Uzdržani, ali energično!



Уздржани, али енергично!

-Истина на виделу-

Веза:


Више пута у последње две године указујем, опомињем и објашњавам зашто је у опасности последња велика држава Срба – Русија, све се надајући да ће се она одрећи уобичајеног вишековног понашања према Матици – Србији.
Узимао сам у обзир и све грешке нас из Матице, чак те грешке намерно и преувеличавао да бих имао оправдање које сам градио за Русију, али ИСТИНА не трпи таму, она непрекидно, и успешно, излази на видело!
Пре само две недеље изненада се у Београду појавио наш брат Димитриј Рогозин, онај кога спремају да наследи Владимира Путина, изгрдио Америку и ЕУ које нам отимају Косово, обећао да ће нас наоружати тако да ће нас сви заобилазити или се дубоко замислити и на помисао да нас нападну – све то ћемо браћи Русима платити оним што имамо, сада што је то и једино што имамо – не смета, платићемо храном коју производимо!

И имаћемо авионе, ракете, можда и оне чувене и никада иком испоручене системе против авиона и ракета, С-300 и С-400, али да се опет супротставимо целом свету, да се супротставимо НАТО-у, Америци, Немачкој.... све имајући у виду да ми имамо одраслог и снажног сина и брата, да Србија има Русију, која ће је ако затреба, заштитити.

И ево, јуче се показа, опет и по ко зна који пут од 17. века, наша братска Русија – у Савету Безбедности УН је на дневном реду био продужетак мандата судијама Међународног суда за бившу СФР Југославију, у Хагу, то су они који су пре три недеље пустили све оптужене Хрвате и Шиптаре за ратне злочине и истовремено свим Србима потврдили досуђене казне..... то је она ситуација о којој је говорио Рогозин, као о безобразлуку, понегде се провукла и помисао да ће Русија бити за окончање рада оваквог неправног и неправедног суда који осуђује само Србе, стварајући правно оправдање НАТО злочина над Србијом и Србима..... и наместило се браћи Русима да могу да искористе једино још преостао право које их одржава у друштву моћних, право вета на продужетак мандата таквим међународним судијама из Хага, и: 
Била братска Русија УЗДРЖАНА, али овог пута веома ЕНЕРГИЧНО, јер је до сада обично бивала само уздржана!

И показала им је шта о њима мисли, показала је шта уствари мисли и о најновијим пресудама о којим је Рогозин разговарао у Београду, све нам нудећи неки руски кишобран.
И потресла се јако Америка због оваквог поступка Русије!

Читам шта им се тамо у Русији догађа:

Имају Уговор о војној сарадњи са Сиријом, користили сиријску Луку   Тартус као своју базу .... неће се конфронторати због Луке Тартус са Америком, напустиће је, Асаду је намењена судбина србијанског председника Милошевића, Сирија се препушта Америци..... Азербејџан су препустили НАТО-у, са све радарском станицом за рано упозоравање на опасност од авиона и ракета, док је Космодром Бајконур у Казахстану напуштен и биће препупштен Америци, козачке паравојне јединице одржавају ред у једном овећем делу Москве у којем су настањени народи са Кавказа, који једноставно не признају руску власт ни руску полицију..... похапшени су они који су хтели да упале свеће жртвама чувеног затвора Лубјанка у којем су окончавали животе они који су били против комунистичког режима у Русији....

Ћутали су на сврагавање Гадафија рекавши «да ће бити на коњу, јер ће своју нафту скупље продавати док траје рат у Либији» – Ј. Примаков изјавио – а сада се надају да у Либији поново организују војску, са правом доказаног и показаног пријатеља....

Платиће казну за неиспуњење уговора о испоруци противракетних система С-300 Ирану – Иран их тужио Међународном суду за арбитражу у Лондону.

Наравно, не треба пропустити ову прилику па поновити да су 1999.г. када је бомбардована Србија, они своју судбину велике силе запечатили трајно – код Бога и код народа и држава!  
Од тада Русија само глуми неку силу – нема силе од државе која је бездушна, такву Бог не подупире! Никаква сила више није ни Америка, али она троши последњи свој капитал – страх изазван многим злочинима широм Земље, и то се полако гаси.

И такви какви су, Руси, нуде нама оно што нам, можда, и треба, али по редоследу који они праве, нуде нам уговор какав имају са Сиријом, да нас охрабре да уђемо у још један сукоб са целим светом и потом нестанемо, све се надајући у дејство уговора о стратешком партнерству са Русијом.

Неки добри Срби, моји познаници, годинама чекају извесну помоћ од пријатеља-бизнисмена из Русије, да овде организују неки патриотски србски покрет који би везивао Србе и Русе по духовним и економским принципима.... и даље су на чекању иако сам им лепо објаснио да од тог чекања нема ништа, да се Срби морају уздати у се и у своје кљусе.... и опет, а жао ми, ја у праву, рокови истичу сада по Светом Николи, моји познаници се ућутали па ми се и не јављају, срамота их што су показали толико србске наивности па им веровали, а ја само закључивао по ономе што ће им се  неизоставно десити због њихове заборавности да Бог постоји и њиховог одбијања да схвате да Бог не награђује оне који су лоши савезници, који узмичу када је критично, који се у Бога не уздају, већ пробају онако како они сами мисле да је могуће.

И истекао им и овај једва измољени период чекања на лоша догађања. Ја молио оне који ме повремено информишу о будућим догађајима – нису се обратили оним Србима из Специјалног вода оних којима се молбе испуњавају, они нису ни очекивали да ће им се обратити, али ја јесам, и рекли су да им је казна одређена, рокови сачекивања на покајање су истекли, те су сада стали у исту линију са Америком и ЕУ! 
А ја их протежирао, узалуд!

Детаљи на:


Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 18.12.2012.г. у 16,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta