путеви са веома уочљивим траговима!
У том наслову су поређане државе и народи по редоследу по којем ће примати оно што су заслужили-Турска, Кина, Русија, ЕУ, Британија и Америка.
Репер је одувек и само Србија! Ко има очи нека гледа, коме није забрањено да мисли и закључује, нека и сам размисли.

Шта се догађало за ових непуних месец дана?:

1. Турска – утишао се несуђени новосултан Тајип Ердоган, онај који је претио својим повратком  у „Провинцију 81“, у Србију, чак склопио споразуме са руским председником В. Путином, да је, Турску, он, Путин, награди одустајањем од стварања руског утицаја у Србији, на рачун Турске којој великодушно препушта Балкан! 
Страшан договор, страшна издаја, страшно противљење Богу, спрега два  борца против Бога, који тргују Србијом, Божијим ограђеним Имањем – али људи само снују (сањају) а Бог одлучује!

Оба уговарача су одмах потом бачена у бриге око сопствених територија, а тек ће, око новца и свега што уз то иде, нико их више нигде нити позива нити прима, од планова за градњу Гасовода преко Турске има толико колико су нам преко медија поручили на дан када се Путин определио да на коцкарски сто, као свој талон, баци Србију – план оних који би да тргују Србијом, само су речи које се већ заборављају!
Ердоган брине о целини Турске која ће бити издељена баш онако како је он лично чинио са Србијом, потом он нестаје са позорнице, а његова држава постаје онаква каквом  је описана у наслову „Ти ниси ја!“

2.  Кина – већ је обавестила о својој одлуци, као да се она по томе нешто пита, да више не улаже у развој и напредак, већ у стабилност и одржавање достигнутог, што је једнако трошењу постојећих залиха и у овим околностима, улазак у сиромашење и остало што је неминовни пратилаца заустављања.

3. Русија – трговала Србијом! Не желим ни да мислим о ономе у шта ће због тога да упадне. Предали Србију –жртву, џелату-Турској! 
Ех, Владимире…… са ким си се удружио! Избор је само твој, а остало од тебе не зависи.
То што пробаш са Рубљом, да гимнастичиш, да продајеш средства из Фонда благостања, за рубље како би новца било за одржавање и такве Русије, ми у Србији смо преживели још у време када су вам НАТО државе били драги партнери и савезници, указивао сам вам на све то, ништа не видите и ништа не чујете, али ћете се сетити када осетите то на шта вас упозоравах!
Чему вам служе ти ваши који редовно читају све што напишем, они су моји набројнији и највернији читаоци, како сте их изабрали?

Нису ли то они за које моја супруга каже „да је јадна држава која се ослања на такве сараднике!“ - ово, будући да је живећи са мном видела много оних које сте на неки начин користили….

4. ЕУ, како се назвала Немачка, да би прикрила План овладавања Европом, преваром и новцем који штампа према потребама, јуче је положила оружје – јуче је донела одлуку да штампају новац у потребним количинама, колико буде требало, како би спасавали приватне банке које упадају у проблеме због заустављања привреде и одустајања држава које су се задужиле да враћају те неправичне кредите којим се за шарене папире добијало нешто конкретно – продужиће за извесно време живот банкама, а онда ће се и сама распасти, по систему како је испробавала на бившој СФР Југославији и сада на Србији!
Овде има наслов „Нишан Грчка, циљ Европа-пали!“ па ето дошла и та команда, у недељу 25.1.2015.г. ће победити у Грчкој човек који ће ту команду издати, у своју корист, а за рачун оних који га подржавају, али вама није дато да видите.

5.  Велика Британија – она је претпоследња, све јој је давно одређено, а ја сам колико сам могао то покушао да опишем у наслову „Ти ниси ја!“

6.   Америка – она је последња, она гаси светло када се буде излазило из овако уређеног света!

7. Србија: Са њом све почиње и са њом се све завршава! О њој је писано и овде подоста, али се ја радујем овим Општим Поравнавањем, у којем ће се показати узалудним сви послови у Србији од доласка С. Милошевића, преко његових наследника, Ђинђића, Коштунице, Тадића и сада Николића, послови којим је под њиховим оком пљачкана Србија! Чему ће вам ускоро све то опљачкано служити? Знате ли где ћете и како ћете, кад то време, ускоро, дође? Је ли вредело?
Ваш избор је то био, нико вас ни нашта није  могао натерати, вама су само предлагали!

Пазите и ви који сањате о некој новој и скорој (рас)подели власти у Србији – пазите шта планирате, ако немате неки добар и ПРАВЕДАН план не дирајте ништа, само ће пасти!

Бог са нама – Пристани Боже!
Драгољуб

Постављено 23.1.2015.г. у 14,40 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta