Drhte vojvode mamonske!


Дрхте војводе мамонске!

-Страшни глас одјекује Србијом – Долазим!-

Веза: Крст је спреман ко ће га понети?!

Силна је била војска бога Мамона – ево већ 24 године врши терор над Србима, ратујући за свог бога Мамона, секући мачем лажи и преваре све на шта су наишли као на препреку – новца ради, власти ради, славе ради и показивања чији су они војници!
Сукобила се Лаж са Истином, сукобили се војводе и војници бога Мамона са самим Живим Богом – али Крстовдан, 27.9.2014.г. је био дан Одлучујуће битке којој се победник унапред знао – знао је бог Мамон да ће ту битку изгубити, измакао се од својих војвода и војника у Србији, оставио их саме себи, а они у превеликом страху од онога што су чинили, од лажи и превара, од новца којег су опљачкали, од онога што, неминовно као смрт, иде ка њима, да би се одбранили од Истине, истерали на улице Београда сву живу силу којом су располагали и сву борбену технику која је преостала, како би свима ставили на знање колика је њихова спремност да се бране и одбране ...... и показало се да је страх у њима самим јер их нико и ничим није нападао, а они изгубили још један Информативни рат – навучени на речи које су указивале на опасност која им прети од људи, па се онако припремили.

А бог Мамон се повукао, оставио их саме себи, да се боре у неком будућем времену – негде, некада, са неким.

Узбуниле се војводе мамонске, уплашила се војска Мамонова – све не знајући одакле иду главне снаге, јер их не виде, али их чују и осећају.

Истина се бори само речју: Долазим! 
http://komanda-540.blogspot.rs/2014/10/drhte-vojvode-mamonske.html

1 comments:

Анониман,  2. октобар 2014. 16:38  

Поздрав!
Др Горан Марковић
Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta