Gde je međa?


Где је међа?


-Разговор међаша-


У последњих неколико месеци затрпавају нас информацијама о скором доласку тзв. Ванземаљаца који ће колонизирати или окупирати земљу…. који имају лоше намере и тим информацијама се заправо покушавају у други план гурнути лоше последице владања појединаца који су своја тела уступили тим Ванземаљцима, а заправо од давнина Палих Анђела.

Очекује се права најезда људи Нибируса, оних на које ће битан утицај имати тајанствена Планета Нибиру која сваких 3600 година пролази поред Земље на удаљености да може да утиче на збивања на њој….енергетски поремећаји, земљотреси, вулкани, неуобичајене кише или суше и све оно што омета уобичајен живот људи на Земљи.

Власници земљишта које се додирује и граничи, називају се међашима. У Семберији, у источном делу Босне и Херцеговине, постоји село Међаши које је граница на којој се додирују Срби православци и Срби мухамеданци.

Међе су свуда око нас…. разделне траке на путевима, линије забрана, ивичњаци, граничници, живе ограде…. људи, животиње, птице и инсекти, сви имају своје обележене ограде, видљиве или невидљиве, око својих простора и непоштовање тих обележја доводи до  сукоба који трају док се међашки поредак поново не успостави.

У време пре Постања међе нису постојале, сав Васиони простор је био неподељен и припадао је Творцу и бићима која су до Постања постојала.
Чим су створени Виша бића и људи, Васиона је издељена, одређени су чувари, надзорници, команданти, легиони војника - Анђела који су силом успостављали ред и поредак, све по међама које су успостављене.

Људима је за живот одређена Планета Земља – јединствена по свему, укључујући у ту посебност и да је тим Боголиким бићима  дозвољено поседовање слободне воље и права да поступају по тој својој слободној вољи – да сами творе добро или лоше! Та посебност људе одваја од свих других бића, јер само људи поред душе имају и дух који их повезује са Творцем и који ох опредељује каква ће дела чинити.

Људи нису сами на  Планети Земљи, на њој се налазе и многа друга бића, људском оку невидљива, и уху нечујна, али видљива и чујна неким животињама – псима, коњима, мачкама, некада и неким људима, било када то та друга бића или када неки од људи који могу да чују и виде нечујно и невидљиво својом вољом то пожеле и завире у тај свет, када они прелазе уобичајене међе између светова на Земљи.


Сва Васиона припада Творцу и Вишим бићима (вишим од човека по основу дужности које обављају па су Му по том основу ближа , а по сличности  са Њим  се разликују па су удаљенији од Њега, јер иако су Му ближи они немају право на слободну вољу), укључив у просторе Васионе и Планету Земљу моја као и сва друга васионска тела плива у безграничном Мору Етра које их повезује у чини их целином.

О станиште људи, Планету Земљу, отимају се Виша бића -Пали Анђели, који су после побуне коју су организовали одмах после Постања земље и људи, отерани са простора на којем су се налази сам Творац и они су са планета на које су отерани (бачени), као прави извиђачи и трагачи, а у знању да је створена Земља и Боголика бића, људи, трагали за њима и на крају их пронашли!
Од тада људи нису сами на Земљи, поред Анђела моји су људе чували и помагали им појавили су се и они који су бачени из Неба, Пали Анђели и од тада се води борба за превласт над Земљом и над људима. Међу људе и Анђеле су се умешали дођоши са других планета – Пали Анђели, бића која не могу да се самостално размножавају и увећавају свој број па их је увек онолико колико их је и избачено из Неба, говори се о 1/3 укупног броја Анђела пре њихове побуне.
Одмах по њиховом доласку међу људе, они су започели генетске манипулације како би се мешањем са људима и они сами, као мешавина, могли самостално размножавати, те задобити моћ коју је Творац оставио само себи и пренео на сва друга жива бића на Земљи.

Сви њихови покушају те врсте оставили су трагове у људској историји кроз различите мутанте људе које су касније научници – незналице, а подржани од самих Палих Анђела, покушавали да уграде у неки развојни поредак људске расе како би се избегла и помисао о Постању и стварању људи, а како то није  могуће, онда је та могућност остављена за нека нова открића са истоветним циљем.

Сада су те некада тајне генетске манипулације ПА учињене јавним, кроз настојање да се тим знањима побољшају постојеће особине човека, а у суштини је то исто оно што се чини од самог доласка ПА на Земљу!
ПА не  могу да овладају стварањем – репродукцијом у смислу да људски репродукциони система присвоје и потом се започну они сами размножавати – јер би то било овладавање најважнијом моћи Творца и потпуно нарушавање Васионског поретка.

ПА хиљадама и милионима година раде узалудан посао, али од њега не одустају и истовремено одређеним знањима и техникама ПРЕУЗИМАЈУ постојећа људска тела, чиме чувају свој број и у видљивим облицима, у људским телима, али се ни на овај начин не повећавају у броју, успевајући да својим присуством плаше друге људе, јер су смештајући свој дух уз дух човека запосели тела неких људи па имитирају да су се они оваплотили у телима људи, да су нешто и сами створили, а они су само отели, купили, преварили, закупили, наговорили дух неког човека да са њима дели тело у којем је тај дух човека смештен.

Својим вештинама су ПА потом скоро постали власници тако запоседнутих тела људи, понекима то и успева, па изазивају праву пометњу на Земљи, која је узрокована овим отмицама тела и успесима идентификације са људима, које ПА ничему не служе у смислу крајње преваре да се при растанку душе неког човека од тела у којем је та душа боравила, и он као подстанар пребаце преко Контролних пунктова између Земље и Неба и врате се у просторе одакле су и истерани како би потом, са  овим новим искуствима, својим и људским, организовали нову побуну са истом циљем који је постојао и приликом њихове прве побуне.

Ово је онемогућено једноставном контролом записа из Дупле Књиге Небеске која се води за сваку душу човека и у њој је прецизно записано када, како и под којим условима је душа примила, у тело у којем је, као подстанара и душу ПА, а када се то утврди онда се обе такве душе, људска у душа ПА, бацају у пределе намењене ПА! Ти предели су адекватни притворима и затворима за људе на Земљи.

Људи се састају са своји међашима, разговарају, жале се једни другима или се хвале и то је својеврсна размена искустава - плотови и ограде су двостране говорнице међаша.

Како људи, тако и  Виша бића. И Виша бића су војници својих команданата…. И они се довикују, прете, хвале се, и они понекада као људи-војници у дугим рововским борбама, када се упознају, разговарају међусобно и наговарају једни друге на предају, на издају, на прелазак на страну њиховог команданта…

Када би се нама, обичним људима, омогућило да стално виђамо или слушамо шта се све види и чује око нас – а то нити видимо нити чујемо – ми би живели у великом страху и осећању да смо у великој гужви…. Наше уобичајене међе би постале безначајне и смешне и срушио би се поредак на Земљи!

Када би могли да чујемо и видимо оно што не чујемо и не видимо,  многи од нас би чули разговоре и аргументе супротстављених невидљивих војника:

*А-Анђео Господњи;
*ПА-Пали Анђео.
___________
На дан 4.5.2016.г., на блог Команда-540 постављен је нови наслов
http://komanda-540.blogspot.rs/2016/05/o-pobedniku-kao-o-mrtvacu.html
________________

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

4 comments:

Borislav Milisic 1. мај 2016. 15:55  
Аутор је уклонио коментар.
Borislav Milisic 1. мај 2016. 15:55  
Аутор је уклонио коментар.
Анониман,  1. мај 2016. 17:06  

Поштовани господине Татомировићу, желим Вама, Вашој породици, свим пратиоцима ЗЛАТНОГ БИЛТЕНА, члановима групе „Србих 888“ и Монаху без манастира сретан ВАСКРС.
Верица Стојиљковић

Borislav Milisic 2. мај 2016. 00:23  

Tebi brate Dragoljube, tvojoj porodici i sestrama i braci u otadzbini i rasejanju uz najradosniji pozdrav, Hristos Voskrese.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta