Čaj sa pogrešnim!


Чај са погрешним!
-Нису они надлежни-

Веза:
http://zlatnibilten.blogspot.com/2018/09/sabljom-nemilosrdno.html


Браво за Америку! Одмах после објављивања наслова о мерама које се предузимају за заштиту Србије и кажњавање њених непријатеља, у Београду су били високи функционери америчке власти.

Нудили, обећавали, потписивали изјаве о будућим добрим односима, давали помирљиве изјаве…. Све онако како је и очекивано, али: Пијете чај са погрешним! Они нису надлежни и од њих ништа не можете добити! 

Вама, Американцима, чијег председника Трампа штитимо и даље, јасно је речено да морате да водите рачуна како се понашате према Србима, Србији и Команди-540!

А ви почели око власти Србије!

Тако су пре три године чинили и Руси па је са њих уклоњен Заштитни Енергетски Кишобран, од тада сви виде како Русија пролази. Јер су се договарали са властима Србије уместо са онима који им могу помоћи. Ви сте  ваљда паметнији од Руса, па се од вас очекује прагматизам-да се договарате са онима који вам могу бити од помоћи. А не морате, договарајте се са властима Србије и чекајте да вам се догоди све оно што је тражено.

А тражена је опомена кроз гашење нискофреквентних генератора којим утичете на ментални склоп Срба-они су искључени, убрзо ће се Срби почети будити.

Али, није само гашење генератора тражено, тражено је да платити и у људским животима ако останете истрајни у таквом свом ставу, заљуљаће се тло испод ваших држава, вода ће вас топити а оркани рушити све пред собом.

Узалуд пијење чаја са властима Србије. Они су само формална власт и не љутите се на њих што вам не помажу, би они, али не могу!

Данас сте, другови Американци, у времену од 14-15 ч. и потом  од 19-20 ч. пажљиво ишчитавали моје блогове-било је у једном сату више од по 50 нових читалаца, од тога скоро половина са НН интернет прикључака! Јесте ли схватили?

Не шалимо се, не мрзимо никога, само кажњавамо кривце. А дато нам је да тражимо све што хоћемо и то се одмах догађа. Наравно, ми и одговарамо за оно што тражимо. Било би вам добро да са нама попијете чај, али ми вас не позивамо, само вам скрећемо пажњу!

Са нама се можете (још увек) договорити, после протока тог времена нико вам више неће моћи помоћи. Пазите шта радите! Не куцајте на отворена врата и узалуд идете на врата кроз која сте јуче и данас пролазили у Србији.

Ми смо тражили одмор за нашег председника Вучића-да се одмори и испава, да буде наш цар, да не иде на Косово и Метохију, али ако он, какав је тврдоглав, ипак тамо оде, пазите да му длака са главе не фали, јер ћемо за њега побити на стотине хиљада ваших. Ако буде требало да га сменимо, то ћемо ми урадити а не ви, или ови Шиптари који су се потпуно изгубили и у времену и у простору.

За Американце:
Улица којом идете је добра, бројеви кућа су погрешни! Све вам ово толеришемо само због Доналда Трампа који је под нашом заштитом.

За Русе: Шта се вама догађа? Схватате ли ви било шта или одрађујете своје плате читајући до бесвести оно што се овде објављује? Вама је речено коме, када и како да се обратите-промена нема! Генерал Леонид Ивашов је наш брат. И председник Белорусије Александар Лукашенко. Не дирајте њега и Белорусију, јер ћемо вас жестоко и додатно казнити за све оно што чините.

Времена има све мање, наши Команданти Батаљона су  љути, дозвољен им је бруталан наступ ка вама, прст на чело па се одлучите! Опозива неће бити.

*У славу нашег Живог Бога Срба!
*У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!

Србија Драгољуб Татомировић
Заставник Команде-540

Написано и постављено 7.9.7527/2018.г. у 20,40 ч

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta