Kada su želje štetne?


Када су жеље штетне?

-Одбијање вађења главе из песка-

Веза: Бесплатно умивање Срба (Кликни овде)


Срби упорно, вековима, одбијају да слушају оно што им се не свиђа, у музици је то некажњиво, док је у животу, како појединаца тако и целог народа, веома штетно.

Једина права војна и економске сила у свету је Америка, све ово што се као некој сили импутира, је нереална жеља, оних који владају неким другим државама и народима, да стану у исту раван са Америком, неки би чак у нечему и да је престигну…. Маштање је здраво и корисно у времену одрастања човека, али када оно (одрастање) уђе у окончање свог дефинитивног психо-физичког развоја, а то је негде око 28 година живота сваког од нас, маште почињу да праве сметње!

Опште је познато да поједини људи никада не окончају своје одрастање, они остану одрасла и потом матора деца, са менталним склопом детета. 

Они праве погрешне потезе, себи и другом на штету. Ако се такав неки недорасли/неодрасли човек нађе, стицајем неких околности, на челу неког народа, онда је сасвим сигурно да је тиме такав народ кажњен.

Неки такви су пропустили у времену од падања Берлинског зида до данас, што се Србије тиче, а били на њеном челу, да повуку праве потезе, разумеју процесе и планетарну промену у организацији функционисања света. Они су, никог не питајући за мишљење, по сваку цену хтели да спашавају комунизам, његов пад су сматрали грешком и нису схватили шта се спрема Југославији, јер су се уздали у помоћ умирућег СССР-а!.

Нису хтели да прихвате да је са тим експериментом завршено, да је он, комунизам, имао конструктивну грешку због које је мора да падне. Као велики мост са грешком у конструкцији! Али, они, из Србије, хтели да га спашавају!

Понудила Америка "препаметном" Црногорцу, Слободану Милошевићу, по основу Одлука Централе масонске организације у Америци, из времена 1980-1985.г. редефинисање социјалистичке Југославије-он их одбио, иако је у документу који му је достављен, чију копију сам случајно сачувао, постајало јасно назначено шта садржи опција „А“ а шта опција „Б“. Одбио је опцију „А“ и од тада и сада  се реализује  опција „Б“. Започета разбијањем прво Југославије и потом и Србије. И рад на тој опцији траје

И данас и сутра и све док се Србија не умије хладном водом и не одустане од бриге за спашавање комунизма било где у свету. Ово што тече од 2008.г. је привођење крају те опције „Б“ - Одузимање Косова и Метохије је назнака Србији да се мора, и треба, договарати са Америком која наступа испред Енглеске-одувек и данас.

Тај процес и ту енглеско-америчку намеру је могуће спречити, али се од оних којим је дата могућност спречавања те намере процењује да она није лоша по нас Србе!

Ако хоћемо да узмемо оно што нам припада, супротно од тога је улазак у нови рат са НАТО савезом и због тога потпуковник Путин долази, невољно, у Србију. И он је од оних који маштају!

Пре два дана је рекао како би желео да влада целим Светом! Јер се показао способним! И јер наша браћа Руси имају пензије од 120 долара/месечно! И јер је изјавио да је непрофитно улагати новац у народ. И  јер  држава Катар 85% својих прихода од нафте и гаса улаже у народ, у Русији је то око 10-15 %, остало је код оних због којих се процењује да је штета да се улаже у народ. 
Путин је на челу државе која не подразумева и народ, та држава су он и оних 3% код којих је богатство Русије! Та 3% имају у западним банкама 2.600 милијарди долара…. Каже Александар Дугин шта су они из Шесте колоне издајника урадили Русији.  На челу Русије је више од 18 година потпуковник Путин!

Многи Срби, неупућени и незналице,  веселе се доласку у најави В. Путина у Београд, када ће, каже Вучић, разговарати о међусобној сарадњи на плану енергетике и не знам баш шта је још навео.

Ми смо по броју становника 20 пута мањи од Русије и по територији 200 пута и шта је ту значајно за њих када смо ми у питању, и који смо ми играч на тим пољима, па долази друг потпуковник на ноге најбољем студенту у историји Правног факултета у Београду, Александру Засвенадлежном-да разговарају.

О чему и због чега?

Русији је тешко, а како и не би било када треба да каже да се она по питању Србије не пита о било чему, мада би она желела, долази да каже оно што је могао да каже телефоном или посредством амбасадора Русије у Србији, долази да каже оно што је некадашњи министар одбране Русије, Грачев, рекао некадашњем министру одбране Југославије Вељку Кадијевићу, „да ако Југославију нападне НАТО не рачунају на помоћ Русије“.

Неки, луди, или пијани, Срби и као наизглед одрасли људи, понашају се као деца: Причају како Русија неће дозволити, нешто или оно, када је Србија у питању… и ја се слажем да она нешто од тога не би дозволила када би је неко питао и када би тај неко узимао у обзир и њене жеље.

Ја сам у своје време имао проблем са паркирањем аута на заједничком путу, када ми је један од корисника рекао да се сложио да Пера паркира на том путу јер га је питао, а мени не дозвољава јер га нисам питао. Одговорио сам му да сам паркирао, јер никоме не смета, а да уопште и немам намеру да га питам  за сагласност…. Није више то   помињао. Јер, у противном, требао би да предузме неке мере да ме онемогући. А проценио је да то не треба а чини.

Америка је ствар Србије и околних држава узела под своје, насупрот некаквом пређашњем плану да се оне ставе под покровитељство Русије-процењено је да она (Русија) није у стању да буде старатељ било које стране државе, јер једва успева да на окупу држи и сопствене територије, па ја тај план промењен.

Пуштено извесно време да се на Балкану, читај Србији, покаже Русија и показала се!

Омогућено то исто и Немачкој, и показала се.

И шта је друго преостало до да Америка реши тај проблем. Прагматично и колико је могуће праведно у свему ономе што су забрљали они којим је Србија била дата на старање.

Трамп је написао да Србија и њен одметнути део, Косово, треба да се договоре. Он је за разграничење. Ја сам то детаљно образложио, неко је моје образложење узео у обзир и шта сада ту има да појашњава било ко. Укључив у то Русију, или далеко било Кину?!
Који су и по ком основу они неки играчи, када су банкрот по питању живота народа у својим државама.

Трамп ће лако да скрене пажњу Русије са Балкана, када повуче војску из Авганистана, ето Русији на милионе уљеза из Авганистана преко муслиманских држава које су некада биле у саставу СССР-а, на граници дугој више хиљада километара.

Наводни руски филозоф и православни теоретичар, Александар Дугин је ових дана, одмах после мене, сипао Србима кофу хладне воде да се умију рекавши:
______________________________

Извод из интервјуа Дугина:

Цео текст интервјуа је на (Кликни овде)


Питање: „Dаnаs pоstоје dvа оtvоrеnа frоntа: u Siriјi i Ukrајini. Dа li је mоgućе оtvаrаnjе i trеćеg frоntа, nа Bаlkаnu? Pоgоtоvu pоslе dоgаđаја u Crnој Gоri, nа Kоsоvu i u Маkеdоniјi – mоždа uskоrо i nоvе krizе u Bоsni“.
Одговор: „То је mоgućе. Аli Rusiја sаdа niје u situаciјi dа budе uvučеnа u tо. Unutrаšnji prоblеmi u Rusiјi rаstu. Putin је оkružеn šеstоm kоlоnоm – prоzаpаdnim libеrаlimа kојi su skоrо pоtpunо uništili еkоnоmiјu i sоciјаlnu pоlitiku. Putin niје sprеmаn dа оtvоri trеći frоnt. Оn ćе pоkušаti dа gа izbеgnе pо svаku cеnu. Slаžеm sе dа је situаciја svе tеžа i tеžа. Аkо sе nеštо dоgоdi, tеоriјski ćе uslеditi rеаkciја Rusiје. Sаvrеmеnа Rusiја niје Rusiја Јеlјcinа. Ipаk, Putin ćе intеrvеnisаti sаmо u еkstrеmnој situаciјi. Zаpаd је dаnаs mnоgо slаbiјi nеgо 1990-ih. Оčiglеdnо је dа је prоpао glоbаlizаm i dа pоstојi rаstućа pоdеlа izmеđu držаvа člаnicа NАТО-а. Dаklе, аkо sе nеštо dеsi – u Маkеdоniјi ili Bоsni – rеzultаti mоgu biti nеprеdvidlјivi. Тrеći frоnt mоžе biti оtvоrеn i bеz Rusа, аli tо је suvišе оpаsnо. Nаrоd Dоnbаsа је оdlučiо dа idе dаlје, аli niје uspео dа u dоvоlјnој mеri dоbiје rusku pоdršku. Таkо dа nikо nе mоžе mаnipulisаti s Putinоm: оn оdlučuје – čеstо nа prаvi nаčin, pоnеkаd čini grеškе (kао u Ukrајini), аli јеdnо је sigurnо: nikо gа nе mоžе nаtеrаti dа rаdi оnо štо nе žеli“.
_______________________________________________
Сада питање за Србе-недораслу и будаласту неодговорну децу, која од доласка потпуковника у Београд очекују чуда:

Видесте ли шта рече филозоф и верски теоретичар? Нема уласка у проблеме Балкана, не желе дубљу подршку ни Донбасу који је насељен Русима и који је на самој руској граници…. И ко паметан сада очекује од потпуковника нешто друго када смо ми у питању!
Они су браћо Срби, наша северна браћа Сармати, названи Русима, банкрот! Каже филозоф Дугин! Човек тамо живи и зна сигурно.
Није поштено што нам Дугин, као сламку спаса, нуди да под хитно уђемо у евроазијски савез, па нисмо ми никакви Азијати, они јесу, они су Џингисаиди, подраса настала од Срба и Монгола, они тамо припадају, па нека их.
Ко од банкрот рођака очекује помоћ и позајмицу-а да је колико толико при памети?
Уништила их Шеста колона издајника Русије!
На челу Русије и свих шест колона је последњих 18 година био потпуковник Путин! Тај што долази да нам каже „да опет нису у прилици да нам помогну!“ Они никада нису у прилици, а ми луди Срби би да опет ратујемо-комунисти Србије, сада са другим именима, би опет да синове Срба који нису још отишли у Немачку, сврстају у некакве борбене јединице па да се потучемо са целим светом. Опет!



Ми не треба да ратујемо, рата у Србији више неће бити, без обзира ко нас и због чега наговара на то.  Ми треба да се договоримо са газдом оних који су нам отели Косово.
Ми са Шиптарима немамо никакав проблем. Али их некако морамо намирити-то су углавном пошиптарени Срби, то су наши отпали Срби, то су Срби-Арнауташи, и они имају право на део Косова. То што кажу да више нису Срби не значи да немају право на наследство. 7,5%, територије Србије која је на Косову и Метохији, њима, 7,5 % нама и мир Бачка! Ја предложио, даће Бог да је то тако Трамп разумео и прихватио!  
И никада више рат са Немачком, као 1941.г., да припомогнемо Русији и никада више рат са НАТО-ом да би Руси, као што су чинили 1999.г. осматрали и мерили како нас гађају са „Томахавцима“! 
Нас више нема за ратовање, не желим да ратују ни наша браћа Руси, али о томе нека они брину. И њихов потпуковник Путин и филозоф Дугин.
Наши преци су се једном преварили, заразили се руским комунистичким бацилом и никако да се од тога отребимо, никако не треба поновити грешку да се сада опет нешто са њима братимо више него што је здраво, за нас и за њих. Они кажу да јесмо браћа, али да нам кесе нису сестре. Тачно! И то стално треба имати у виду, као и оних шест авио-олупина које су нам дали на поклон!
Захваљујем филозофу Дугину, што је одмах после моје кофе хладне воде, сручио на Србе и своју кофу, пуну свачега! Хвала баћушка!
У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!
Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозофЗаставник Команде-540
Постављено 22.12.7527/2018.г. у19,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta