Za sve je kriva Nemačka!


За све је крива Немачка!

-Шиптари и џихад-


Веза: *Писмо упућено амбасадама Енглеске и Америке
           http://zlatnibilten.blogspot.com/2011/04/upozorenja-britaniji-i-americi-
           koja-su.html
           *Немачка ће постати Косово
            http://zlatnibilten.blogspot.com/2011/07/nemacka-ce-postati-kosovo.html

До 1990.г. ситуација на глобалном плану била је под контролом – тих година су Американци и Немци започели дружење са Ђаволом, који је, према предањима, везан на 1.000 година на територији Србије, тачније на подручју Косова, преговарајући са њим о условима под којим би га одвезали – и договорили се: Нападом на Србију са циљем одвајања Косова и Метохије од ње и касније правим ратом који је трајао 77 дана, Ђаво је и стварно и симболично пуштен, а он онако одморан, онако жељан послова, онако оран да реализује све планове о којим је сневао 1.000 година, започео оно чега се сада плаши цео свет, а највише они који су га и одвезали – Немачка која се назвала ЕУ и Америка, указујући целом свету на опасност онога што су учиниле.

Америка је бахати, глупи, силеџија који је под контролом Енглеске,  док је Немачка, као етничка заједница пореклом из Ирана, која се покушава целих последњих 1.000 година закућити на територијама отетим од Срба, те је пуштајућу са ланца Ђавола имала план да он, Ђаво, потпуно уништи Србе и Србију како би она могла да престане да стражари плашећи се појаве власника земље, на којој безуспешно покушавају да оформе своју државу црног арапског народа у Европи, и отера их са земље коју су силом и преваром отели од Срба.

Знало се шта ће се догађати, планови Ђавола су добро познати јер и он има безброј својих слугу са којим се консултовао и којим је поверавао своје будуће планове, обећавајући и њима напредовање, чинове и славу......

Одмах по одвајању Косова и Метохије од Србије започело се са стварањем независно/зависне државе која би се искључиво бавила пословима Ђаволове фирме – трговина људским органима, отмица кућа и обрадивих површина, отмица рудног блага, рушење објеката посвећених Ономе који је Ђавола држао 1.000 година везаног, организација правог Сабирно-Транзитног Центра за растурање опојних дрога, чиме је Истанбул отишао у други, много нижи, план по том питању – поједноставило се кријумчарење опојних дрога које се сада не може ни назвати кријумчарењем, јер се ради јавно, са знањем, одобрењем или непосредним учешћем државних органа у пословима око дроге.
Мале количине се из тог косовског Транзитног центра и даље превозе моторним возилима, док се веће количине брзо и лако превозе авионима са Косова и Метохије на одговарајуће евро дестинације, преко аеродрома које окупатор Европе и даље држи под својом  контролом.

Немци и Американци су  уништили делатност Шиптара са Косова, из Македоније, Србије и Турске, јер су изненадном променом начина транспорта на хиљаде породица оставили без прихода на које су годинама навикаване.
Даље-клик на:
http://www.komanda-540.blogspot.com/2014/09/za-sve-je-kriva-nemacka.html
__________________________________

Снимљено 26.9.2014.г. у 15,00 ч.:
Руска застава
19'37"

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta