К a s n o!



Касно!

-Стог пада, труо стожерник-

Веза: Наслови на Златном Билтену


«Постоји један начин како да се победи мафија –
да се створи своја сопствена»
(Шеф истражног комитета Русије – Александар Бастрикин -
 Истражни Комитет Русије је почео са радом јануара 2011.г. са 
правом рада ван контроле тужилаштва)
  
Александар Бастрикин

Само после две године од мог упозорења-прогнозе о могућим збивањима у Русији, засноване на примени Методе за истраживање безбедносних појава, која је указала да је Русија подложна смртоносној државној и империјалној болести, од које су умрле све империје и сва царства у последњих 7.500 година, односно само после четири месеца од упозорења Србији, догађају се потврде свега што је прогнозирано:

Русија:

Не може више да се избори са корупцијом, пљачкама у државним организацијама борбом кроз систем правосуђа, тужилаштва и полиција, закључује да се организовани криминал - Мафија издигла изнад њихове моћи, издигла се изнад система, те јој се једино може супротставити једна друга мафија коју би оформила држава, односно појединац!!!

Александар Бастрикин, челник Истражног Комитета Русије - органа државе који је поступао мимо тужилаштва - ударио је у зид, признаје своју немоћ, указује да систем не може да функционише из простог разлога што се сви подаци у односу на било какав криминал морају увести у регуларне правне воде - у тужилаштва и судове, који су подложни утицајима мафије, те се тако сви нерегуларни поступци прикупљања информација обезвреде, резултата нема, те се призна немоћ и размишља се шта се може учинити и дође се до сулуде идеје да се против једне мафије бори нека друга, ваљда под контролом државе и она тада постане неформална државна мафија, односно да се формира нека полиција која би за свој рад одговарала само председнику државе - нека полиција која би игнорисала регуларне органе који постоје и који су успостављени по основу уставног устројства државе..... и то је само признање да се мора извести Државни удар којим би легално изабрани председник, који је онемогућен да кроз успостављени систем управља државом, сада кроз непризнати Државни удар, елиминише све из система оформљеног да омогући функционисање државе, односно да омогући председнику да том државом управља, тако што ће да узме све у своје руке!!!
Може ли, треба ли, уме ли, има ли времена за то? 
Зар председник треба да буде начелник неке полицијске јединице?!
То је катастрофа за народ, за државу, за систем, и то је пут у грађански рат, када су грађани приморани да се самоорганизују и да самостално бране права која им припадају, или они мисле да им припадају.

Ово је био нормалан след догађања - предвиђен пре две године на, наизглед, баналном упозорењу грађана на превелики број «плавих светала привилегије», у Русији, није се адекватно реаговало, и тада је то по свему судећи било касно, а сада ова  сулуда помисао да се, фактички, ствара Државна мафија!

Нема разлике у организацији мафије. Иста је организација у питању било да је организује држава или појединац испред групе који су сагласни да се организује криминална организација - исти су и методи, исти су и резултати – а главни видљив резултат је све веће дистанцирање грађана - од обе мафије, праве и праве основане од државе - оних који не припадају мафијама, а када се то догоди, грађани постану публика, и навијачи, која гледа борбу на отвореном – гледа међусобно уништавање мафија,  сматрајући да је то праведно. Не постоји ниједна полиција света која може бити успешна без помоћи грађана.
Не постоји ниједна држава света у којој ће њени грађани помагати полицију ако не виде јасне разлике између полиције и организованог криминала, чак ће у једном тренутку грађани поверити своју сигурност – живота и имовине - правој мафији у уверењу да она има било какав кодекс поступања, и у уверењу да полицији која користи мафијашке методе и која се бави тим (мафијашким) послом у личном интересу, или у интересу неке уске групе државних руководилаца, нема никаквог морала нити права да од грађана очекује помоћ – а онда је до хаоса у држави само још један полукорак!

Ми у Србији смо тај период доживели доласком на власт Слободана Милошевића и његових наследника после његовог одласка са власти – увиђамо измену метода рада мафије, слушамо о истим намерама власти да сузбије делатност мафије, а ако се при сваком  таквом покушају јасно види да се мафија ослонила на државне службенике, не прави се никаква разлика, те се сви они назову једним именом – Мафија!

*Држава нападнута корупцијом ће пропасти!

*Држава за коју њени грађани не мисле да је штета да нестане – неће сe одржати!

*Полиција у коју не верује народ - не може бити ефикасна!

*Никада народ неће веровати полицији чији се министар вози у блиндираном возилу у пратњи неколико аутомобила – јер од кога се он, и због чега, крије и чува!

*Никада народ неће веровати полицији код чијих се генерала, при провали у њихов стан, нађе накита више него у златарској радњи и новца више него у неким  банкама!

*Никада ниједан цар неће задобити љубав народа и стећи ауторитет ако је лажов, кривоклетник, издајник својих идеја и пријатеља, ако се користи сумњивим документима, ако не може да објасни да је своју имовину поштено зарадио.....

Државама таквих царева и таквих полиција, прети грађански рат и нестанак!

Александар Зиновјев, руски филозоф и дисидент, који је више од двадесет година живео у изгнанству у иностранству, по повратку у Русију после распада СССР, поред осталог је тугујући рекао «....... да је затекао Русију са народом спремним да буде покорен....» - Русија се може спасити само ако се врати спремност народа да брани своју домовину, ове контрамафије, државне мафије, специјалне агенције, специјалне јединице које раде мимо система НЕ МОГУ  да врате спремност народа да је брани!

Ово би требало  јасно рећи другу потпуковнику Техничке Службе КГБ, Владимиру Путину – служба у којој је радио није успела да сачува СССР, никако садашњу Русију не треба чувати истим начином, јер ће доживети судбину СССР.
Држава није организација КГБ-а или УДБЕ, оне су организације једног народа и свих грађана у њој - КГБ и УДБА морају да служе тој организацији и никада и ни под којим условима не треба да праве државу по изгледу који се њима свиђа, јер ко  их је питао шта се њима свиђа и ко им даје право да се тако понашају?

Србија:

Стожерник који држи државу је труо, стог-држава се љуља, не може се он задржати деловањем било ког појединца који има било које своје личне интересе, осим интереса да јој служи и учини што може да она буде боља, посебно не ако је тај интерес лично утврђивање у власти и спровођење мера од интереса за оне који га подржавају. А то нам се одвија пред очима!

Пазите!
(Врше се припреме) 

У овом наслову је објашњено да је једина сила за респект у Србији – Навијачи спортских клубова. Пре неколико дана су предузете мере за њихово мирење, избацивање убитачних оружја - треба бити приправан, могуће је да та једина сила у Србији ускоро буде употребљена!
Младић који је тукао америчке војнике у неком  кафићу у Београду је сакривен – Организација навијача испробава своју моћ, проверава поузданост своје инфраструктуре, организује се, такмичи се са полицијом и државом – било би за полицију добро да мало успори у овом случају, да не активира детонатор «Урош Мишић», јер то може да има  страшних реперкусија, наравно ако јој Америка, Дачић и Вучић не буду наређивали супротно, а могуће је!
Треба бити обазрив,  треба водити рачуна на коју ће страну симпатије народа – она страна која придобије симпатије народа биће победник. Ја типујем на наше синове и унуке! Оне који ће се борити за свој живот и будућност – они имају још само тај живот! То је и многима од нас  још једино и остало.... а сви остали,  нека пазе шта раде.

За Русију и Србију:

Имајте у виду како се на Косову и Метохији у 1990.г. створила паралелна структура власти – од Месних заједница, до полиција, судова, здравствених институција, школа и факултета.... ја сам у то време тамо радио и мимо информација које сам успевао да добијем од те паралелне инфраструктуре парадржаве, других информација није ни било. 
Тако припремљена паралелна инфраструктура се после бомбардовања 1999.г. само учинила јавном и званичном, те никаквог вакума власти није ни било – а све време је официјелну власт вршила држава Србија.

Сада се то исто одвија у Бујановцу, Медвеђи и Прешеву..... све функционише и ништа се не види, нема насиља, нема криминала који се тиче грађана и све је спремно за тренутак када се процени да је то онај за који се све спремало.
Али: У Русији се размишља да се правој мафији супротстави нека друга мафија, која би по свему судећи била неформална државна мафија,  а у Србији је сада важно да ли ће Чанак са Љајићем на нове изборе, Ђилас са неким трећим..... пазимо да нам се од изборног и предизборног дима опет на очи не навуче мрак па да не видимо куда идемо и шта радимо

Ми који немао другу домовину, али и они који је имају, ако Србију сматрају својом државом, треба све ово да имамо у виду у наредних неколико месеци.

Ова организациона шема и начини њеног стварања на К и М су познати, уз мало модификација се могу применити и у Србији и у Русији – она страна која буде имала спремљену инфраструктуру преузима власт, уз услов да је организују они који се немају чега стидети пред члановима те инфраструктуре и касније ни пред народом.

За очекивати је да ускоро и цар Србије изјави да није у могућности да управља Србијом....... из сличних разлога као и цар Русије. 
А онда би Управна немачка окупација изгледала као спас - пре 100 година су нам изгинули дедови да се то не деси, сада ћемо им бацати цвеће на возила, као  што смо, преварени по ком зна који пут, бацали цвеће на руска оклопна возила 1999.г. на путу из Босне у Приштину!

Али нека цару Србије не пада на памет да он или било који појединац узима власт и правду у своје руке – јер после тога ће цар остати без царства, а командант без војске.

Треба радити тако да иза вас стане народ, а иза народа сам Бог, да би се успело – без тога се џаба кречи! 

Јесте ли ви ти иза којих ће стати народ? 

Радите ли онако како се Богу свиђа?

Кријете ли било шта од народа? 

Али, знајте: Има Неко ко све и зна и види!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 23.2.2013.г. у 14,30 ч. 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta