Upozorenja Britaniji i Americi koja su ignorisana




Упозорење Британији и Америци од пре

 пет година, које су игнорисале

15.4.2011.г.

У наведеном упозорењу овим државама наведено је "да сам сасвим уверен да оне неће ово упозорење узети у обзир при вођењу политике у Србији и ка Србији, али да ми треба ради поседовања у архиви"- сви можемо видети шта им се догодило: Више немају снаге да опстају у Ираку, у Либију не смеју да уђу иако се понашају као да смеју, код куће им се спрема сопствена "Олуја" онаква какву су организовали са Хрватском пре 15 година-требаће им специјалне маринске јединице у сопственим земљама! Тако ће сви силни проћи - а до 16.9.2011.г. оне уопште неће изгледате овако, биће у беспарици, а пропалог богаташа нико не воли, а ако је био  силеџија, људи искористе прилику да му плате по делима. 
Ми, Срби, не треба да се светимо било коме - "Освета је Моја" тако је рекао Онај који ће ове две државе привести памети, због њих, а још више због других, посебно оних које су се везале у мртви чвор са Америком (Кина, Русија, Јапан, ЕУ).

Д. Татомировић



Др Драгољуб Татомировић,  криминалиста                                                                                                                                
А.Г.А. КРИМИНАЛИСТИЧКА ШКОЛА                                                      
Нехруова 131/28, 11070   Нови  Београд                                                                                
Република Србија                                                                                                                                                                                                                    
+381 11 1775-371 (10-17ч) 
/063-374-954                              
http://www.krimskola.co.nr                               
krimskola@ptt.yu
Број  663/06
Дана 07.02.2006.г.
Б е о г р а д

  Exp. Običnom poštom!   


Амбасада  Велике Британије у Београду – Амбасадору
Ресавска 46
11000  Београд


Амбасада Сједињених Америчких држава у Београду - Амбасадору
Кнеза Милоша  50
11000 Београд


ПРЕДМЕТ: Обавештење/Упозорење о опасностима
                     везаним за наговештај напада на Иран

Упориште за извођење  закључака за упозорење: Моја Студија о албанском тероризму - логистичка подршка и мере за елиминисање која је крајем 2004. и почетком 2005.г. нуђена на продају и амбасадама Америке и Британије у Београду

Ја сам у оквиру редовних прикупљања података  за иновирање поменуте Студије о албанском тероризму, поводом неких конкретних ангажмана, обишао подручје Косова и Метохије као и општине у Србији, Прешево и Бујановац, и констатовао да Студију не треба кориговати ни у садржају ни у терминима и редоследу догађања који се тичу ваших држава и војски широм света.

Дуго сам се ломио да ли да вам ово упозорење доставим или да мирно и (не)заинтересовано чекам потврду прогнозираних догађаја.

Као припадник српског народа, према којем у дужем времену исказујете велику нетрпељивост која је често неразумљива без обзира из ког угла се посматра, ово вам нисам требао доставити.

Као криминалиста и специјалиста за албански криминал сваке врсте, укључивши и тероризам, требало би да мирно, и са задовољством аутора и прогнозера, посматрам шта ће се догађати вашим државама и народима, јер сте моју намеру да вас детаљно информишем кроз Студију коју сам нудио на продају - која сада није на продају - игнорисали. А ту су били и кључеви за елиминисање одређених опасних поступања Албанаца, када за то дође време - а оно наилази.

Као православни хришћанин вас упозоравам/обавештавам о следећем:

*Нађите начина да примирите ситуацију, коју сте већ прејако усијали, када су у питању Иран, Сирија и још неке, првенствено муслиманске земље, намера глобалне муслиманске освете се осећа и на Косову, мада је њихов задатак /муслимана са Косова/ друге природе;

*Укажите вашим пријатељима, америчким и  израелским Јеврејима да нема никакве шансе да изађете као победници ни из пакла Ирака, те да ће улазак у рат са Ираном значити и нестанак Израела и  крај овакве Америке и Британије;

*Ваше земље су упале у клопку, сви муслимани света вас гледају са мржњом, у Босни и на Косову се аплаудира /у собама за разговоре тзв. «Одама»/ сваком атаку  којим се угрожавају било који интереси ваших држава, а веома се трудите да им се у аплаудирању придружи и српски народ, према којем сте, то ви врло добро знате, веома неправедни и којег понижавате до граница да то неће проћи без велике и тешке казне.  

*Муслиманске земље имају довољно новца и перфектну  инфраструктуру за међусобно информисање и испомоћ па су ваши методи апсолутно немоћни у супротстaвљању њиховим плановима.
Ово што чините на Косову, у смислу оперативног покривања терена и прикупљања и провере информација, врло је смешно – ви не познајете менталитет  Албанца из Србије и под вашим скутом и под вашим кишобраном Косово је постала логистичка подршка муслиманском радикализму и најистуренија осматрачница ка Европи.

Ако сте то хтели, онда је ред да вам се честита – успело је!

У српским полицијама има још један мали број  стручњака који би вам могли помоћи, ако би им било наређено, али их је већи број ван полиције и они би вам могли помоћи само ако би хтели, али не заборавите да се без Србије не може угасити оно што сте упалили у Босни и на Косову. Тргните се када доносите неправедне одлуке у односу на Србе и Србију - јер можда би се нешто могло и променити.

Не очекујем ни сада да ово упозорење/обавештење узмете за озбиљно, треба ми да имам у евиденцији да сам вас добронамерно, мада ви Србима не дајете мотиве за ту добронамерност – и док је још било времена, упозорио.

Радите како хоћете и шта хоћете, али: нећете моћи и докле хоћете! Томе се већ види крај.
Ослушните догађања на Косову међу вашим албанским пријатељима.

Ваши миљеници ће вам доћи главе!

А стара српска пословица, милионима пута потврђена каже "Да на мрзану /оном који није љубимац газде куће/ кућа остаје"

С тугом због онога у шта сте упали,                          

Др Драгољуб Татомировић,
Криминалиста

Постављено 15.4.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta