Dijagnoza stanja i lekovi!



Дијагноза стања и лекови!

-Лек постоји-

Закључак са седнице штаба Организације «Команда-540» одржаној у ноћи између 
3. и 4.10.2014.г. на коти 540:

Веза: *Дрхте војводе мамонске!
           *Крст је спреман, ко ће га понети?!

Ко год хоће некоме да помогне он прво утврђује шта је све неопходно предузети, одређује редослед мера, динамику, формира екипе стручњака, обезбеђује потребна техничка средства, зове у помоћ и све друге који би на неки начин подржали то што он планира.
Ако нема подршке, ако нема стручњака, ако нема вере у успех – помоћ ће бити без икаквих резултата, а трошкови ће се направити свакако.

Добар лекар прво предузима све неопходне мере да тачно утврди дијагнозу како би одредио лек за евентуалну болест, али добар лекар често и на први поглед утврђује да ли ће његов труд уродити плодом, ако је стање болесника такво да је јасно да му је крај сасвим близу, он предузима мере олакшавања тог краја, као и обавештења оних којих се тиче да се припреме за најгоре.

Човек је сложено биолошко биће са многобројним органима који су међусобно повезани и синхронизовани, како би тело функционисало на одређен, уобичајен, начин.

Држава је један велики организам који у свему личи на тело човека са органима који чине што је неопходно како би она живела и давала резултата. И цела Васиона је један прецизно синхронизован механизам и организација која јој омогућава да се у њеном постојању и деловању догађају уобичајене манифестације – дан, ноћ, плиме, осеке, кише, суше, ветрови, поплаве.....

Србија је стара држава, веома стара, најстарија на Земљи, али су је Срби одржавали на погрешан начин, давали лекове без утврђивања тачне дијагнозе, терали старца да ради гимнастичке вежбе и он од свега одустао, стао и чека да се догоди било шта што би га ослободило терапије коју су прописали нестручни лекари.
Лекари - надрилекари су истерани на чистину, свима је јасно да су шарлатани, сви почињу у њих да упиру и поглед и прст, одустају медицинске сестре и техничари да деле терапије за које је очигледно да су погрешне...... и стају, протестују ћутећи, одбијајући да извршавају наређења, држава стоји злокобно, љуља се и шкрипи као стара дрвена кућа са иструлелим носећим гредама, па укућани на сваки јачи ветар напуштају такву кућу и измичу се од ње да их приликом пада не закачи.
Виде власници такве куће-некуће да ће остати на ливади – а све у марту који је у Србији скоро увек у октобру!
Не зову никог у помоћ јер никога ко би им стварно давао добре савете нису питали, радили сами по своме и сада виде да је узалудно призивање у помоћ, посебно што се из даљине уочавају извиђачи оних који их не воле, али хоће да буду очевидци падања њихове куће, далеки сродници се забавили својим проблемима, једва и да су знали или чули шта им ради рођак остао на имању, онај на којем је кућа остала, онај који је чувар огњишта.... али су чули, ни сами не знају како би им помогли, јер у старој рушевној кући не могу да их оставе, а многи не желе да из ње изађу и скоро никог нема ко би уз помоћ сродника из далека направио нову кућу, узимајући од оне која пада оно што се може употребити, додати шта је неопходно, уселити се, оформити огњиште, да се не смрзне, да не дува и не кисне, а потом да се уређују односи са комшијама и да се та кућа улепшава.
Поделили се укућани – онај који је водио и довео кућу у стање рушења не би да призна да је све радио погрешно, нити би да своју улогу повери неком другом – чланство укућана се дели, некада уз свађе, некада само уз прекорне погледе, али је страх скоро опипљив и језа облива све њих који не могу ни да се уједине нити да се поделе око онога што је потребно чинити.

Србија је постала врло рушевна кућа, опет у октобру – стали државни органи, прети јој кома и смрт и као по старом правилу који живи код Срба од Постања, која су Србију довела на ове гране, из неког беса који се назива и инатом, а у суштини је то неспремност признања сопствене неспособности, онај који је газда Србије не жели да је преда неком који би је водио боље од њега, већ је уништава до мере да и оном после њега ништа не пође за руком!

Организација која (је) влада(ла) Србијом од Немањића до данас, посебно ова од 1945.г. са најгорим потомцима који су на власт засели 1990.г. па се нешто разбројавали 2000.г. је на самрти!
Нема јој лека и њој би добар лекар за лечење организација које управљају могао само да препише јаке дозе умирујућих лекова како би јој се крај учинио колико толико људскијим..... јер је она састављена од малих, слабих, закржљалих кукавица и неспособњаковића који се држе оног дела који им је запао, не примећујући да сви остали делови нестају, што у ватри што у води..... чувају своју имагинарну моћ, имагинарну власт и непостојећи углед, све чекајући да се рушевна кућа као у бајкама или у машти сама од себе поправи, укућани буду обучени, сити и напити и да им сви аплаудирају на том делу из маште. Знају они да је то немогуће, али им се не напушта оно што држе, па са остатком и они иду у воду.

Организација која се припремила да преузме власт, ненасиљем, чека да ова садашња схвати да јој нема друге до да власт, коју више и не држи, понуди неком другом. Долазећа Организација гледа, памти и бележи како се уништава држава, довођењем до смрти или тешких болести државних органа, које садашња организација која влада не уме да лечи, јер међу њима нема правих лекара и ова припремљена Организација које ће преузети власт, сада у предвечерје тог дана, указује на следеће:

*Болест је тешка, али има лека за њу;

*Лекара има, али им се не дозвољава приступ болеснику;

*Прво се мора склонити оно што је преостало, потом се мора вратити оно што су многобројни лекари и медицинске сестре склониле којекуда, од 1990.г. до данас, па када се то скупи да се раздужимо код оних од којих смо узимали, да се види шта је најпрече, у држави па до последњег планинског села, да се потом почне изнова, поштено, као би се то што се гради изнова утврдило, како би се око нове куће засадило грожђе, воће, цвеће, направила вињага са клупом за одмор и размишљање;

*Да се на једно место стави њих неколико хиљада који су правили оволике штете дајући погрешне и дијагнозе и лекове;

*Да вратимо оно што су без питања укућана поклонили, продали, прокоцкали, дали у залог....;

*Да се договоримо са нашим комшијама и свим народима који живе у дворишту «Србија» како би и они прихватили да нема боље и лепше куће од куће «Србија»;

*Да са свима тргујемо али да се никоме не понижавамо, да обновимо родбинске везе које су ови надрилекари покидали, а покидамо неприродне везе који су они створили, да Србијине вибрације ускладимо са вибрацијама Васионе, јер су то вибрације у којим се опстаје, шири и напредује;

*Организација која ће уз извесне услове пристати да преузме власт у Србији, за годину дана ће пред укућане изаћи са списком шта је повраћено, шта је трајно изгубљено, колико се коме дугује, колико нам је остало и како ћемо даље са тим;

*Организација има лек за оживљавање замрлих органа Србије, она ће га користити, оживљаваће један по један и сви ће видети шта су им све чинили ови који ће бити скупљени на имањима ПКБ Београд и имању затвора Падинска Скела, који ће бити центар за ресоцијализацију и центар за показивање лекара који су се служили лажним лекарским дипломама;

*Први посао који ће Организација која преузима власт биће оживљавање оних који брину о безбедности и правди, оних који брину о здрављу и образовању па редом..... сви они знају да гутају погрешне лекове и у прво време лечења њима ће бити укините погрешне терапије, па тек по проласку потребног времена добиће праве лекове. Они који буду наставили да раде на ти местима, а то ће бити они који остану после тријерисања на поштење и стручност;

*Организација која долази моли ову одлазећу и све оне који су погрешно лечени, да не праве штету при свом одласку, јер ће се већина вратити да ради у органима која су замрли па буду оживљени, јер ће им то бити отежавајуће када се буде доносила оцена њиховог рада...., да се си притрпе и мирно сачекају да ова одлазећа оде а долазећа преузме власт.

Без власти држава не може да постоји, чак и најпримитивнија племена у Африци имају свој систем власти и средства да се остали присиле на поштовање те власти, од њих ћемо много научити од њих ћемо много преузети, јер та племена негују оно што смо ми заборавили - правду и поштење, демократију и сагласност да племеном управља најпаметнији, најмудрији, најспособнији.... без тога ћемо се брзо вратити на ниво живота какав они практикују;

Главном доктору Србије:

Стани надридокторе, смири се, напи се хладне воде, уми се, погледај можда ћеш и прогледати.... видиш да си неук за посао доктора, а Србији треба добар, искусан и поштен доктор, или мислиш да си ти са нечим од набројаног. Не квари даље, доста си покварио и ти и они пре тебе, стани, склони се, јер и сам видиш докле си нас довео својим лечењем.
Организација која долази нудила ти се на овом блогу, најчитанијем личном блогу у Србији, са саветима сво ово време – ниси слушао, окружио си се музичким продуцентима, керамичарима, продавцима компјутерских компоненти, а хоћеш да градиш кућу «Србија»!
Не иде, сабери се и донеси и једну добру одлуку, напиши себи један добар рецепт па приступи терапији..... о осталим не брини, за њих ће лек прописати долазећа Организација.
Србија је веома велика да би од ње зазирали и највећи, а много мала да би у њој постајала било каква тајна, мада је највећа тајна сама Србија!

Ниси о томе водио рачуна, изгубио си 25 година гледајући је и ништа не запажајући.... штета за тебе и за Србију, али ће Србија опстати и без тебе и твојих музичара, керамичара, продаваца..... жишка на Србијином Огњишту ће се поново распалити у праву ватру.
Могао си у томе да учествујеш, али ниси слушао кога је требало, па си отписан, одузеће ти се лажна лекарска диплома па после иде неки други поступци оспособљавања за неке друге послове.
Не хули на Бога, трпео те је целих 24 године!
Не хули ни на нас обичне Србе који волимо нашу државу и наш кукавички и поприлично лицемерни народ,  којег сте заразили до мере да ћемо га морати лечити јаким дозама ИСТИНЕ!
Знаш, Истина је сам Бог, то ниси имао у виду, па се Он измакао од тебе, изгурао те испод свог кишобрана па си мокар, хладно ти, тресе те грозница, спавао би али нема сна за тебе таквог!

За помоћнике Главног доктора у Србији:

И за вас важи све као и за Главног надрилекара, па се сами нађите у овом свему. Март само што није стигао!
Пазите шта чините, да не буде да нисте знали, да вас нико није упозорио и не брините: Ништа не губите, јер ништа нисте ни имали!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб
Постављено 04.10.2014.г. у 12,33 ч.
__________________________
Снимљено 4.10.2014.г. у 12,38 ч.:

Застава Русије заклонила се нашом заставом


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta