BREGZIT!


BR - EGZIT!


Веза:  
http://komanda-540.blogspot.rs/2014/02/ti-nisi-ja.htmlДа не останем дужан мојим читаоцима - елити међу онима који читају наслове на различитим блоговима, а немам времена сада да детаљније објашњавам. Све се налази у наслову "Ти ниси ја" од 23.2.2014.г. И све остало иде како је одређено. Јер је добро декодирано оно што је одређено Британији и свим осталим!
___________________
Нови наслов важан за Србију:
http://komanda-540.blogspot.rs/2016/06/budan-sanjam.html
_______________________________
Цео текст наслова "Ти ниси Ја" је на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=36


Србија Драгољуб Татомировић

25.6.2016.г. 10,15 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta