Zbogom genocidnoj tvorevini Nemačkoj!


Збогом геноцидној творевини-Немачкој!


-Бог ништа не заборавља-


Веза:

(28.7.2011.г.)

(25.1.2012.г.)
__________________________________________________________________

договор с сатаной
    http://klich.ru/2016/05/articles05_01.htm

У току 1946.г. у околини Берлина пронађен је редак документ који је, према мишљењу ватиканских експерата, уговор између Адолфа Хитлера и Сатане. Обе стране су га поптписале 30.4.1932,г, са роком важења од 13 година - значи до 30.4.1945.г.. Остало је историја и опште је познато.

Уговор између Сатане и оних који су створили Европску Унију тек треба да буде откривен - али је сасвим сигурно да су га са њим потписали! 

То су исти они који су бомбардовали Србију 1999.г. и који су на Ускрс 2016.г. спалили србске цркве у Америци и Аустралији и иста им је судбина као и судбина Адолфа Хитлера и његове тадашње Немачке!
______________________________________

Моји блогови Златни Билтен и Команда-540 су неспорно најчитанији лични блогови из Србије! Човек мора да буде скроман, али и захвалан што се његове прогнозе остварују.

Ја нисам никакав пророк ни чаробњак, већ један обични мали Србин који само гледа отворених очију и слуша отворених ушију – и који ВЕРУЈЕ да је наш Господ свеприсутан, да ништа не заборавља и да праведно награђује, увек и свуда, свакога, без разлике!

Геноцидна држава Немачка, заснована на нашим отетим територијама, данас, 4.5.2016.г., на дан смрти Јосипа Броза званог Тито, преко којег су пробали, и скоро да да су успели, да убију Србију,   огласиће се почетак нестанка Немачке и ЕУ какву су пробали да направе - Пуштају Шиптаре, Турке, Грузијце и Украјинце да се слободно преселе у Немачку! 

Дошао и Ђаво по своје!

Наше Косово и Метохија ће се у наредне две године испразнити од радно способних Шиптара-мушкараца, остаће стари и болесни и оно ће без да ми узимамо пушку у руке опет бити нама на располагању.

У Немачку ће се преселити још 10 милиона Турка на већ постојећих седам милиона, осам милиона Украјинаца, три милиона Грузијаца, што укупно, са око јoш 500.000 Шиптара чини бројку  од преко 21 милион нових станара Немачке. 


Немачка нестаје, та геноцидна држава постаје  Косово!

Збогом геноцидној држави Немачкој! 

Хвала ти Боже што си сваком уделио оно што је заслужио!


*Слава нашем Живом Богу Србу!

*Слава Светом Арханђелу Михаилу, Команданту Небске војске, који се прихватио да буде Командант и Начелник и Организације „Команда-540“ основане да ненасилним методима преузме власт у Србији!

_________________________

Додат наслов "Ех, стигла жетва у Немачкој"
_______________________________

Др Драгољуб Татомировић

Доктор права – криминолог и теозоф
Постављено 4.5.7524/2016.г. у 14,25 ч.
________________________________________________________________


Ех, стигла жетва у Немачкој!

-Ваши пријатељи, Шиптари и Цигани-

Веза: Наслов на Златном Билтену 
          -«Немачка ће постати Косово!»


Немачка посрће! Њихова основна индустрија - ауто индустија више нема коме да продаје толико аутомобила произведених у Немачкој – многе фабрике су дислоциране у крајеве света у којима се, уз робовски рад радника,  извлачи што већа зарада.

Кинези, као највећи купци немачких и свих других аутомобила, почели са озбиљном производњом два - три пута јефтинијих возила са квалитетом који се приближава квалитету немачких  и других возила, што уз дуги период гаранције, добар сервис и јефтино одржавање чини да се и сами Немци опредељују за јефтина возила. Сада је сваки трећи Немац у румунској «Дацији» којом је заменио немачке «Волксвагене» и«БМВ-е» - невоља стигла и до пријатеља наших Шиптара, Немаца!

Кина стигла до краја висине до које је могла да доскочи у развоју. Ново руководство Кине развија програм повећане унутаркинеске тражње, трошења, како би се још неко време одржавао привид непрекидног раста, инфлација се прећуткује, прећуткује се да се у Кини живи у многомилионском броју случајева са 1,2 долара/дан/особа, да се у селима зарађује 0,375 долара /сат да се у граду зарађује око 1,5 долара /сат – успутно се праве носачи авиона, свемирске летилице, подморнице, испаљују се далекометне ракте......

То огромно и до скоро незајажљиво светско тржиште Кине,  окреће се себи, организацијом производње и потрошње у оквиру саме Кине.

А то је као када се нека сума новца премешта из џепа у џеп и стално се троши јер се купују најнеопходније ствари и храна, те се временом утврди да новца нема! Прошло је време када се из целог света, из милиона приватних радњи, новац сливао у Кину!

Немачка, која се сада назива Европском Унијом, схвата шта се догађа. Покушава са борбом «на картеч», али је то последња одбрана после чега се артиљерци предају или изгину, јер нема више никаве могућности да топовима спрече навалу противничке пешадије.

Немачка не може да се бори са пешадијом која надире из Румуније, Бугарске, са Косова и Македоније..... издаје команду «на кaртеч!», што преведено на други језик може да се напише «Забрана безвизног режима за грађане ЕУ, Румуне и Бугаре, и наравно за њихове пријатеље Шиптаре са Косова и Метохије – то су они угрожени због којих је Немачка наговорила Америку да заједно нападну Србију и од ње тако зле спасавају «јадне и невине» Шиптаре - да је спасавају од државе која је Шиптаре скоро 80 година хранила, лечила, образовала, цивилизовала, чинила их себи равним..... и сада би да се та иста и таква Немачка одбрани од те многољудне пешадије Шиптара и Цигана!

Не може, не може то тако другови Немци!
Морате их сада примити међу вас, храните их, лечите их, образујте их, запошљавајте их, а ако вам буду требали саветници, обратите се Србији, она зна како се то ради.

Написао сам 2011.г. да ће Немачка постати Косово!

______________________________

«Њихов метод постизања зацртаних циљева није тероризам, већ употреба новца за корумпирање!Када западноевропске државе падну на овој провере, а пашће сигурно, више нема неке велике разлике између подручја које је под контролом наоружане банде на Косову и Метохији која се мора поткупљивати и покрајине у Немачкој у којој ће своје циљеве остваривати преко корумпираних владиних и других чиновника! 


Неће окупирати Немачку на класичан начин. Немачка ће постати Косово! Јер је то хтела и јер се удружила са отпадницима једног народа (Шиптарима, који су већином српског порекла) у намери да уз отпаднике реализује неке своје старе жеље везане за нестанак Срба, који су и са територија данашње Немачке протерани методима који се сада примењују за изгон Срба са Косова и Метохије.»


______________________________

И хоће. Неће је Шиптари и Цигани окупирати оружаном силом – они ће је преплавити, рашириће се смртоносна Империјална болест коју ће донети са собом велемајстори за те ствари - Шиптари из Србије, донеће заразу КОРУПЦИЈЕ и пашће правни и привредни пoредак у Немачкој. Хтели сте, гледајте!

Наравно, може Немачка, поучена сопственим искуством у Србији, да ствара тзв. «Мултиетничке полицијске патроле» - то је оно два Немца и један Шиптар или један на један, како би се примењивао закон! И оде најбоља полиција света - Немачка полиција са којом имам сјајна искуства, и нисам доживео да се у Србији преслика њихов начин рада – јер са доласком Милошевића на власт у Србији,  систем се урушавао и полиција Србије се све више удаљавала од оне којој је тежила  да јој буд слична,  удаљавала се од немачке полиције.

И сада имамо Србију којој је прече, пре орања и сејања, пре отварања фабрика, елиминисање корупције, што је скоро немогуће, јер су Шиптари са Косова преко Срба које су протерали са Косова, окупирали Србију, увели своје обичаје који су родили страшну болест државе – корупцију!

Немачка ће се већ од ове године претежно бавити Шиптарима и Циганима – а тада ће је оптужити да користи неке од Хитлерових метода, и тада ће се они који су је окупирали 1945. поново разместити у Немачкој, јер ће се проценити да се није окупала у покајању за оно што је Хитлер чинио .
То ће бити плата Немачкој за оно што је чинила од 1980. г. па на овамо. 
Ја ово овако могу да тврдим јер непрекидно располажем свим потребним подацима о стању на Косову и Метохији – а тамо је стање очајно!
Више од половне становника гладује, а Србији се више не дозвољава да настави да Шиптаре храни како је обичавала до рата 1999.г!

Нема тако луде државе и народа на планети Земљи, као што је Србија, да гаји своје непријатеље читавих 80 година!

Ево: Покажи се Германијо, Америко и остали из ратне коалиције против Србије из 1999.г.- бар нахраните своје пријатеље Шиптаре!
А не морате – и ја знам да не желите то да радите и због тога ће они доћи код вас! Праведно је то! Злоупотребили сте их због својих интереса - сада их храните и трпите.

Наша братска држава Русија је у врло сличној ситуацији у којој се налази и Србија, само је она много већа по броју становника и по територији, а самим тим је навала оних који ће у Русији применити методе које су применили Шиптари научени од оних који су их финансирали и оних који су их подржавали, много већа. 


Браћо, Руси, надам се да и за то није сасвим касно! Пре 9 година сам вам нудио нешто што је објашњавало шта се догађа на Косову, ко обучава терористе који се потом враћају у кавкаске републике..... било вам, скупо. А то је то!

Једини спас вам је да се побуди жеља већинског, руског, становништва да се бори за Русију – ако то народ не буде прихватио, посао је узалудан, остаје само команда «на картеч», али пешадија навире!

За Шиптаре и Цигане:

Ви који сте из Србије, слободно идите у Немачку или било коју државу ЕУ – то је све србска територија и ми немамо ништа против да ви протерате Немце и све друге који су сада тамо, и они су нас протерали отуда, време је да им се то врати.

А и иначе, за вас Шиптаре који сте претежно некадашњи Срби: Потражите на таванима својих кућа, иконе ваших србских слава, сетите се својих србских презимена, ускоро ће вам то бити једини капитал да сачувате живот!

Јер, ускоро ће Русија и Америка да поново промешају карте – Косово је Србија и оно ће јој убрзо бити враћено. Ко се покаје, ко се врати коренима, не мора преко Проклетија у Албанију, остали нека се спреме, Газда долази!
А ви сте на туђем на отетом! Послужили сте једно време Немцима, сада идите код њих, наравно нас заобиђите идите преко Црне Горе, тамо више нису Срби, па преко, браће вам, Хрвата и даље, широко вам поље!
И држите се Цигана, нису они лоши – бољи су вам, свакако, од Немаца!

Праведан си Господе Боже наш!

Драгољуб


Постављено 5.3.2013.г. у 22,30 ч.3 comments:

Unknown 4. мај 2016. 19:40  

Брате Драгољубе колико сте били далековиди у ранијим текстовима поводом Косова, да ће једног дана бити опет СРБСКО , само још ова господа из Бонстила да отидну у историју, и да нам неко помогне око самог чишћења терена од Уранијумске муниције..Надајмо се да ће овога пута да нас обиђу страхоте ратовања, ако је за Србију и било га је превише.. Свером у Бога и уз помоћ СВ. АРХАНГЕЛА до коначне победе над овим злом који се надвило над земаљском куглом,,.. С, ПОЗ Миле Стевановић

Borislav Milisic,  10. мај 2016. 20:54  

O milostivi Gospode kako si pravedan i svemoguc i sve cinis na vrijeme ali ne po ljudskom no po Svom pravednom sudu i vremenu.Dojcer pleme iz Irana prije mnogo godina dodje kod miroljubivi Srba u tada Srbske zemlje a danasnju Njemacku i kad ojacase mnoge Srbe pobise a ostatak asimilovase i ostade nas jedva neki 80 hiljada kao Luzicki Srba i Svabe da bi zatrli trag svi Srba nekoliko puta kidisase na nas i nase zemlje u proslom vijeku i pobise preko 4 miliona nevini mucenika u 1-om i 2-om ratu, oni i njihovi saveznici, Hrvati,bosnjaci ,siptari, sve prevernici, otpad i skart Srbskog roda. I sad kad Svabe pomislise da su nas dovoljno samljeli i obeshrabrili bombardovanjem i nametanjem prodani dusa na vlasti te kompletnim unistenjem privrede i nade u zivot,Gospod svojim Promislom pokrece bivse Srbe prevernike iz Sir(b)ije, Turske i okolni zemalja preko Srbije u Evropu,dio stare Srbije,da bi ti prevjernici umjesto nas posto nas nema dovoljno, preuzeli na odredjeno vrijeme nase teritorije jer je Njemcima po Bozijem vrijeme isteklo i pred nasim ocima se pocinje da odvija Bozija Pravda na djelu.Veliko ti fala na velikoj milosti tvojoj Gospode sto nezaboravljas nas male i posrnule sluge tvoje Srbe koji svoje lice i dusu od Tebe Tvorca i Spasitelja okrenusmo pomamljeni drazima ovozemnog zivota, stomakougadjanja i bluda.Oprosti nam Gospode i primi molitve nasi Svetitelja na nebu koji ti se danonocno mole i ono malo cestiti na zemlji koji se vec organizovase u;Komanda 540 i Srbih 888,dobro sjeme koje Gospod Udahnu u osnovni Srbski gen pri samom stvaranju i koje se prenosi skoljena na koljeno kroz sva iskusenja i stradanja, pod komandom Tvog Svetog Arhangela Mihaila i rade na preuzimanju vlasti u Srbiji i sveSrbskom preporodu. Nek je u svemu i uvijek samo Tvoja volja Gospode Hriste Boze nas.Amin Boze daj.

Borislav Milisic,  10. мај 2016. 20:54  

O milostivi Gospode kako si pravedan i svemoguc i sve cinis na vrijeme ali ne po ljudskom no po Svom pravednom sudu i vremenu.Dojcer pleme iz Irana prije mnogo godina dodje kod miroljubivi Srba u tada Srbske zemlje a danasnju Njemacku i kad ojacase mnoge Srbe pobise a ostatak asimilovase i ostade nas jedva neki 80 hiljada kao Luzicki Srba i Svabe da bi zatrli trag svi Srba nekoliko puta kidisase na nas i nase zemlje u proslom vijeku i pobise preko 4 miliona nevini mucenika u 1-om i 2-om ratu, oni i njihovi saveznici, Hrvati,bosnjaci ,siptari, sve prevernici, otpad i skart Srbskog roda. I sad kad Svabe pomislise da su nas dovoljno samljeli i obeshrabrili bombardovanjem i nametanjem prodani dusa na vlasti te kompletnim unistenjem privrede i nade u zivot,Gospod svojim Promislom pokrece bivse Srbe prevernike iz Sir(b)ije, Turske i okolni zemalja preko Srbije u Evropu,dio stare Srbije,da bi ti prevjernici umjesto nas posto nas nema dovoljno, preuzeli na odredjeno vrijeme nase teritorije jer je Njemcima po Bozijem vrijeme isteklo i pred nasim ocima se pocinje da odvija Bozija Pravda na djelu.Veliko ti fala na velikoj milosti tvojoj Gospode sto nezaboravljas nas male i posrnule sluge tvoje Srbe koji svoje lice i dusu od Tebe Tvorca i Spasitelja okrenusmo pomamljeni drazima ovozemnog zivota, stomakougadjanja i bluda.Oprosti nam Gospode i primi molitve nasi Svetitelja na nebu koji ti se danonocno mole i ono malo cestiti na zemlji koji se vec organizovase u;Komanda 540 i Srbih 888,dobro sjeme koje Gospod Udahnu u osnovni Srbski gen pri samom stvaranju i koje se prenosi skoljena na koljeno kroz sva iskusenja i stradanja, pod komandom Tvog Svetog Arhangela Mihaila i rade na preuzimanju vlasti u Srbiji i sveSrbskom preporodu. Nek je u svemu i uvijek samo Tvoja volja Gospode Hriste Boze nas.Amin Boze daj.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta