Sada i javno i zvanično!


Сада и јавно и званично!
-Теозофска подршка-

Веза: Сабљом, немилосрдно!
http://zlatnibilten.blogspot.com/2018/09/sabljom-nemilosrdno.html


Сада када је прекинут Ланац Злочина којим се скоро 100 година на целој Земљи манипулисало свешћу људи-коришћењем Теслиних нискофреквентних генератора, када су људи почели да долазе к себи, „У своју памет“ - како би рекли мудри србски сељаци, почиње да излази на видело све оно што су владари појединих народа чинили у интересу Ланца Злочина-открива се Истина, у Србији, у Русији, у Чешкој, у Америци, у Немачкој… људи се у  неверици питају шта се дешава. А не дешава се ништа до оно што је требало одувек да важи-да људи мисле својом главом, да верују својим очима уместо причама оних који су на задатку Ланца Злочина.

Промене су неминовне и то ће се догодити врло брзо, заправо оне су започете: Људи почињу да се питају каква је корист од најбољих ракета и авиона ако се живи у робовским условима, у крајњој беди и понижењу.
Поставиће се питање организације оваквих држава у којим се „Држава“ сматра врховним божанством, а она је само организација једног народа на једном  делу Земље. 

У Србији је прекинут Ланац Злочина-карика тог ланца је пукла у Србији пре неколико дана када су предузете одређене мере за чишћење Србије од тих злочиначких Теслиних генератора!
 
__________________________________

*Стављање Доналда Трампа под заштиту;

*Кажњавање свих који су то заслужили;

*Шта ће се догодити у Србији, Русији и свету;

*Како је отписан Александар Вучић од стране оних који владају светом?


*Шта је Злочиначки ланац?.
_____________________________________

За читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=274

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације „Команда-540“


(
Написано и запечаћено 10.9.7527/2018.г.  у 13-13,25 ч.)

 Постављено 10.9.7527/2018.г. у 14,20 ч.
___________________________________________
Снимљено 10.9.20128.г. у 14,35 ч. - Застава Русије


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta