Jedan Zoran i dva Aleksandra!



Један Зоран и два Александра!

 -Треба бити обазрив-

Веза: Наслов на Златном  Билтену 
          - «Ко убија србске владаре?»


У наслову од пре две године наведене су судбине србских владара, објашњена убиства..... указивано ко и због чега стално мотри на Србију. Сада бих посебно истакао и посебно сузио круг оних који су владали Србијом, били неопрезни, уцењени или су мислили да је добро оно што раде и довели себе у опасност.
Говорим о оним у последњих 100 година, који су се из једног од наведених разлога, одметнули од владара света и њихових организација и приклонили се Немачкој, па били кажњени.

1. Александар Карађорђевић, после Првог Светског рата, заборавио на жртве и геноцид који је извршила Немачка која се тада звала Аустроугарска, те се економски и политички почео везати за Немачку – био опомињан, није схватао, па је уклоњен 1934.г. године у Марсеју-Француска, јер су се већ тада преко Хитлера вршиле припреме за Други Светски рат – а он, Александар, се, у договору са оним који су у први план истакли Хитлера, нашао при руци самом Хитлеру те неколико стотина Хитлерових најближих сарадника примио у Србију (пре него што је Хитлер успео да освоји власт) «док се страсти у Немачкој не стишају» - то му је била друга велика грешка!

Прва грешка му је била пријем Беле Гарде – Руске Царске војске, која се склонила у Србију испред црвених терориста у Русији који су окупирали тадашњу Русију.

Трећа прилика за грешку му није пружена. Немачкој није било досуђено оно што је сањао Хитлер и сам Александар. Хитлер сањао да пороби Русију, а Александар сањао да постане цар такве Русије!
Склоњен на сигурно, одакле није  могао да смета! Умишљени Црногорац – Ослободилац! Бежао са часова Геополитике.

2. Зоран Ђинђић – негован и одгајан од Немаца, вожен њиховим државним авионом из Београда до Немачке..... сматрали га својим – склоњен на сигурно одакле не може да смета оним који стварно владају светом! Био бистар и несмотрен. Бежао са часова Геополитике.

2. Александар Вучић – лелуја од Америке до Русије, потом се приклони Немачкој, па оде код шеика из Арапских Емирата – не водећи рачуна да још нико никада није успео да наплати штету коју су овце направиле, од оваца, већ од власника оваца!

Заборавио да се везује за Немачку која није суверена држава, која са Америком и Русијом није потписала никаква Уговор о миру или примирју – Немачка је Безусловно капитулирала! Ниједан немачки Канцелар не може то да постане док не оде у Америку и тамо потпише «извесна» «Канцеларска документа»! Њему, као савет: Пази се, ко ће да те сачува од чувара!

Барак Обама је Јевреј-Сефард, Русију су преплавили лажни Јевреји-Ашкенази, то су они из Авганистана који су прихватили јеврејску веру у време када су ови тамо боравили и од руског кнеза Свјатослава били расељени по Русији – они су супарници: Прави Јевреји Сефарди и лажни Јевреји Ашкенази!

Ова њихова, јеврејска битка ће бити окончана уз помоћ Руса, Владимира Путина, којем ће Јеврејин-Сефард, Барак Обама помоћи да се учврсти на власти у Русији, пошто уклони Јевреје-Ашкеназе, који су скоро преузели сву власт у Русији – та битка ће довести до увођења низа ограничења људских права у Русији и Америциа Немачка која се крије под именом Европска Унија – па она је и даље окупирана, Силе Победнице ће о њој одлучити! Она није предвиђена да буде сила каквом се сматра, умишља или планира! 
Они, Русија и Америка, ће одлучити и о Шиптарима, укупно и овим који су још на Косову и Метохији – ништа није готово, не журите ви којима у једра дувају Немци, не наплаћујте штету ни од оваца ни од чобанина – штету тражите од Газде оваца!

Ко разуме – схватиће. Ма био и нека власт у Србији! Или само умишљао да је нека власт – јер у Србији власт има још само народ, и он ће власт дату у погрешне руке опозвати, у томе ће помоћи Русија и Америка – то су једине две важне силе које се отимају о најважнију трећу Силу Света – Србију.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб



01.3.2013.г. у 15,20 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta