Predaja, ali po redu!



Предаја, али по реду!

-Нема измена!- 


Ево, опет се свет узбунио! Америка у журби повлачи војнике са туђих територија које је била окупирала-требаће им ускоро код своје куће. Иде олуја монетарног слома!

Ово је увод у слом ових држава, али по овом редоследу: Пратите да знате када ће се шта догодити, и у међувремену предузимајте неопходне мере. Личне и породичне. Овај слом је давно одређен, као и редослед - Он је: Турска, Кина, Русија, ЕУ, Америка, Енглеска….

Када им се то догоди, мораће сви да моле Србију и неке од незнатних Срба, за помоћ, за ублажавање казне, мораће да дезертирају из својих војски. Ко буде хтео! Они остали нек виде шта ће.

Њихов редослед и начин пропасти је одређен у току бомбардовања Србије 1999.г. и потом 2008.г. је све тврдо запечаћено!

Критеријум је био-њихово понашања у односу на Србе и Србију, у последњих неколико хиљада година, а посебно од Немањића до данас.

Ове године су елиминисани њихови системи држања Срба под контролом и присилом, која је заправо манипулисање нискофреквентним Теслиним енергијама на фреквенцији мозга људи-по њиховој потреби и вољи су нас успављивали или чинили ратнички расположеним….

Прошло три месеца, Срби долазе у своју памет, а они… па ево као на позорници пропасти.

Пре доста година сам овде поставио два наслова-сугестије шта чинити, па кога то занима може да погледа. 

*Прст на чело-време је (Кликни овде)
*Како живети без пара  (Кликни овде)


У славу нашег Живог Бога по имену СРБ (Словим Реч Божију)!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 24.12.7527/2018.г. у 15,25 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta