Rusijo, seti se i spašavaj se!



Русијо, сети се и спашавај се!

-(на комунистичко/социјалистички Празник рада (рата)-

Када су у марту 1917.г. интернационални комунистички теористи окупирали Русију и потом 1918.г. убили последњег руског цара - Цара Николаја Романова, и започели свој насилни и крвави преображај руске државе и народа, 1921.г. руски архијереји су упутили молбу Европи(!?):

«Народи Европе! Народи света! Сажалите се на наш добри, отворени, по срцу благородни руски народ, који је пао у руке светских злочинаца! Не подржавајте их, не оснажујте их против ваше деце и унучади! Помозите да се протера култ убистава, пљачке и богохуљења из Русије и целог света» - овај вапај био је и остао узалудан «цивилизовани свет» је равнодушно посматрао руске муке.

Интернационални светски злочинци, сада док ми ово читамо, док ја ово пишем, док читамо шта је изјавио неки од предводника злочинаца који, сада, исто као што је чинио Србији 1999.г., убијају либијске вође и народ како би од њих отели једино вредно што имају - нафту.
Читамо колико су синова и унучади Моамера Гадафија убили злочинци из Француске и других чланица НАТО-а, слушамо и образложења-оправдања!

Читамо да је либијски народ преко својих вођа упутио целом свету вапај, идентичан оном руском од  пре 90 година, и како се цео свет прави да тај вапај не чује и да не види узроке вапаја.
Моле цео остали свет да им помогне-моли Русију, која има право Вета и право на хитно сазивање седница Савета безбедности УН, нада се либијски народ.....

Али,

Руски цар ћути - успутно, тамо где се не важи, прича како то убијање није у реду и како то није предвиђено неком резолуцијом при чијем је доношењу Русија мудро и храбро ћутала или гласала за. Ћути руски цар и његов изасланик који се чак усуди да изјави «да Русији не пада на памет да тражи хитно сазивање Седнице тзв. Савета безбедности на којој би се расправила ова ситуација у Либији - парафразирано».

Браћо Ра(у)си, шта је са вама? Знате ли шта вам се догађало приликом комунистичког терора 1917-1956.г.?

Знате ли да вас је то коштало 110 милиона руских живота?

Да ли сте ви своју државу осигурали да јој се не догоди оно што се пре 11 година догодило Србији и што се сада догађа Либији? 
Јесте ли сигурни да је наш добри братски руски народ вољан да брани руску државу на чијем су челу бездушни владари?
Неће ли вас ваши «западни партнери»  ставити на списак као следећу мету?!

Знате ли шта је изјавио недавно умрли руски академик Александар Зиновјев «да је руски народ спреман да буде покорен!»
Можете ли да га демантујете, нечим опипљивијим од стратешких реорганизација у снагама реда којима су промењени називи и униформе?

Ћутите као што је 1921. г. ћутала Европа - она мудрица која је само 20 година касније била и сама у пламену, и која вам се својом војском примакла до испред Москве.

Чега се бојите, браћо Руси?

Чега се бојиш Владимире Путину и Димитрије Медведеву - очекујете ли да било ко стане на вашу страну када, сада, ви будете на реду? Има ли у вама бар трунка саосећања са слабим и нападнутим, или је важније оно што је надобудно изјавио ваш «мудри геостратег» Јевгениј Примаков - «Да ће када Либија буде нападнута и када се њена нафта не буде испоручивала, Русија  бити на коњу!» - јер ће тада Русија зарадити више пара.
И шта ће вам паре? Да купујете, освајате, ширите се – да се такмичите са Америком, ЕУ и Кином-сви се такмичите само за овоземаљско, у чему је разлика међу вама?

Владимире, Димитрије, зашто одлазите, пригодним приликама у цркву, зашто заузимате позу богобојажљивих, зашто се не поуздате у Бога, зашто Га не позовете у помоћ? Зашто сте стали на исту страну са НАТО зликовцима? Зашто сте постали противници Живог Бога?
_____________

«Нисам ли ти заповедио: буди слободан и храбар! Не бој се  и не плаши се: јер је с тобом Господ Бог твој куда год идеш». (Исус Навин 1,9)
____________________________

Ако вам продавац воћних калемова не каже истину о врсти и квалитету воћке, дознаћете је и сами када пророди. На род ораха се чека целих 7 година.

И тако је и са владама и владарима: Слободан Милошевић је дошао на власт у Србији 1990.г., а већ 1997/98 увео земљу у проблеме - сви су видели какву нам је воћку продао. Његови наследници тзв. «демократе» продале нам воћни калем 2000.г., ми дочекали род 2007.г и видели да смо преварени - владари опстају по неколико година од времена када сви дознају какву су воћку подметнули.

Шта се са вама у Русији догађа - мислим на ове седмогодишње циклусе, да ли је наш братски руски народ хтео ту воћку коју сте му продали као добру и квалитетну?

Чекана си извесно време Русијо - да се на миру одлучиш на коју ћеш страну. Мера по којој ће се судити Русији јесте руски однос према Србији, од пре 200 година до дана данашњег. Каква мера - такав суд!

Ко више има храбрости да се, код Бога и код људи, заузима за овакво руско поступање и њене цареве?


Др Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 01.5.2011.г. 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta