Pokret - vreme je!


Покрет – време је!

-Сазрели и падају-

Веза: Наслов «Време је!»

Стрпљен, спашен!

Нисмо журили, позивали смо ове које смо у својој краткој памети и у дубокој невољи изабрали за владаре Србије, јер су нам говорили оно што смо желели да чујемо-сада ће морати да нам кажу оно што је неминовно, ми ћемо се дозвати памети, умити, размислити, подвући црту и схватити да је дошло време да се рачун плати. Стигло жито да се коси! А оно онакво какво је - полегло, увело, са семенкама различитих травки, има га запремински али без тежине (хектолитарске), лоше брашно.... ето то је наше садашње жито о којем мора да говори онај који је највише обећавао, али има порођајне болове, а није прворотка, искусан је, само сада има неколико сабљи над главом и тешко да свакој избегне..... обећавао, предлагао, мутио, фантазирао, глумио, падао у несвест од умора од рада за нас, сиромашак без игде ичега, морао да се разведе да га породица не оптерећује, па очекивао сопствене резултате као да је Никола Тесла, који је сам себе уштројио да му јаја не праве сметње док смишља нове проналаске – а овај садашњи, нити се уштројио нити је Тесла!

На Божић сам написао позив на који се није одазвало онолико њих од којих би се могла направити општинска, окружна и државна власттежак је то био услов за Србе који имају, ја предложио да свако уложи у тај пројект, у тај преокрет, у ту мобилизацију, у спашавање, по 100 евра - процењено да је много.
И јесте, спала Србија на гране да ни они који још имају не могу да одвоје 100 евра за спас своје душе.
Разумем их, научили тако, а плаше се да ће им баш толико зафалити.

Сада се ситуација променила - не треба никакав улог!
Нашло се за толико. Нашао се и начин за новчану накнаду свих ангажованих....

Тражимо по петорицу, укључив и жене, старости од 35-60 година, из сваке општине и округа способних да преузму власт када она буде нуђена Организацији «Команда-540», а да се дотле баве пословима за ту организацију који ће им доносити приходе.
У питању су послови од значаја за друге делове пројекта у којем одговарајућу улогу имају и одређена предузећа са којим Организација сарађује.

Тражимо њих 1.000 који ће о трошку Организације бити на обуци од шест дана, да предузму следеће мере:

1. Да прочитају наслов

2. Да обаве немушти разговор са собом и утврде да ли су спремни за ово што се тражи, као и да утврде да ли се поред осталих постојећих стрепњи и страхова боје и Бога. Они који се не боје Бога, нису пожељни као кандидати и не треба да се пријављују – они би само сметали!;

3. Да окупе око себе још по четворицу (истих као под 2) њима познатих стручњака који би могли да воде власт у општини или округу, (председник округа/општине, председник скупштине, јавни тужилац, начелник полиције, председник суда), а да се за њима не вуку никакви репови који бих чинили истим онаквим какви су већ на власти;

4. Да изаберу између себе једног који ће координирати њихов рад до доласка на власт и тај ће бити у првој групи за обуку и уколико буде потребно он ће им пренети све оно што је чуо на обуци, како други не би морали да на њу иду, чиме се добија у времену, јер се за сваку групу од 100 слушалаца губи по 10 дана, а толико немамо на располагању, мада ће се гледати да ту обуку сви прођу (обука је за слушаоце бесплатна, али она кошта 250 евра/слушалац и сва уштеђевина нас неколико ставља се као улог у овај пројект;)

5. Да доставе збирни списак (искључиво на мејл, са јасном назнаком за коју општину и који округ), за сваку општину и сваки округ са обавештењем ко је од њих изабран да као први присуствује обуци, са уобичајеним подацима за овакве прилике, кратком биографијом и подацима о искуству, адресом и контакт телефоном и мејл адресом.

6. Да не узимате у обзир оне који једва преживљавају, ако су добри укључићемо их касније, сада нам требају они који имају стан/кућу и могућност организовања у том простору канцеларије за пријем оних који су одабрани за руководиоце у општинама њиховог округа, који имају мобилни телефон, компјутер и штампач, мејл адресу........., који имају довољно новца да се креће својим аутомобилом по округу, да дођу на одређено место у Србији, јер ће се трошкови који се тиме чине надокнађивати  накнадно.

7. Да контактирате оне које знате, са подручја других округа и општина и оне који не читају Златни Билтен и Команду-540, како би се у што краћем времену одабрали они који ће координирати и бити у првој групи на обуци.

Покрет! Време је.
Никога нисмо тресли да падне, сазрело и ускоро само пада!

Организације је у фази припремања руководилаца власти – остале претпоставке су обезбеђене. 
Многе, не нашом заслугом нити било каквим активностима, само смо мирно чекали.

Ево вам прилике да се сами предложите за највише функције и да одговарате за сопствени рад!

Покрет-време је! Способни напред, остали стој!

_______________________________

Питајте, предлажите, критикујте, побољшавајте - испод је рубрика за коментаре, (кликните на "Постави коментар" испод текста и она се појављује) да не буде да вам баш нико пружио шансу, или ућутите!

____________________________________________

Данас, 18.9.2014.г. на блог Команда-540 постављен је нови наслов који објашњава даља догађања у Србији - клик на:
http://www.komanda-540.blogspot.com/2014/09/krst-je-spreman-ko-ce-ga-poneti.html

_________________________________________________

Слава Светом Арханђелу Михајлу, Команданту Небеске Војске и Покровитељу и Начелнику Организације «Команда-540»!

Србија Драгољуб Татомировић,
Заставник Братства «Срб и ја»,
основаног у Организацији «Команда-540»
Постављено 8.9.2014.г. у 15,00 ч.
_______________________________
После само 20 минута, показало се интересовање за овај конкурс. Снимљено тајно читање на дан 8.9.2014.г. у 15,20 ч. Шпијуни поштено зарађују своје плате. Ови су се прикрили заставом Аустрије! А сами видите колико их је ту скривено, али Американци су нам омогућили да то лако видимо - хвала им!

4'3"
Снимљено 25.9.2014.г. у 17,15 ч:
25'42"

1 comments:

Анониман,  10. септембар 2014. 14:35  

Писмо војника војнику!

Јуче сам са супругом и сином био у манастиру Витовница и на хумку – гроб Старца Тадеја.
Није било никога, били смо сами, чак је и црква била закључана.
Сели смо за сто испод једне вињаге и дуње, где је Старац обично седео и разговарао, и евоцирали успомене на нашег заиста драгог и милог Пријатеља, Божије душе... у готово божанственој тишини!
Пошто сам био под утиском Твоје резигнације /тачније: немоћи!/, замолио сам супругу и сина да се до детеља присете Његове поруке упућене мени, а преко мене
/упућене/ Теби, a што сам схватио тек много касније!
А пошто моја супруга има готово компјутерско памћење, то није било тешко.

“Господ може једној души на земљи /из војног врха, -једном или групи часних официра/ да објасни шта и како да се уради, па да србски народ постане један од ретких, за углед многим народима у свету!”

Та прича је више пута поновљена , опет не мени, него мојој супрузи?!
И супруга је била мало у чуду, због те дигресије, пошто је увек на уму имала и очекивала савете по теми – породица, деца, муж, здравље, кућа...
Јесте да је општа политичка ситуација била тешка и свих нас се дотицала, па и моје жене, али за њу то никако није била тема број један.
Пошто сам код Старца, а на молбу моје колегинице, довео и њеног брата за савет, иначе пуковника из Генералштаба, који се нашао у некој опасности, ја сам то неспретно повазао са тим случајем, али и даље остао у недоумиуци...
Све ми се разјаснило када сам ступио у контакт са Твојим књигама, са Тобом и схватио да смо ИСТОМИШЉЕНИЦИ, и да је мени намењена улога курира /онога/ који треба ту поруку да Ти пренесе.
До сада сам то покушавао, мање или више успешно, али не сасвим сигуран да је та улога – курира – мени намењена.
Међутим, сада, када сам прочитао твој одговор, то схватам и ТЕБИ и себи потврђујем Твојим речима: “ЧОВЕК МОЖЕ САМ САМО У ЈЕДНОЈ ВЕРЗИЈИ – ДА МУ САМ БОГ ТО ПОДРЖИ!”
Дакле, Ти си само пророчку поруку Старца Тадеја, да кажемо војнички – ОСНОВНУ ЗАМИСАО, преточио, оживотворио, по слободној вољи и Промислу Божијем у сопствену , да кажемо војнички – ОДЛУКУ!!!

Надам се, поштовани Драгољубе Татомировићу, да се ове пророчке речи Оца Тадеја могу односити и на Вас, те Вам зато и шаљем овај коментар.
Мени је само стало до тога да ову поруку примите, а да ли ћете
је објавити или не - то ми уопште није важно.
Хвала на посвећеном времну и пажњи.

Драган Славнић,
рез. капетан

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta