Ne pitaj, gledaj!



Не питај, гледај!

-Очигледно је све....-





Ево три дана пре Св. Николе, све иде по нашем брату Николи Тесли, сви они који су заслужили казну бивају кажњени – ови наши у Србији и у Русији, и они туђи из Америке, Немачке, Енглеске....
И скоро да је ово и непотребно напомињати, али сам принуђен, јер ме запиткују, као да ја имам неке посебне канале информисања, као да нисам само мало пажљивије гледао: Питају ме «Шта ће бити 21.12.20012.г.?» - то је тај дан када се очекује пропаст света, а више година причам и пишем да се крај овако уређеног света догодио 16.11.2011.г. и трајаће то мењање до 16.3.2015.г. тек смо прешли 15 месеци, зар треба било ко шта да објашњава, када је све очигледно и све видљиво.

Падају они који су умишљали да су битни, одлазе у затворе, добијају потресе мозга, отказују државничке посете, враћају војску у државе које су пре тога годинама ослобађали, јер нису довољно слободне, у Србији више нема ни 2000 истомишљеника који би се окупили у лепој и топлој сали да би исказали неслагање са радом власти Србије – то су они жестоки тастатура-ратници, спремни на све до тренутка када треба изаћи из топлог стана, у Русији се даје узбуна војсци и полицији на намеру 500-600 грађана  да упале свеће жртвама комунистичког терора, у страху се похапсе сви виђенији и познатији протестанти и потом се после 30 минута ослободе, јер држави не прети од њих никаква опасност, а они постигну оно што су хтели - оде вест широм света која потврђује да садашњи руски председник не одобрава помен жртвама комунистичког терора, уместо да он лично стане на чело оних који би да упале свећу и оставе цвеће..... да покаже да се променио, да не одобрава оно што је било, да укаже да је то била грешка.... СТРАХ, страх да се не изгуби власт!

У року од 2-3 месеца од дана када се неком појединцу, држави или народу учини велика направда, стигне и казна.
Некада и брже, зависи од упорности онога који твори неправду! Као и од околности које се тичу постојања заштите неког појединца, народа или неке државе – ако је у питању добро заштићен човек, народ или држава, казне могу бити брзе, брже па и тренутне!
Сразмерне неправди или и теже.

Ми у Србији смо у позицији да истовремено гледамо догађања у Србији, Америци, Русији...., да гледамо шта све чине ти наводно велики у односу на нас и ми и немамо потребе да било шта запиткујемео – гледајмо и све ће нам бити јасно, па се равнајмо по томе, јер све ће ово проћи, пашће ови богаташи и издиће се неки нови, пашће ови политичари и изабраћемо неке друге, престаће да нас нападају Америка и Немачка – забавиће се својим бригама - извињаваће нам се неки, сада нама непријатељски, народи и истовремено молити за помоћ, чекајући повољну прилику да нам чине оно што су нам чинили у последњих 7.000 година.... испомераће се планете у неким плански коригованим путањама, веселићемо се и туговати, женити и удавати, рађати децу, бити нестрпљиви да се обогатимо или добијемо функцију и чин...... смењиваћемо се генерацијски у обдаништима, старачким домовима и гробљима и сви ћемо отићи одакле смо и дошли – у Небо, свесни шта смо учинили, а шта смо могли и требали, сагласни са оценом којом ће се наш боравак на Земљи оценити. А та оцена је једино важна!

Гледајмо – све је очигледно!

За детаље кликнути на:

Драгољуб

Постављено 16.12.2012.г. у 19,00 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta