Hirurg Srbije će biti zamenjen!Замена хирурга!


-Болничар се лажно представљао као хирург-Као што је  опште познато, нема тајне која се неће дознати! Ми у Србији већ годинама гледамо једног неспретног хирурга, који сво ово време пере руке, дезинфикује их, ставља лекарску маску на лице, подешава светла, мења помоћнике и медицинске сестре, галами на сестру-инструментарку, мора хитно да се јави на телефон, тражи додатне консултације, иде и у иностранство да види како би било најбоље оперисати – за то време пацијент трпи велике болове, смањује се и топи од болести која се шири, инфекција захвата све више органа тела, почиње да се осећа задах смрти, посете се забрањују, хирург преписује чешће превијање и испирање површине ране, окривљјује болесника због повреде коју је задобио, галами, говори му како  је лењ, како је хтео хлеба без мотике, како није поштовао његова упутства упућена свим становницима Србије, криви га што га није пратио преко телевизија, јер је он тамо свакодневно по неколико сати, да нам укаже како да се не повредимо, да се не инфицирамо, а сада….. сада чека да га спашава, као доктор, као хирург, чека да приступи операцији инфицираног дела тела, како би пацијент оздравио, као да доктор нема много других, много важнијих, обавеза од очекивања да оперише, као да је важнија операција до интервјуа који је баш сада у припреми и намењен је свим осталим пацијентима овог доктора, и као да је лако припремити један такав интервју, као да се не зна … колико се то пута испробава, па се сними, па се прегледа, па се научи, па се тек онда иде стварно пред камеру.

Овај наслов је за непуна три дана прочитало више од 500 читалаца и будући да је утврђено да су прочитали и они којим је  превасходно и био намењен, а да су ови од 500 мени периферни, скоро неважни, посебно због  мањка свог мишљења и храбрости да било шта прокоментаришу, ја га преносим на сајт Златниблилтен.срб на који се улази под посебним условима. (3.2.2015.)

Цео текст је на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=67

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta