U slavu Svetog Vasilija Ostroškog!У славу Светог Василија Острошког!
-Попуст за кандидате А.Г.А. Криминалистичке школе-


Поводом моје Заветне славе Светог Василија Острошког, објављујем попуст од 50% за кандидате који се упишу на Специјалистички курс за обуку приватних детектива-криминалиста и агената обезбеђења и телохранитеља, са обуком на даљину, у времену од 9.5. до 9.6.2016.г., под истом условима као и у време без попуста на цену.

Цена обуке
за обе специјалности (детективи и агенти обезбеђења) са попустом од 50% износи 125 Евра/дин (за кандидате из Србије).

*За детаље, клик на
http://zlatnibilten.blogspot.rs/p/blog-page_15.html

Слава Светом Василију Острошком!

Оснивач А.Г.А. Криминалистичке школе Београд
Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминалиста

Постављено 09.5.2016.г. у 01,50 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta