Mi smo Srbi - mi se ne predajemo!


Ми смо Срби – ми се не предајемо!


-Мој допринос слављу поводом
петогодишњице независног Косова-

Веза: Наслов на Златном Билтену «НАГОДБА!»

На моју велику жалост, иако у Србији није тешко  бити пророк, у целости се потврдило оно што сам прогнозорао - да се  на тзв. «Сретењски протест» организован у Београду на Сретење, није скупила ни трећина броја који се гарантује за било који концерт у београдској хали «Арена» - За 27.2.2013.г. у 10,00  ујутро планира се Конгрес интелектуалаца......

Када се пробијао фронт на путу из Грчке ка Београду, на «Мачковом Камену», једна јединица Србске војске је имала велике проблеме са омањом јединицом Аустроугара – њихове војске, која се необично жилаво држала бранећи се иако је било очигледно да се не може одбранити.
Видевши то Срби су им довикнули «Швабо, предај се!» и добили одговор уз пуцњаву: «Ми смо Срби, ми се не предајемо!» - пуцали наши Срби из Хрватске на Србе из Србије!
Дедови садашњих наших избеглица пуцали на дедове нас одавде! Судбина! Инат и непријатељство које је тешко разумети, а лако објаснити!

Сада би се исто поновило, ако би се садашњим властима Србије довикнуло да се предају! И они би одговорили да су Срби и да се Срби не предају! И натерали би нашу полицију и војску на нас - који би то од њих тражили или очекивали!

Спас нам је после њихово договора, њихове НАГОДБЕ само ОРГАНИЗАЦИЈА!

Нудим то овде већ две године – друкчије не може и не треба очекивати било какве паре ни од Руса ни од Американаца - газда им је исти, а посебно не од наших који су у иностранству - они своје лоше одлуке да оду из Србије оправдавају лошим стањем у њој - па Што горе - то боље! Као они повукли прави потез и наравно, отуда где су "прогледали", саветују шта и како би ми овде требало, ми који нисмо побегли од овога што тече и онога што се мора урадити!

Не предајимо се, има нас довољно који очекујем помоћ од Онога који никада не омањује, који увек помаже, има нас довољно - оних који зову у помоћ Бога! У народу, у војсци и полицији! 
Српске шеф мафије затвара пут хитну помоћ Европској унији
Нас два брата оба ратујемо.... са Србима

А «Швабе»?


Па њих морамо победити, свакако – избори ће убрзо, чим предају Косово и Метохију, а тада пазимо, завршимо то са њима ОЛОВКОМ!
Потом ћемо поништити све ово што потписују јер је то противправно, противзаконито и противуставно, а онда се кућа мора зидати изнова!

У се и у своје кљусе – тешко је, али када се тако обради један део, онда је то одмор за тело, очи и душу!

Порука за Шиптаре:
Газда ће доћи, пазите шта чините – за злодела морате одговарати!

Бог са нама – пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 17.2.2013.г. 14,15 ч.
                 -на пет година од отимања 
                  Косова и Метохије и     
                  проглашења независне 
                  државе Косово.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta