550 godina šiptarskog terora prema Srbima, za račun velikih sila!



550 година Шиптарског тероризма над Србима, за рачун тзв. "Великих сила" и у циљу сопственог опстанка

Прегледао сам овај текст од пре 5 година - не треба ништа да додајем или одузимам. Сви смо сведоци догађања, па судимо и самом тексту! Напомињем да је овај текст нуђен "чувеном и храбром" новинару, (Главном уреднику "Таблоида"), са грађевинском школом - Миловану Бркићу, и он му се тада није учинио иоле важним за његове читаоце, или и неке друге који су њему важни! А ти са грађевинским  школама су способни да буду и председници владе или и саме Србије - чудо су те грађевинске школе Србије!


Аутор ® 20/97 код «Проналазаштва» Бгд.
Др Драгољуб Татомировић                                                                                                    
Доктор права-криминалиста                                                                                                             
А.Г.А. КРИМИНАЛИСТИЧКА ШКОЛА                                                                         
http://www.krimskola.co.nr                          
krimskola@ptt.yu
Број 669/06
Дана 30.8.2006.г.
Б е о г р а д


Албански терор над Србима у служби 
великих сила и сопственог опстанка
 у последњих 250 година

Основа за ово излагање налази се у мојој студији «Албански тероризам – логистичка подршка и мере за елиминисање» коју сам 2004.г. нудио свим амбасадама страних држава у Београду – само се руска амбасада интересовала, потом се цењкала, о истој се разговарало по београдским кафићима па сам пошто сам Шефу Руске обавештајне службе у руској Амбасади у Београду, платио два пива у «Грчкој краљици», престао сам са њима да контактирам уз моју основану оцену да су застали у неком добу од пре 100 година, да су неозбиљни и да се цењкају као улични трговци; шведска амбасада се огласила са «То је интересантно, али за нас је то минијатурно, ми финансирамо веће пројекте», а «Sekond Secretary» холандске амбасаде у Београду, Jeroen Kelderhuis написао ми је љутито писмо у којем ми јасно ставља до знања  да је он лично одлучио и проценио да му је једна таква студија непотребна – околност о транспортима тона хероина у земљу чије интересе овде представља,  у режији оних којима се студија бави није од било каквог значаја – јер у Европи се и даље сматра да је штетеније постојање било какве и било колике Србије од постојања шиптарске кријумчарске организације јер се процењује да се новцем добијеним за хероин, за сада, финансира само терористичка организација Шиптара на Косову. Мада то није тако, али не треба ми да бранимо њихове, холандске и евро-америчке интересе које угрожавају њихови штићеници Шиптари.

Студија је писана под мотом:

«Американцима треба монопол на све информације о тероризму – да могу том, плански изазваном опасношћу да и даље манипулишу и себе представљају јединим истинским борцем против тероризма. Остале државе ћуте, чекају и мисле да ће бити заобиђене америчким манипулацијама! А неће, неће нико бити заобиђен од тренутка када се то Америци покаже корисним. Сада је то Русија која трпи последице напада својих исламиста – Чечена, сутра ће то бити Немачк или Француска, у сваком случају ново оружје новог рата за овладавање светом зове се БОРБА ПРОТИВ ТЕРОРИЗМА»
                                   ------------------
«Он је (тероризам) и фитиљ будућег Светског рата, који је започео распадом СФР Југославије иницираном од Немачке и подржаном од Америке. Тај фитиљ гори на Косову и Метохији са циљем да се преко Балкана у рат увуку сви они којима је Балкан чвориште интереса и преко кога су сви досадашњи сукоби отпочињани и никада завршавани уклањањем узрока због којих су отпочети. Ово је нормално, јер се увек оставља варница за будући сукоб!»
 (Из текста Студије, истакао аутор)
                                    -------------------------
«Кријумчарске организације Шиптара су опасне јер би у неком неконтролисаном дилу између шефова нижег ранга–кријумчара Шиптара и терориста из исламских држава, кријмчарска мержа Шиптара могла да транспортује оружје за терористе са Блиског Истока до Европе. 
Ти путеви су уходани и сигурни и њима се може, ако је то потребно, пренети и мања атомска бомба»


Због тога ће се Америка обратити Србији за помоћ!»


(Из текста Студије, истакао аутор)
                               ____________________


«Америка мора да уклони све терористе који нису под  контролом њених служби, како би могла несметано да манипулише овом опасном делатношћу – оружјем 21. века, глобалним терористичким или антитерористичким мерама, које замењују и скраћују путеве ка окупацијама, агресијама, претњама и отвореним сукобима са сваким – са крајњим циљем да се на најлакши могући начин овлада Русијом!»
(Из текста студије, истакао аутор)

Шиптари су део једног подкавкаског племена по имену Албани и по језику и крви врло су слични Дагестанцима који и даље живе на Кавказу.  У доба Византије, као плаћенике их је ангажовао византијски дисидент Ђорђе Манијак у намери да освоји власт на Балкану. Како су најамници поражени, Манијак их је напустио па су они остали у врлетима данашње средње Албаније. Они скоро и да немају сосптвену историју. Албане, своје претке не помињу, те их поред сличног језика језику предака, са постојбином везује само раса паса «Шарпланинац» која је врста «Кавкаског овчара», унеколико измењена због немогућности обнављања изворне крви те расе паса.
Историја којом се Шиптари служе као својом,  резултат је стварања такве историје од стране њихових историчара и потпуно је лажна. Њихов највећи јунак је Ђурађ Кастриот кога они називају Ђерђ Кастриоти и он је сасвим сигурно син Српкиње, мада се сматра да  је био Србин и по очевој линији. Он је био велики пријатељ Срба и учествовао је у борбама против Турака.
Велики део садашње Албаније био је настањен Србима – Скадар је био седиште српских краљева Бодина и Михајла, оснивача српске државе Дукље. На Косову и Метохији није било Шиптара осим у селу Истинић и по неколико породица у Призрену и Новом Брду.
Први досељеници – Шиптари су почели пристизати на Косово и Метохију 1754.г., а интезивније насељавање се одвијало у другој половини 19. века и то смишљено, у организацији Турске која је већ била поражена као царевина и која је за собом оставила фитиљ будуће српске муке.
Пошто су Шиптари поисламљени, фаворизовани од Турске  почели су да прогоне српски живаљ, при чему врше најгнуснија недела и етничко чишћење, уништавајући сваки траг српства, што и сада чине под окриљем тзв. «Међународне заједнице», а заправо Америке и држава које су у Европи оформљене на српским територијма - Немачке, Француске,  Италије и низ мањих држава и народа другоразредног значаја у културном и историјском смислу.
Шиптари су живели у окружењу много већих и јачих народа, били су дошљаци, нису знали језик ни обичаје староседелаца Срба, имали су, и сада имају, осећање мање вредности па су покушавали да им се приближе узимајући у свој сиромашни језик многе српске речи, тако  да и садашњи језик Шиптара има најмање 40% речи српског порекла - у ово се свако лако може уверити ако погледа основе Албанско-Српског речника (Тони Шлаку, 2002.г. "Нолит" Београд). Остале речи су им са италијанском, турском и грчком основом и мали број речи данашњих Албана са којима се они не могу лако споразумевати и које не помињу као своје саплеменике.
Уосталом, ни Грци не помињу Етиопљане као своје претке, ни Италијани Египћане, ни Французи Галилејце, ни Немци Персијанце и Дојчере иако су узели њихово име за своје, ни Мађари кинеске Манџуре - сви имају разлога да забораве своје порекло или да га улепшају па се веома труде да и Срби забораве своје царско порекло – па како се то и поред много труда и много протеклих векова не догађа одлучили су се на проверени рецепт европских арапских народа – на истребљење!
Свима њима смета настојање малог броја Срба да осветле протекле векове, расветле фалсификовање тзв. Германске историјске  школе која је у целости фалсификовала историју ове Цивилизације, како би створила правне и историјске основе за опстанак на отетим територијама према којима је право поседовања у једном тренутку довољно за поседовање за вечна времена.
Ово када су они негде нешто привремено поседовали, као нпр. кратак боравак Немаца у Војводини који им служи као основа за захтеве за повратак – много старија поседовања Срба над целом Европом се не узимају у обзир, јер то није утемељено у њиховој историји!
Арапско-јеврејски, тј. по новом Европско-Амерички, обичаји су заправо примена двоструких аршина – од случаја до случаја, и у зависности од користи коју од тога могу имати. Јевреји се бусају у груди као старозаветни израелски народ, а били су најмлађе племе од многих израелских племена, и као такво извршили су убиство Исуса Христа. Данас се они не одричу чињенице да је Исус Христ рођен у јеврејском племену али саму околност да су такву личност убили најстрожије прећуткују, те свакога ко то помене оптуже са антисемитизам!

Шиптари су из негостољубивих планина гледали лепоту живота у равницама у којима су живели Срби, и не треба бити неки велики стручњак па закључити да је постојала жеља да се спусте у те равнице. Турци помогли, они се спустили, а онда су Срби сметали! Као и данас. 
Решење: Протерати их! Овај успешни рецепт су прво искористили Египћани који су се назвали Римљанима, потом Етиопљани који су се назвали Грцима, Персијско племе Дојчера који су се назвали Германима/Немцима, те манџурска племена у народу који се зове турским, бугарским, румунским, бивша српска племена - Хрвати, Пољаци, Чеси и Словаци и сада Американци који су у сваком случају изгубили главу те и не знају шта су, ко су, од куда су и ко им командује! И такви слуђени и бахати настоје да преуреде свет по својим замислима и за своје интересе – што је немогуће и говори о раскораку између жеља и реалности што увек води у пропаст.

Жељу Шиптара да поседују српске територије испуњавали сви  окупатори Србије – Турци, Италијани и сада Американци. Док своју сагласност за таква недела дају исти такви народи који су Србе протерали са простора данашње Европе, Египћани, Галилејци, Персијанци, Етиопљани, Манџури и други  народи досељени и настањени у Европи уз коришћење терора и етничког чишћења над Србима.

Шиптари у Албанији и на Косову и Метохији у свом саставу имају врло велики проценат бивших Срба који су променили веру и нацију због терора (или тренутне личне и породичне користи, што Србе на Косову и Метохији прати до дана данашњег)  којим су били изложени – потомци тих  пошиптарених Срба, како се то иначе редовно догађа, да би оправдали одлуке својих прадедова као исправне јер су пришли неком бољем народу, чине најстрашније злочине над Србима и српским културним и верским институцијама јер их њихово постојање непрекидно подсећа на слабост предака - Слаби преци па слаби и потомци! Али од крви се не може ни побећи ни одрећи.

Шиптари су се због користи клањали Турцима, Италијанима, Русима, Кинезима, клањали су се и Србима који су их 80 година хранили, школовали, издржавали и образовали живећи у заблуди да би они могли на добро добрим узвратити – сада се клањају Америци, шурују са Саудијском Арабијом и другим, тренутно, моћним муслиманским државама од којих очекују и примају одговарајућу помоћ јер их држе у заблуди да су исти у вери!
Шиптари немају никаве вере – ни вере идеолошке ни вере релиогиозне, а примају сваку и веру и идеологију од које имају користи. Никада у свом 250  годишњем постојању нису самостално водили рат ни нападачки ни одбрамбени - Увек су то чинили у име  неке сила која их је штитила.
Српски атеисти су мислили да Шиптаре преведу у нову комунистичку веру и били су издани, Руски комунисти су их имали на својој страни док су били потребни Шиптарима, потом се појавила комунистичка Кина која је из ко зна којих разлога хтела да има ослону тачку у Европи – њих су отерали када им је југословенски председник Јосип Броз обећао државу која ће обухватити «све албанске земље» - Јосип је Србијом владао као странац који се у Првом светском рату нашао као наредник у аустроугарским казненим експедицијама у Мачви, па није сматрао никаквом штетом да им поклања српске територије, што су одобравали Јосипови другови, српски  комунисти, са ставом према српским интересима какви се и данас срећу код наднационалних  и мондијалистичких политичких странака Србије које имају централе у Америци и које раде у интересу земље у којој им је Централа. 
Остале странке су обележене као назадне, националистичке, примитивне и које би требало забранити те се потом са друговима / господом интелектуалцима Хашимом Тачијем, Агимом Чекуом и Рамушом Харадинајем лепо договорити те Косово и Метохију предати и успостваити квалитетне везе сарадње и трговине, посебно неким врстама роба!

Из овог што је наведено јасно је да је тероризма Шиптара инструисан и одобрен споља – од Немачке и Америке. Он је средство за постизање политичких и геостратешких циљева  Америке. Наравно, гура се ту и Немачка, али она није предвиђена да опстане као велика сила ни у економском ни у војном смислу. Немачка иде у суноврат. Америка јој свесрдно у томе помаже. И Француска ће истим путем. Америка је на страни Јевреја (или земља Јевреја) а  Немачка и Француска су настањене потомцима Арапа – коме ово није јасно ја му не могу помоћи. Нити хоћу.
Америка је све ове мере око Србије предузела да би имала: аеродром Слатина код Приштине, базу у Урошевцу и Радарску станицу на Копаонику.

Радарима са Копаоника надгледају линију разграничења са Русијом јер се са Копаоника види све до Балтичког мора, из базе «Бондстил» у Урошевцу прокопали су  тунел до своје базе у Турској којим се двосмерно крећу камиони и оклопна возила, те је снабдевање фронта на Блиском Истоку невидљиво и потпуно сигурно, док је аеродром «Слатина» веома погодан  из више разлога. Нећу овом  приликом о важности целокупне територије Србије нити неких њених инфраструктурних објеката - нећу да их обележавама за било кога.

Да је Слободан Милошевић био бар мало национално настројен, да се није ослањао, као амерички пулен, на Русију у коју се не треба уздати јер је она у много тежој ситуацији од Србије, без обзира на величину, ресурсе и неке њене милијарде долара.... та земља ни себи не може више да помогне, а није могла ни у време када се Слободан Милошевић, неоправдано, надао, постигао би договор за аеродром, базу и радарску станицу па би  Америка  Србији плаћала за то што је после на силу узела и Србију нико не би смео ни попреко да погледа.
Америци су Шиптари важни колико и лањски снег! Она  и своје праве савезнике одбацује после употребе – Србија је то доживела и некако преживела. Србија, стари верни амрички савезник бомбардована је у тренутку када се нећкала у испуњавању америчких жеља.

Оволико камелонство, оволико злочина, оволико тероризма, оволико рушења српских цркава, оволико шиптарско лицемерје би, по њима и Америци, требало да Шиптарима одвоји и преда у власништво део Србије – Косово и Метохију. Под изговором да су полиција и војска државе у којој се Косово и Метохија налази, користила оружје против терориста које су они звали борци за слободу!

Србији се спрема казна што је бранила сопствену територију од оружане побуне-Израел, држава јеврејског племена које је убило Исуса Христа, се не осуђује што је на територији друге државе, Либана, напала оне који угрожавају безбедност Израела! Жртве у проглашени кривцима, нападачи угроженима – тако је рекао амерички председник све зазивајући Бога у помоћ....и тврдећи да је Бог са Америком – јавно, без икаквог зазора! Човек је већ обневидео од крви невиних у неправедним ратовима које води.

Али, може Америка шта год хоће, но не може докле хоће! Њени грађани не желе у неправичне ратове, резервисте Националне гарде мобилишу присилно(!).. рат у Ираку  Америка ће изгубити.
И све наредне. Америку њени управљачи гурају у рат против Сирије и Ирана – она ће у њега ући, а по окончању неће више бити Америке какву смо познавали. Ни Британије. Бациће атомску бомбу као превентивни удар «на терористе» у Ирану, али ће и тада изгубити – она више не може да добија! Американци су кукавице! Јесте ли видели како 10 -15 полицајаца урла, на једног везаног криминалца у кога су сви уперили оружје - од страха!

Кукавице су и све војске које држе под окупацијом Косово и Метохију – треба отићи тамо и видети колико је страха у њиховим очима. Ја то редовно проверавам. 

Сигурно је да би од било каквог озбиљнијег напада Шиптара ти надувени «специјалци» са чудним пушкама у рукама, побегли. И сигурно је да би бежали у Србију и од Србије тражили помоћ. Само, када се то догоди, не треба их пустити у централну Србију, нити им помагати нити их бранити.

Шиптари су 10.6.1999.г. – улазак НАТО снага на Косово и Метохију - славили као дан своје победе и коначног ослобођења! 
А то је дан када им је потписана смртна пресуде, са одложеним извршењем! 
Данас се две трећине трудноћа шиптарских жена насилно прекида због дегенаритвни промена на нерођеној деци. 
Због «ослободилачких бомби» са уранијомом и плутонијумом много више Шиптара умире него што се рађа. Они нестају! То је разлог због којег не желе да организују било какав попис.

Безбедносна ситуација је веома лоша. Проституција и болести које уз њу иду, цвета. Нема никакве привредне производње, термоелектране никако да нормално прораде, у  станове Шиптара у којима се три дана не упали сијалица усељавају се дошљаци из Албаније, дивља градња је прекрила целокупан простор, урбанистички планови су мислена именица, нема канализација, има 1000 аутоотпада на просечно по пола хектара, има 260 бензинских пумпи – обиље шаренила, обиље илузија, а глад – тако добро позната Шиптарима из сваког времена када су устајали против Србије, као олињали вук кружи око кућа, Шиптари више не знају српски, и не могу у Србију без преводиоца.
Старији Шиптари све виде и стрепе-млади стискају «Калашњикове» уздајући се у Американце....али.... «Роба више не иде!»-тихо и упозоравајуће бруји Косовом и Метохијом. Немци више не купују хероин – немају новца. Цена хероина је у Београду пала на само 5000 Евра/кг, а до скора је била 20-25.000 Евра.

Србија има тајно оружје које не може да искористи због Срба којима је Бог–новац!

Али, проклето је све што је отето! 

У 1993.г. написао сам књигу «Шиптари – народ од којег треба учити» и посветио је мојим друговима-Шиптарима: Бејти, Јахији, Рамизу, другом Рамизу и Сокољу. Сад кажем: Сећате ли се шта сам причао? Где сте, нема вас?  «Шиптари се били најели белог хлеба па побеснели» - (Закључак старог, мудрог Шиптара из Глоговца), враћате се на оно тужно доба проје због којег сам вас жалио и био уз вас све док нисте јавно, као народ, устали против Бога. Збогом!

Наравно, очекујем неслагање оних који ће проценити да се ово неће свидети Америци – ово је истина, проверавам је неколико пута годишње на лицу места, идем у куће Шиптара а не политичара, причам, слушам, гледам, закључујем. 
Већ две године ми Шиптари не плаћају за услугу – истрагу која је помогла да се човек ухваћен са 10 кг. хероина у Швајцарској пусти из затвора као невин, јер они немају ни ту скромну суму. 
Сигуран сам да немају! 
А до мишљења вас који бринете шта ће се свидети неком из Америке или мишљењу српских издајника држим таман колико Американци до Шиптара!

Напомена:
 Моја Студија више није на продају онима које би сада, и у блиској будућности, могла да занима.

Др Драгољуб Татомировић, криминалиста                        Постављено 14.4.2011.г.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta